X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej muzarcia!!! Dumna jestem z ciebie i tej twojej diety!!
    Oby tak dalej 9 miesięcy diety a potem 9 miesięcy objadania się i tycia!!!:-)

muzarcia, Libra, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak Aga , jasne...mała jakoś leci...wiesz, staranka przerwane i od @ zaczynam leczenie....zastanawiam się tylko czy ją wywoływać, czy też czekać na nią...hmm...raczej wywołam...bo to co przyjdzie może nie być jednak @....podobno nie miesiączkuję...no zobaczymy...
    Martwię się tylko, że po tych tabsach jest się agresywnym....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zamiaru Agunia się w ciąży obżerać ale czy ja w ogóle w nią zajdę, to nie wiadomo...po tej wizycie u gina czuję jakiś wewnętrzny spokój...jedyne co mnie dzisiaj trochę zdenerwowało, to to, że zgubiłam nowy telefon...upadł gdzieś w śnieg i dupa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia nie będzię tak żle!! Dasz rade!!
    Unormuje się wszystko i do dzieła !!!
    Ja mykam dziewczynki!!miłej nocki!!
    Jutro może zajrzę do was!!! Papatki!!:-)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Aga to działajcie ślicznie...naturalnie, to naturalnie...jajka by były gdybyście się wstrzelili;-) Normalnie byś chyba z podziwu nie wyszła...Mauysia skradaczu wylazuj ze krzaczorów he he

Mała a jak u Ciebie?

Idę do łóżeczka, bo dzień dziś intensywny, że tak powiem w przeżyciach...żałuję tylko, że nie mogłam zajrzeć do Was do południa ale dzięki temu też tak nie myślę o tym co za parę dni się rozpocznie i skończy za dłuższy czas...wywiadówka w szkole zaliczona;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:26

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł wieczorową porą:) wpadłam na chwilę nadrobić:)
    mała, kiki mam nadzieję, że mimo wszystko się wstrzelicie
    aga - ja Ci już tydzień temu pisałam, że ten cykl, który tak szybko spisałaś na straty może Cię pozytywnie zaskoczyć... także owocnych starań!:)
    muzarciu - trzymam kciuki za pomyślne leczenie i oby za 9 do 12 miesięcy zaczął Ci rosnąć brzuszek i to nie z powodu zbędnych kilogramów!;)
    nadal się źle czuję, więc uciekam już spać:) pozdrawiam całą bandę ovu:)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Nina82 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
    Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    Nina82...............10...................30lat.......20.02..............śląskie
    Blondi22...............3.................22lata......27.02................Mazowieckie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................lubuskie
    natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie, które niebawem się pojawią:)

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Libra:)ja sie melduje na posterunku:)jak sie dzis czujesz?podbrzusze dalej boli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 06:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez zmian:( może jedynie trochę mniej
    a u Cienie? ja się ma m? lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    bez zmian:( może jedynie trochę mniej
    a u Cienie? ja się ma m? lepiej?

no u mnie lepiej:)tylko mi sie sluz dziwnie wodnisty zrobił...
    a m nawet ok:)już go tak nie boli:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 06:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mi też...

nie zostaje nam nic innego jak czekac na termin @...

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)
    a jak Twój m się czuje? lepiej?

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)

ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
    no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

Libra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Libruś i Wosebko :)

Od rana mam nawał pracy, więc wrócę do Was moze za ok. 2 godzinki. Miłego poranka :)

Woseba, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam wam mowie pewnie fasolki juz tam wam kielkuja w brzusiu :-) a te wasze @ wyslalam w kosmos hi hi nawigacje jwj przestawilam :-P a wykresiki macie piekne az pozazdroscic. A tak wogule to hej laski ja na chwile aby sie przywiac bi w drodze do pracy wiec zaraz znikam.
    muzarcia co umnie hmm... zimno bo snieg popadal i mrozik przyszedl a tak to czekam na owulke juz testy zakupilam mam tylko nadzieje ze przyjda na czas no i powoli zaczynamy dzialac. Jajniki czasem cos mnie bola az dziwne bo ten cykl mam bez CLO . W sumie to nic takiego da sie wyyrzymac. Dobra kobitki ja juz mykam zycze wam milego dnia i wpadne pewnie wieczorkiem.

Woseba, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:) twe jajniki wpadły w machinę owulacyjną... i bez clo sobie poradzą:) miłego dnia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mała:)to ja trzymam kciuki zeby m sie idealnie wstrzelił w jajeczko:)u nas tez dzis zimno:(a tu w pogodzie mówili ze ostra zima ma trzymać jeszcze przez miesiąc..masakra po prostu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Libra wrote:

ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
    no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

to dobrze, że obyło się bez szpitala, niech szybciutko sił nabiera:)
    witaj mauysia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31

Woseba lubi tę wiadomość

‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ