Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki jak mija dzionek? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej laseczki jak mija dzionek? :)

Hej mała!!! leci dzionek a raczej już wieczorek!!
    Tescik ovu pozytywny dziś a chłopa nie ma he he!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może zdąży przyjechać jutro to go w progu dopadniesz :P a masz jakieś bule przy tym czy nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    może zdąży przyjechać jutro to go w progu dopadniesz :P a masz jakieś bule przy tym czy nie?

coś mi się zdaje że owulka lada chwila będzie bo kluje mnie lewy jajnik i bóle mam dość mocne teraz mnie wieczorem złapały!!!
    No ale tak myślałam że w tym cyklu nic nie będzie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uciekam, bo mężu na mnie krzyczy, ze się od was uzależniłam. Miłego wieczoru.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAŻNE OGŁOSZENIE!!!!
    MÓJ M WŁAŚNIE SMS MI WYSŁAŁ ŻE WŁASNIE WYJECHALI DO DOMU TO OK PÓŁNOCY BEDZIE W DOMU!!!! ZDĄZY NIM JAJECZKO WYSKOCZY HE HE HE!!!
    NO CHYBA ZE JUŻ WYSKOCZYLO!!!:-)
    JADE NA ZAKUPY!!!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mauysia, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga na razie daje sobie czas do października. Ineminację ewentualnie robiłabym na NFZ, ale to też nie jest takie proste, bo czasowo może być problem. 7:30 trzeba się stawiać co drugi dzień w szpitalu w Warszawie na monitoringu, a ja mam córkę, którą odprowadzam na 8:00 do szkoły. Poza tym Paweł na razie nie może być w miarę dyspozycyjny dla mnie, bo ma kryzys w pracy, zwolnienia itd.

Spadam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 18:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    mala29_ wrote:

coś mi się zdaje że owulka lada chwila będzie bo kluje mnie lewy jajnik i bóle mam dość mocne teraz mnie wieczorem złapały!!!
    No ale tak myślałam że w tym cyklu nic nie będzie!!!

pamiętaj Aga że komórka przezywa w macicy 36 godzin bodajże to morze zdąży wrócić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus to super widzisz i cykl nie jest stracony :) a jeśli zaczyna cie już boleć to znaczy że jajeczko już wyskoczyło bo to co boli to jest ten płyn co jest razem z jajeczkiem w pęcherzyku i on powoduje bule jak się wylewa.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia kochana to ty już wiesz na czym stoisz ja czekam do Lutego i powiem ci ,ze mały duł miałam i też postawiłam sobie butelkę piwa ,ale wypiłam pół szkl i mi się drobne już nie zgadzały więc nie ryzykowałam bomby na wieczór w głowie cholera jasna już nawet upić porządnie nie potrafię ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam dziewczęta będziecie się upijać :) głowa do góry i do działania po prostu trzeba się wziąć i zmierzyć się z problemami.

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I wróciłam z zakupów!!!
    no jeszcze ob mój M miał siłe i ochotę na chodz jedno serduszko!!!
    Bo jak od 6 rana do 19 w pracy i jeszcze droga przed nim to wróci jak pluskwa wypluta!!! No ale jakaś maleńka sznsunis jest he he he!!!:-)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga na razie daje sobie czas do października. Ineminację ewentualnie robiłabym na NFZ, ale to też nie jest takie proste, bo czasowo może być problem. 7:30 trzeba się stawiać co drugi dzień w szpitalu w Warszawie na monitoringu, a ja mam córkę, którą odprowadzam na 8:00 do szkoły. Poza tym Paweł na razie nie może być w miarę dyspozycyjny dla mnie, bo ma kryzys w pracy, zwolnienia itd.

Spadam.

Rucia jakoś to sobie zorganizujecie jak trzeba będzie!!! Napewno wszystko się ułoży!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój właśnie wrócił i mi spodnie przywiózł nawet fajne :)

• kiti Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) Aga owocnego serduszkowania ;-) ja do m jade za tydzień...odliczam już dni ;-)

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti to powodzenia w serduszkowaniu oby były owocne :)
    ja dopiero w następnym tygodniu powinnam mieć owulacje zobaczymy jak będzie, mam nadziej że wypadnie w weekend.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie po kąpieli!!!
    Wymacałam swoją szyjke jest wysoko otwarta i średnio twarda pój jej jest miekka a pół twarda tak mi się wydaje he he!!!
    Hej kiti mam nadzieję ze choć jedno serducho zaliczymy dziś!!!:-)

kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga nie wypuszczaj go z wyra do niedzieli w niedziele odpocznie :) :P

Fedra lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    kiti to powodzenia w serduszkowaniu oby były owocne :)
    ja dopiero w następnym tygodniu powinnam mieć owulacje zobaczymy jak będzie, mam nadziej że wypadnie w weekend.

będzie serduszkowanie po 3 tyg przerwy będzie się działo :) ale bezowocne za pewne będe już po owulce... trzymam za to kciuki mala za twój cykl!

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś po tym co mówisz wnioskuje ze dziś jest godzina zero:)niech się chłop spieszy haha

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ