plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:może zdąży przyjechać jutro to go w progu dopadniesz
a masz jakieś bule przy tym czy nie?
coś mi się zdaje że owulka lada chwila będzie bo kluje mnie lewy jajnik i bóle mam dość mocne teraz mnie wieczorem złapały!!!
No ale tak myślałam że w tym cyklu nic nie będzie!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWAŻNE OGŁOSZENIE!!!!
MÓJ M WŁAŚNIE SMS MI WYSŁAŁ ŻE WŁASNIE WYJECHALI DO DOMU TO OK PÓŁNOCY BEDZIE W DOMU!!!! ZDĄZY NIM JAJECZKO WYSKOCZY HE HE HE!!!
NO CHYBA ZE JUŻ WYSKOCZYLO!!!
JADE NA ZAKUPY!!!Rucia, gadgeta, mauysia, Libra, Amicizia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga na razie daje sobie czas do października. Ineminację ewentualnie robiłabym na NFZ, ale to też nie jest takie proste, bo czasowo może być problem. 7:30 trzeba się stawiać co drugi dzień w szpitalu w Warszawie na monitoringu, a ja mam córkę, którą odprowadzam na 8:00 do szkoły. Poza tym Paweł na razie nie może być w miarę dyspozycyjny dla mnie, bo ma kryzys w pracy, zwolnienia itd.
Spadam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 18:28
-
AGA 30 wrote:mala29_ wrote:może zdąży przyjechać jutro to go w progu dopadniesz
a masz jakieś bule przy tym czy nie?
coś mi się zdaje że owulka lada chwila będzie bo kluje mnie lewy jajnik i bóle mam dość mocne teraz mnie wieczorem złapały!!!
No ale tak myślałam że w tym cyklu nic nie będzie!!!
pamiętaj Aga że komórka przezywa w macicy 36 godzin bodajże to morze zdąży wrócićW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Agus to super widzisz i cykl nie jest stracony
a jeśli zaczyna cie już boleć to znaczy że jajeczko już wyskoczyło bo to co boli to jest ten płyn co jest razem z jajeczkiem w pęcherzyku i on powoduje bule jak się wylewa.
Shagga_80 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Rucia kochana to ty już wiesz na czym stoisz ja czekam do Lutego i powiem ci ,ze mały duł miałam i też postawiłam sobie butelkę piwa ,ale wypiłam pół szkl i mi się drobne już nie zgadzały więc nie ryzykowałam bomby na wieczór w głowie cholera jasna już nawet upić porządnie nie potrafię ....
-
nick nieaktualnyI wróciłam z zakupów!!!
no jeszcze ob mój M miał siłe i ochotę na chodz jedno serduszko!!!
Bo jak od 6 rana do 19 w pracy i jeszcze droga przed nim to wróci jak pluskwa wypluta!!! No ale jakaś maleńka sznsunis jest he he he!!!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga na razie daje sobie czas do października. Ineminację ewentualnie robiłabym na NFZ, ale to też nie jest takie proste, bo czasowo może być problem. 7:30 trzeba się stawiać co drugi dzień w szpitalu w Warszawie na monitoringu, a ja mam córkę, którą odprowadzam na 8:00 do szkoły. Poza tym Paweł na razie nie może być w miarę dyspozycyjny dla mnie, bo ma kryzys w pracy, zwolnienia itd.
Spadam.
Rucia jakoś to sobie zorganizujecie jak trzeba będzie!!! Napewno wszystko się ułoży!!! -
hej dziewczyny
Aga owocnego serduszkowania
ja do m jade za tydzień...odliczam już dni
Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja właśnie po kąpieli!!!
Wymacałam swoją szyjke jest wysoko otwarta i średnio twarda pój jej jest miekka a pół twarda tak mi się wydaje he he!!!
Hej kiti mam nadzieję ze choć jedno serducho zaliczymy dziś!!!kiti, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:kiti to powodzenia w serduszkowaniu oby były owocne
ja dopiero w następnym tygodniu powinnam mieć owulacje zobaczymy jak będzie, mam nadziej że wypadnie w weekend.
będzie serduszkowanie po 3 tyg przerwy będzie się działoale bezowocne za pewne będe już po owulce... trzymam za to kciuki mala za twój cykl!