X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Wiecie co? Właśnie sobie coś uświadomiłam.... że dziś jest normalnie termin mojej @ :D Tylko ten cykl przesunięty, więc chyba poczekam ze 4 dni minimum :/ Się naciesze niby ciąża :D

Bella a moze wcale nie NIBY tylko NAPRAWDE ciaza.....?:)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no... wg ovu mam 7dfl :D A tak naprawdę jak już to 8 ;P Więc mi się poprzesuwało wszystko w tym cyklu ;)

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    gadgeta wrote:
    trzymam kciuki zeby w tym cyklu wreszcie sie udalo:) PLEMNICZKO I MONISIU-jak juz sie pojawicie to wiedzcie ze za WAS tez mocno mocno trzymam. Kurde niech chociaz jedna zaciazy zeby mial nas kto zarazac pozytywnymi fluidkami:)
    p.s. a m-ka przywiazac chustami do lozka i.....;P;)

gadgeta dziekiuje kochan :)dzis to sie bardzo przyda :) oby plemniczki nam wyszły:)to be dziś cud:) cieżko z tym ostatnio:(

to trzymamy kciuki za Wasze plemniczki:) coby byly ladne zdrowe z duzymi glowkami i superszybkimi ogonkami ;P

Woseba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KLAMECZKO-za Ciebie tez trzymam kciuki rzecz jasna:) i za wszystkie inne kobitki tez:) witamy mauysia

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale co to znaczy złe wieści? napisz coś więcej.. nie było mnie ale właśnie przeczytałam.. o co chodzi kochana?

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Nie no... wg ovu mam 7dfl :D A tak naprawdę jak już to 8 ;P Więc mi się poprzesuwało wszystko w tym cyklu ;)

no ja wchodze na ostatnia prosta przed finiszem...;P gdyby miala przyjsc @ to gdzies kolo niedzieli...:(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje gadgeta:) mam nadzieje, ze ten miesiac bedzie pomyslny:) no coz, nigdy nic nie wiadomo. Mam nadzieje, ze zaowuluje z lepszego jajnika, bo ten ostatni to byl jakis z niemrawym cialkiem zoltym, bo nawet mi tempka nie wzrosla az tak bardzo, jak wczesniej.

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta oby takie były:)bo według tego lekarza jedna z opcji jest taka ze sa własnie mało ruchliwe:(stad mamy te problemy:(bo jak wiesz mój m jest na wózku i u nas troche inazcej starania wygladaja..dlatego martwie sie ze dzis sie nie uda..ale kurna =musze cos z tym zrobic..bo jak wróce do domu i m mnie zobaczy z taka mina:(to napewno nic z tego nie bedzie jak on sie jeszcze dodatkowo zestresuje:(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, z 2 dni mija mi abonament premium (ten gratisowy miesiąc). Mam nadzieję, że nie zostanę odcięta od kontaktu z Wami!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    gadgeta oby takie były:)bo według tego lekarza jedna z opcji jest taka ze sa własnie mało ruchliwe:(stad mamy te problemy:(bo jak wiesz mój m jest na wózku i u nas troche inazcej starania wygladaja..dlatego martwie sie ze dzis sie nie uda..ale kurna =musze cos z tym zrobic..bo jak wróce do domu i m mnie zobaczy z taka mina:(to napewno nic z tego nie bedzie jak on sie jeszcze dodatkowo zestresuje:(

wiem wiem monis, dlatego tym bardziej trzymam kciuki bo Wam jednak trudniej z tymi starankami...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Słuchajcie, z 2 dni mija mi abonament premium (ten gratisowy miesiąc). Mam nadzieję, że nie zostanę odcięta od kontaktu z Wami!

nie kochana.. nie masz kogos kto mógłby sie zalogowac i dac ci punkty>
    chodzi żeby mieć dalej pakiet premium bo do forum on nie jest potrxebny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2012, 09:45

mauysia lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ale czemu Ty zakładasz, że ma mało ruchliwe plemniki? I... żaden normalny lekarz nie odważyłby się "założyć" że to przyczyna bez zrobienia badań nasienia...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Monia ale co to znaczy złe wieści? napisz coś więcej.. nie było mnie ale właśnie przeczytałam.. o co chodzi kochana?

no chodzi o to nasze starania z tym sprzetem co to kiedys o nim pisałam..m dostał namiary na tego lekarza..bo on o tym duzo wie..no i dzis m powiedział ze nam nie wychodzi bo albo są mało ruchliwe plemniki i nie maja siły wybicia:(albo po prostu z racji tego ze staramy sie tylko 1 czy 2 w cyklu spermuszki jest za duzo i nadmiar laduje w pęcherzu..a czasami moze wylądować za duzo i tez nie wyjdzie..:(ale raczej by brał ten drugi wariant pod uwage...po prostu mamy być cierpliwi i próbować..bo predzej czy później sie uda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2012, 09:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Monia ale czemu Ty zakładasz, że ma mało ruchliwe plemniki? I... żaden normalny lekarz nie odważyłby się "założyć" że to przyczyna bez zrobienia badań nasienia...

ale on ma styczność z takimi przypadkami..i podał nam mozliwe przyczyny tego stanu:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

mauysia w podstawowym abonamencie mozesz bez ograniczen korzystac z forum-czytac pisac komentowac itp.

mauysia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz.. czyli się uda.. niech łyka wit c będa ruchliwsze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    no widzisz.. czyli się uda.. niech łyka wit c będa ruchliwsze.

no łyka łyka :)zrestą ma cały zestaw witamin :)mówił temu lekarzowi :)i bardzo to pochwałił:)i ze jesli faktycznie mało ruchliwe sa to one napewno pomogą :)ale to dopiero za 3 miesiace mogą byc efekty:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no chodzi o to nasze starania z tym sprzetem co to kiedys o nim pisałam..m dostał namiary na tego lekarza..bo on o tym duzo wie..no i dzis m powiedział ze nam nie wychodzi bo albo są mało ruchliwe plemniki i nie maja siły wybicia:(albo po prostu z racji tego ze staramy sie tylko 1 czy 2 w cyklu spermuszki jest za duzo i nadmiar laduje w pęcherzu..a czasami moze wylądować za duzo i tez nie wyjdzie..:(ale raczej by brał ten drugi wariant pod uwage...po prostu mamy być cierpliwi i próbować..bo predzej czy później sie uda...

itego sie trzeba trzymac monisia:) predzej czy pozniej sie kazdej uda ( myslec pozytywnie myslec pozytywnie myslec pozytywnie :) klameczko-oby tym razem wyklulo sie laaadniusie jajeczko:)

Woseba lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia więc najpierw niech zleci badania... a nie straszy.

gadgeta, Woseba lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 października 2012, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, fakt 3 miesiące. ale nie znaczy że wczesniej nie zaskoczycie:)

Woseba lubi tę wiadomość

‹‹ 122 123 124 125 126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ