plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:monisia24 wrote:zosia-ktosia wrote:Monia ale co to znaczy złe wieści? napisz coś więcej.. nie było mnie ale właśnie przeczytałam.. o co chodzi kochana?
no chodzi o to nasze starania z tym sprzetem co to kiedys o nim pisałam..m dostał namiary na tego lekarza..bo on o tym duzo wie..no i dzis m powiedział ze nam nie wychodzi bo albo są mało ruchliwe plemniki i nie maja siły wybicia:(albo po prostu z racji tego ze staramy sie tylko 1 czy 2 w cyklu spermuszki jest za duzo i nadmiar laduje w pęcherzu..a czasami moze wylądować za duzo i tez nie wyjdzie..:(ale raczej by brał ten drugi wariant pod uwage...po prostu mamy być cierpliwi i próbować..bo predzej czy później sie uda...
itego sie trzeba trzymac monisia:) predzej czy pozniej sie kazdej uda ( myslec pozytywnie myslec pozytywnie myslec pozytywnie klameczko-oby tym razem wyklulo sie laaadniusie jajeczko:)
Tyśka zaczne myślec pozytywnie jak dzis nam staranka wyjda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczynki i tak zrobie :)juz mi nie raz m mowił ze jak po niedanych próbach jestem smutna albo płacze to on następnym razem jeszcze bardziej sie stresuje bo sie boi ze znowu bede przez niego smutna..:(staram sie ale nie zawsze wychodzi :(wiem ze on tez cierpi z tego powodu..:(widze jak sie stara..jak mu zalezy...a tu jak zawsze cykl konczy sie tak samo:(
-
Zosia nie mam bordowego pojęcia ile u mnie trwa fl bo w życiu tego nie sprawdzałam ;P pierwszy raz w życiu obserwuje swój cykl i akurat gratis musiałam rozbić termometr... Wiem, ze cykle mam średnio 28 dniowe... czasem 27, 29- także regularne. Tutaj mi się opóźnił cykl na bank, bo śluz płodny widywałam u siebie ok 14 dc. Więc castagnus musiał mi opóźnić wszystko.
-
nick nieaktualny
-
bo wiesz, że jak sie ma poniżej 10dni to są trudnosci z zajściem.. jakbyś miała 19dc owulację i dostała 29dnia to akurat by było 10 dni.
ja mam niewiele więcej bo 11, nie wiedziałabym o tym gdyby nie wykresy.. a że w kilku poprzednich wyszło tak samo to znaczy że tak jest i już.
ale u ciebie fakt mogło się poprzesuwać .BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Zosiu ja wiem, ze fl powinna być dłuższa niż 10dni... dlatego ciekawa jestem kiedy przyjdzie @ Aczkolwiek myślę, że się spóźni, bo już powinny mi bardziej piersi trochę dokuczać (gdybym miała mieć pojutrze) a tu ni9c a nic. jak mówię... zauważałam u siebie śluz płodny mniej więcej w połowie cyklu... więc raczej się przesunęło wszystko- tak mi się wydaje, ale bez dokładnego obserwowania cyklu wcześniej nie jestem w stanie wszystkiego napisac na 100% Pozostaje czekać ))) A najlepiej by było gdyby @ wcale nie przyszła... choc na to są tak niewielkie szanse...
-
Zosiu, gadgeto, dzięki za odpowiedź
Wiem, że funkcje prowadzenia wykresu są okrojone (np. nie ma interpretacji itp), ale grunt, że można wprowadzać dane. No i grunt, że będzie dostępu do forum.
Trzymajcie się! Czytam Was pomiędzy zadaniami w pracy...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Ciekawa jestem czy temp rano mi wzrasta... zatrzymałam się na etapie że właśnie zaczęła iść do góry... jestem tak potwornie ciekawa a nie mam jak sprawdzić
bella może to i dobrze, mniej stresu bedziesz mieć..
bo byś mówiła że za wysoka że za niska a tak masz luz..