plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ej dziewczyny wiedze że spirala sie nakręca....
nie kazdy przypadek musi dotyczyc nas... ja tez tak jak już deklarowałam nie czytam (tzn. postaram się ) tego co piszą w necie a szczególnie na stronach medycznych... pytam tylko Was zebyście mnie czasem uspokoiły
bo ja jestem przypadkiem który u siebie mogółby znaleźć wszystkie możliwe choroby, tak samo było z prolaktyna
a lekarze twierdzą mi że wyniki mam bardzo dobre a sama prolaktyna w połączeniu z innymi wynikami o niczym nie przesądza..
i tak jest ze wszystkim! wiec napewno warto zwrócic na pewne rzeczy uwgę i dopytać lekarza odnośnie swojego przypadku ale nie sugerować sie jakimiś informacjami na slepo i broń boze odnosić do swojej osoby...
uuffff napisałamOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
ooo powiem wam dziewczyny ,że moja przyjaciółka była chora na grypę taką ,że powaliło ja na tydzień oczywiście gripeks i takie tam świństwa i po chorobie jak zrobiła test to oczy miała jak 5 zł ,że ciąża ,a łykała świństwa z drugą ciążą też tak było ...więc wszystko możliwe i teraz ma 2 facetów
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
BLONDI JA TO WIDZĘ TAK :;
zobaszysz jutrzejszą tempkę, jesli nie spadnioe nic a nic to poczekaj jeszcze do piątku i biegiem po testShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:BLONDI JA TO WIDZĘ TAK :;
zobaszysz jutrzejszą tempkę, jesli nie spadnioe nic a nic to poczekaj jeszcze do piątku i biegiem po test
ogolnie bede czekac do niedzili bo rożnie u mnie ztymi cyklami bywa moge wstawic link z tym cyklem 58dni i wtedy kilka testów robiłam a nic nie wyszło
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:ooo powiem wam dziewczyny ,że moja przyjaciółka była chora na grypę taką ,że powaliło ja na tydzień oczywiście gripeks i takie tam świństwa i po chorobie jak zrobiła test to oczy miała jak 5 zł ,że ciąża ,a łykała świństwa z drugą ciążą też tak było ...więc wszystko możliwe i teraz ma 2 facetów
no tak bo tak sie cześto zdarza gdyż w ciżay spada odporonośc a szczególnie w takim okresieOliwka 2006