plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Wiecie co? Właśnie sobie coś uświadomiłam.... że dziś jest normalnie termin mojej @ Tylko ten cykl przesunięty, więc chyba poczekam ze 4 dni minimum Się naciesze niby ciąża
Bella a moze wcale nie NIBY tylko NAPRAWDE ciaza.....? -
nick nieaktualnymonisia24 wrote:gadgeta wrote:trzymam kciuki zeby w tym cyklu wreszcie sie udalo:) PLEMNICZKO I MONISIU-jak juz sie pojawicie to wiedzcie ze za WAS tez mocno mocno trzymam. Kurde niech chociaz jedna zaciazy zeby mial nas kto zarazac pozytywnymi fluidkami:)
p.s. a m-ka przywiazac chustami do lozka i.....;P;)
gadgeta dziekiuje kochan :)dzis to sie bardzo przyda oby plemniczki nam wyszły:)to be dziś cud:) cieżko z tym ostatnio:(
to trzymamy kciuki za Wasze plemniczki:) coby byly ladne zdrowe z duzymi glowkami i superszybkimi ogonkami ;PWoseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziekuje gadgeta:) mam nadzieje, ze ten miesiac bedzie pomyslny:) no coz, nigdy nic nie wiadomo. Mam nadzieje, ze zaowuluje z lepszego jajnika, bo ten ostatni to byl jakis z niemrawym cialkiem zoltym, bo nawet mi tempka nie wzrosla az tak bardzo, jak wczesniej.
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta oby takie były:)bo według tego lekarza jedna z opcji jest taka ze sa własnie mało ruchliwe:(stad mamy te problemy:(bo jak wiesz mój m jest na wózku i u nas troche inazcej starania wygladaja..dlatego martwie sie ze dzis sie nie uda..ale kurna =musze cos z tym zrobic..bo jak wróce do domu i m mnie zobaczy z taka mina:(to napewno nic z tego nie bedzie jak on sie jeszcze dodatkowo zestresuje:(
-
nick nieaktualnymonisia24 wrote:gadgeta oby takie były:)bo według tego lekarza jedna z opcji jest taka ze sa własnie mało ruchliwe:(stad mamy te problemy:(bo jak wiesz mój m jest na wózku i u nas troche inazcej starania wygladaja..dlatego martwie sie ze dzis sie nie uda..ale kurna =musze cos z tym zrobic..bo jak wróce do domu i m mnie zobaczy z taka mina:(to napewno nic z tego nie bedzie jak on sie jeszcze dodatkowo zestresuje:(
wiem wiem monis, dlatego tym bardziej trzymam kciuki bo Wam jednak trudniej z tymi starankami... -
mauysia wrote:Słuchajcie, z 2 dni mija mi abonament premium (ten gratisowy miesiąc). Mam nadzieję, że nie zostanę odcięta od kontaktu z Wami!
nie kochana.. nie masz kogos kto mógłby sie zalogowac i dac ci punkty>
chodzi żeby mieć dalej pakiet premium bo do forum on nie jest potrxebny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2012, 09:45
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Monia ale co to znaczy złe wieści? napisz coś więcej.. nie było mnie ale właśnie przeczytałam.. o co chodzi kochana?
no chodzi o to nasze starania z tym sprzetem co to kiedys o nim pisałam..m dostał namiary na tego lekarza..bo on o tym duzo wie..no i dzis m powiedział ze nam nie wychodzi bo albo są mało ruchliwe plemniki i nie maja siły wybicia:(albo po prostu z racji tego ze staramy sie tylko 1 czy 2 w cyklu spermuszki jest za duzo i nadmiar laduje w pęcherzu..a czasami moze wylądować za duzo i tez nie wyjdzie..:(ale raczej by brał ten drugi wariant pod uwage...po prostu mamy być cierpliwi i próbować..bo predzej czy później sie uda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2012, 09:28
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Monia ale czemu Ty zakładasz, że ma mało ruchliwe plemniki? I... żaden normalny lekarz nie odważyłby się "założyć" że to przyczyna bez zrobienia badań nasienia...
ale on ma styczność z takimi przypadkami..i podał nam mozliwe przyczyny tego stanu:( -
nick nieaktualnymauysia wrote:Słuchajcie, z 2 dni mija mi abonament premium (ten gratisowy miesiąc). Mam nadzieję, że nie zostanę odcięta od kontaktu z Wami!
mauysia w podstawowym abonamencie mozesz bez ograniczen korzystac z forum-czytac pisac komentowac itp.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:no widzisz.. czyli się uda.. niech łyka wit c będa ruchliwsze.
no łyka łyka :)zrestą ma cały zestaw witamin :)mówił temu lekarzowi :)i bardzo to pochwałił:)i ze jesli faktycznie mało ruchliwe sa to one napewno pomogą :)ale to dopiero za 3 miesiace mogą byc efekty:) -
nick nieaktualnymonisia24 wrote:zosia-ktosia wrote:Monia ale co to znaczy złe wieści? napisz coś więcej.. nie było mnie ale właśnie przeczytałam.. o co chodzi kochana?
no chodzi o to nasze starania z tym sprzetem co to kiedys o nim pisałam..m dostał namiary na tego lekarza..bo on o tym duzo wie..no i dzis m powiedział ze nam nie wychodzi bo albo są mało ruchliwe plemniki i nie maja siły wybicia:(albo po prostu z racji tego ze staramy sie tylko 1 czy 2 w cyklu spermuszki jest za duzo i nadmiar laduje w pęcherzu..a czasami moze wylądować za duzo i tez nie wyjdzie..:(ale raczej by brał ten drugi wariant pod uwage...po prostu mamy być cierpliwi i próbować..bo predzej czy później sie uda...
itego sie trzeba trzymac monisia:) predzej czy pozniej sie kazdej uda ( myslec pozytywnie myslec pozytywnie myslec pozytywnie klameczko-oby tym razem wyklulo sie laaadniusie jajeczko:)Woseba lubi tę wiadomość