plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:aga nie wypuszczaj go z wyra do niedzieli w niedziele odpocznie
No zobaczymy jakie nastawienie bedzie!!
A w sobotę na urodziny i parapetówkę idziemy więc pewnie może alkoholu mój M wypije za zdrowie swojego brata hi hi !!!
Najważniejsze żeby dziś i jutro coś było to szansa bedzie!!
Po 5 dniach postu to plemniki będą szaleć he he!!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:kiti a robisz testy owulacyjne? morze jeszcze nic straconego
. Kiedy jedziesz do niego?
nie robiłam testów bo odpuściłam ten cykl... a jadę dopiero za 7 dni... więc się nawet nie nastawiam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:mala29_ wrote:kiti a robisz testy owulacyjne? morze jeszcze nic straconego
. Kiedy jedziesz do niego?
nie robiłam testów bo odpuściłam ten cykl... a jadę dopiero za 7 dni... więc się nawet nie nastawiam...
Kiti moja owulka czekała na mojego M a ja stawiałam że we wtorek owulka będzie!!! To może i twoja poczeka !!!kiti lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:a może owulka poczeka aż pojedziesz do swego m.
hehe fajnie by tak byłoprzydało by się mieć taki przycisk na przeczekanie komórki jajowej :p
AGA 30, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to wam zazdroszcze ja nie mam aż takich odczuć ... czasami to nawet nie wiem kiedy mogłam mieć owulke...
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:właśnie z tym mamy dobrze bo nie przegapimy
kiedyś za młodu nie wiedziałam co to jest aż czasem się bałam że coś jest nie tak
Mała to ja kiedyś ze dwa lata temu do gina poszłam i powiedziałam że coś jest nie tak bo takie bóle czuje!!!
Zwaliłam na kręgosłup i inne rzeczy a teraz jak się obserwuję to wiem już co to za ból!!! Może trwać pare dni ale tego dnia jest najsilniejszy !!! -
nick nieaktualnyBellaRosa.........1......................24lata.......FASOLINKA......Lubelskie.......(2.07.2013)
she...................6......................35lat.........FASOLINKA......pomorskie .....(27.06.2013)
Paulina1986.....4......................26lat.........FASOLINKA......wielkopolska...(26/30.07.2013)
gadgeta...........13.....................32lata.......FASOLINKA......kuj-pom..........(4.08.2013)
Mona................5......................29lat.........FASOLINKA......malopolska
Mamuśka..........5......................27lat.........FASOLINKA......podkarpacki....(3.08.2013)
agga84a ...........1.....................28 lat........FASOLINKA......śląskie
Kasiulek215........5...................25lat..........FASOLINKA......małopolskie (09.09.2013)
Dora...................2...................30lat...........FASOLINKA.............pomorskie
anna_w...............10...................31lat.......FASOLINKA................lubelskie (27.09.2013)
samira.............17...................37lat.........19.01..............śląskie
Nina82...............9...................30lat.......22.01..............śląskie
Malvinka.............4.....................25lat.......23.01...............dolnośląskie
Kleopatra............6...................29lat.......25.01..............pomorskie
Rucia ..............15....................26lat........30.01................mazowieckie
kopciuszek126....14..................29lat........31.01...........łódzkie
иιєиσямαℓиα.... 4(po poronieniu)... 31lat.... 31.01.......dolnośląskie
mauysia.............5.....................31lat.......31.01.................wielkopolskie
Shagga_80........3.....................32lat.......31.01.................łódzkie
Woseba...............13......24lata.............02.02................południe Polski
anusia84.............8...................29lat........02.02................dolnośląskie
Amicizia ......4 ODWOŁANE……….26 lat.......03.02................małopolskie
Sandraa.............8.....................22lata.....04.02...............wielkopolska
Libra...................4...................30lat........04.02.................łódzkie
muzarcia..............leczenie.......30lat.......4.02................opolskie
glazik22..............1...................22 lata......04.02.............podkarpackie
ewela84..............7...................28lat........06.02................świętokrzyskie
AGA30...............26..................30lat.......7.02.................opolskie
Beata.................7...................29lat.......12.02.................mazowieckie
gocha04.............8....................27lat.......13.02.................mazowieckie
zosia-ktosia........7..ODWOŁANE......30lat.......14.02...........łódzkie
Mała29.............90...................29lat.......15.02................Wielka Brytania
Fedra..................54.................28lat......16.02.................małopolskie
Blondi22...............3.................22lata......27.02................Mazowieckie
LuSiA:)...............4.....................22lata......??.01...............Niemcy
Wsk...................8....................23lata......??.01.................lubuskie
natusia...............4.....................27lat........??.02............kuj-pom
Effcia........................5.............28lat........??.04.........wielkopolskie
patik....................2...................24lata......?????................śląskie.
kiti..........................5................24lata.....?????................małopolskie
klamka...................4................35lat........????................mazowieckie
aneczkaaa1985...31................27 lat......?????................warm-mazurskieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2013, 20:44
-
nick nieaktualnyWięc tak...zeszło mi 3,1 kg / w poniedziałek minie 2 tygodnie...oby się utrzymała ta spadkowa tendencja...mam 9 miesięcy na leczenie i tym samym będę próbowała zrzucić trochę balastu...teraz jak będziemy mieć przymusową przerwę, to dobra okazja, by o to się postarać..dziś aktywny dzień...odśnieżanie zaliczone, spacer 1,5 godzinny, z pośpiechem i zadyszką włącznie...zaczynam widzieć światełko w tunelu w związku ze zmianami nawyków...
mauysia, Libra, Amicizia, Rucia, Woseba, gocha04, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość