plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak tak Aga , jasne...mała jakoś leci...wiesz, staranka przerwane i od @ zaczynam leczenie....zastanawiam się tylko czy ją wywoływać, czy też czekać na nią...hmm...raczej wywołam...bo to co przyjdzie może nie być jednak @....podobno nie miesiączkuję...no zobaczymy...
Martwię się tylko, że po tych tabsach jest się agresywnym.... -
nick nieaktualnyNie mam zamiaru Agunia się w ciąży obżerać ale czy ja w ogóle w nią zajdę, to nie wiadomo...po tej wizycie u gina czuję jakiś wewnętrzny spokój...jedyne co mnie dzisiaj trochę zdenerwowało, to to, że zgubiłam nowy telefon...upadł gdzieś w śnieg i dupa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno Aga to działajcie ślicznie...naturalnie, to naturalnie...jajka by były gdybyście się wstrzelili;-) Normalnie byś chyba z podziwu nie wyszła...Mauysia skradaczu wylazuj ze krzaczorów he he
Mała a jak u Ciebie?
Idę do łóżeczka, bo dzień dziś intensywny, że tak powiem w przeżyciach...żałuję tylko, że nie mogłam zajrzeć do Was do południa ale dzięki temu też tak nie myślę o tym co za parę dni się rozpocznie i skończy za dłuższy czas...wywiadówka w szkole zaliczona;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:26
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyheloł wieczorową porą
wpadłam na chwilę nadrobić
mała, kiki mam nadzieję, że mimo wszystko się wstrzelicie
aga - ja Ci już tydzień temu pisałam, że ten cykl, który tak szybko spisałaś na straty może Cię pozytywnie zaskoczyć... także owocnych starań!
muzarciu - trzymam kciuki za pomyślne leczenie i oby za 9 do 12 miesięcy zaczął Ci rosnąć brzuszek i to nie z powodu zbędnych kilogramów!
nadal się źle czuję, więc uciekam już spaćpozdrawiam całą bandę ovu:)
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
Nina82...............10...................30lat.......20.02..............śląskie
Blondi22...............3.................22lata......27.02................Mazowieckie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................lubuskie
natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:bez zmian:( może jedynie trochę mniej
a u Cienie? ja się ma m? lepiej?
no u mnie lepiej:)tylko mi sie sluz dziwnie wodnisty zrobił...
a m nawet ok:)już go tak nie boli:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 06:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)
a jak Twój m się czuje? lepiej?
ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...Libra lubi tę wiadomość
-
a ja tam wam mowie pewnie fasolki juz tam wam kielkuja w brzusiu
a te wasze @ wyslalam w kosmos hi hi nawigacje jwj przestawilam
a wykresiki macie piekne az pozazdroscic. A tak wogule to hej laski ja na chwile aby sie przywiac bi w drodze do pracy wiec zaraz znikam.
muzarcia co umnie hmm... zimno bo snieg popadal i mrozik przyszedl a tak to czekam na owulke juz testy zakupilam mam tylko nadzieje ze przyjda na czas no i powoli zaczynamy dzialac. Jajniki czasem cos mnie bola az dziwne bo ten cykl mam bez CLO . W sumie to nic takiego da sie wyyrzymac. Dobra kobitki ja juz mykam zycze wam milego dnia i wpadne pewnie wieczorkiem.
Woseba, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Mała:)to ja trzymam kciuki zeby m sie idealnie wstrzelił w jajeczko:)u nas tez dzis zimno:(a tu w pogodzie mówili ze ostra zima ma trzymać jeszcze przez miesiąc..masakra po prostu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31
-
nick nieaktualnyWoseba wrote:Libra wrote:ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)
a jak Twój m się czuje? lepiej?
ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...
to dobrze, że obyło się bez szpitala, niech szybciutko sił nabiera:)
witaj mauysia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31
Woseba lubi tę wiadomość