X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej muzarcia!!! Dumna jestem z ciebie i tej twojej diety!!
    Oby tak dalej 9 miesięcy diety a potem 9 miesięcy objadania się i tycia!!!:-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak Aga , jasne...mała jakoś leci...wiesz, staranka przerwane i od @ zaczynam leczenie....zastanawiam się tylko czy ją wywoływać, czy też czekać na nią...hmm...raczej wywołam...bo to co przyjdzie może nie być jednak @....podobno nie miesiączkuję...no zobaczymy...
    Martwię się tylko, że po tych tabsach jest się agresywnym....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zamiaru Agunia się w ciąży obżerać ale czy ja w ogóle w nią zajdę, to nie wiadomo...po tej wizycie u gina czuję jakiś wewnętrzny spokój...jedyne co mnie dzisiaj trochę zdenerwowało, to to, że zgubiłam nowy telefon...upadł gdzieś w śnieg i dupa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia nie będzię tak żle!! Dasz rade!!
    Unormuje się wszystko i do dzieła !!!
    Ja mykam dziewczynki!!miłej nocki!!
    Jutro może zajrzę do was!!! Papatki!!:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Aga to działajcie ślicznie...naturalnie, to naturalnie...jajka by były gdybyście się wstrzelili;-) Normalnie byś chyba z podziwu nie wyszła...Mauysia skradaczu wylazuj ze krzaczorów he he

Mała a jak u Ciebie?

Idę do łóżeczka, bo dzień dziś intensywny, że tak powiem w przeżyciach...żałuję tylko, że nie mogłam zajrzeć do Was do południa ale dzięki temu też tak nie myślę o tym co za parę dni się rozpocznie i skończy za dłuższy czas...wywiadówka w szkole zaliczona;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 21:26

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł wieczorową porą:) wpadłam na chwilę nadrobić:)
    mała, kiki mam nadzieję, że mimo wszystko się wstrzelicie
    aga - ja Ci już tydzień temu pisałam, że ten cykl, który tak szybko spisałaś na straty może Cię pozytywnie zaskoczyć... także owocnych starań!:)
    muzarciu - trzymam kciuki za pomyślne leczenie i oby za 9 do 12 miesięcy zaczął Ci rosnąć brzuszek i to nie z powodu zbędnych kilogramów!;)
    nadal się źle czuję, więc uciekam już spać:) pozdrawiam całą bandę ovu:)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Nina82 Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
    she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
    Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
    gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
    Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
    agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
    Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
    Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
    anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
    samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
    Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
    Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
    Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
    kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
    иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
    mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
    Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
    Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
    anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
    Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
    Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
    Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
    muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
    glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
    ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
    AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
    Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
    gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
    zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
    Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
    Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
    Nina82...............10...................30lat.......20.02..............śląskie
    Blondi22...............3.................22lata......27.02................Mazowieckie
    LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
    Wsk...................8....................23lata......??.01.................lubuskie
    natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
    Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
    patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
    kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
    klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
    aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskie

iv0915nmtn0pw8ol.png

3jgx3e3kcagyktpu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie, które niebawem się pojawią:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Libra:)ja sie melduje na posterunku:)jak sie dzis czujesz?podbrzusze dalej boli?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 06:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bez zmian:( może jedynie trochę mniej
    a u Cienie? ja się ma m? lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    bez zmian:( może jedynie trochę mniej
    a u Cienie? ja się ma m? lepiej?

no u mnie lepiej:)tylko mi sie sluz dziwnie wodnisty zrobił...
    a m nawet ok:)już go tak nie boli:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 06:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi też...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mi też...

nie zostaje nam nic innego jak czekac na termin @...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)
    a jak Twój m się czuje? lepiej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja czekam, czuję, że do mnie zawita terminowo... a za ciebie ściskam kciuki... skok masz piękny, teraz jeszcze, trochę szczęścia życzę, by stał się i owocny:)

ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
    no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Libruś i Wosebko :)

Od rana mam nawał pracy, więc wrócę do Was moze za ok. 2 godzinki. Miłego poranka :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam wam mowie pewnie fasolki juz tam wam kielkuja w brzusiu :-) a te wasze @ wyslalam w kosmos hi hi nawigacje jwj przestawilam :-P a wykresiki macie piekne az pozazdroscic. A tak wogule to hej laski ja na chwile aby sie przywiac bi w drodze do pracy wiec zaraz znikam.
    muzarcia co umnie hmm... zimno bo snieg popadal i mrozik przyszedl a tak to czekam na owulke juz testy zakupilam mam tylko nadzieje ze przyjda na czas no i powoli zaczynamy dzialac. Jajniki czasem cos mnie bola az dziwne bo ten cykl mam bez CLO . W sumie to nic takiego da sie wyyrzymac. Dobra kobitki ja juz mykam zycze wam milego dnia i wpadne pewnie wieczorkiem.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:) twe jajniki wpadły w machinę owulacyjną... i bez clo sobie poradzą:) miłego dnia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Mała:)to ja trzymam kciuki zeby m sie idealnie wstrzelił w jajeczko:)u nas tez dzis zimno:(a tu w pogodzie mówili ze ostra zima ma trzymać jeszcze przez miesiąc..masakra po prostu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Libra wrote:

ja tez raczej na @ sie nastawiam....ale to sie już niedługo okaże:)
    no m lepiej:)ale od wczoraj tylko bułeczki z masełkiem je...

to dobrze, że obyło się bez szpitala, niech szybciutko sił nabiera:)
    witaj mauysia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 07:31

‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ