plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj w końcu poszłam do tego mojego cholernego banku i zlikwidowałam limit odnawialny. Pani tak się zdziwiła że chcę go zlikwidować że nie mogła znaleźc dokumentów:) "wie pani jest pani pierwszą klientka która rezygnuje z limitu, zazwyczaj ludzie chcą większego.."
AGA 30, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć dziewczynki,
uff, jestem już mniej więcej na bieżąco. Dziś i jutro przychodzę o godzinę później do pracy, bo M wyjechał na 2 dni i to ja muszę bladym świtem odwozić Dziubaska do żłobka...
Co za wiocha - nie można nigdzie kupić tych ultraczułych testów (czułość 10), nawet prawie nigdzie przez neta! To bez sensu żebym po 2 dniach robiła test 25, bo na 100% wyjdzie mi jeszcze większy bladzioch niż ten wczorajszy... Poczekam na piątkową betę i tyle.
Mauysiu w tesco sa napewno ale słyszałam, że i w Auchan, też za ok 4zł.mauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Sprawdzałam teraz jak ovu mi owulke ustawił to nie tak jak ja na 16dc tylko na 17dc !!!!
a no własnie .. bo ja tez bym tak pomyslała wg. tego tesu... choć to pewnie nie ma dla ciebie wielkiego znaczenia ten jeden dzień?AGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Aguś masz tyle śluzu ładnego myślisz że napewno uvu była tak jak zanzaczyła?
Beatko jeden test pozytywny mi wyszedł!!
A parę godzin po teście miałam takie bóle że to musiała być owulacja do tej pory zawsze dobrze trafiłam z ustawieniem owulki!!
A i według długości fl by się zgadzał termin @ następnej!!
no tak widziałam ale ten śluz tak długo po ovulce zastanawiający no nie?
a co do testu to hmm. to nie jest tak że po pozytywnym teście ovu nastepuje ok24h ?
No wiem wiem że po teście nawet do 36 godz może owulka wystąpić ale ja po bólu jestem pewna że była tego dnia wieczorem!!
A ze śluzy też jestem zszokowana bo nigdy nie miałam tle !!!
A może to przez przeziębienie co miałam bo popijałam mega ilości wit C !!!
Zobaczymy jak to dalej się potoczy he he ale wątpię że coś wyjdzie z tego cyklu tak wiec na nastepny inseminacje planujemy!!Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie no mój organizm jest porabany:(i psycha tez...tak sobie wkreciłam ze mogło sie udac..ze co i rusz jakis nowy objaw mi dochodzi..teraz czuje smak metalu w ustach..alem głupia..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 08:51
Beata, Muska lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:wczoraj w końcu poszłam do tego mojego cholernego banku i zlikwidowałam limit odnawialny. Pani tak się zdziwiła że chcę go zlikwidować że nie mogła znaleźc dokumentów:) "wie pani jest pani pierwszą klientka która rezygnuje z limitu, zazwyczaj ludzie chcą większego.."
Ale jestem ignorantką, nawet nie wiem co to "limit odnawialny"... A ten tekst kobitki to pewnie kłamstewko marketingowe.zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Sprawdzałam teraz jak ovu mi owulke ustawił to nie tak jak ja na 16dc tylko na 17dc !!!!
a no własnie .. bo ja tez bym tak pomyslała wg. tego tesu... choć to pewnie nie ma dla ciebie wielkiego znaczenia ten jeden dzień?
No jakby owulka była dzień póżniej to więcej serduch by było he he!!!
Ale sugeruję się bardziej swoimi odczuciami niż resztą!!!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:zosia-ktosia wrote:wczoraj w końcu poszłam do tego mojego cholernego banku i zlikwidowałam limit odnawialny. Pani tak się zdziwiła że chcę go zlikwidować że nie mogła znaleźc dokumentów:) "wie pani jest pani pierwszą klientka która rezygnuje z limitu, zazwyczaj ludzie chcą większego.."
Ale jestem ignorantką, nawet nie wiem co to "limit odnawialny"... A ten tekst kobitki to pewnie kłamstewko marketingowe.
nie tylko ty kochana..ja tez nie mam pojęcia co to takiego...mauysia lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:nie no mój organizm jest porabany:(i psycha tez...tak sobie wkreciłam ze mogło sie udac..ze co i rusz jakis nowy objaw mi dochodzi..teraz czuje smak metalu w ustach..alem głupia..
a próbowałaś dziś testować?Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Woseba wrote:nie no mój organizm jest porabany:(i psycha tez...tak sobie wkreciłam ze mogło sie udac..ze co i rusz jakis nowy objaw mi dochodzi..teraz czuje smak metalu w ustach..alem głupia..
Wosebko szybko mozna wkręcic sobie te objawy..
zajmij sie czymś żeby nie myślec o ewentualnej fasolce. proszę.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:nie no mój organizm jest porabany:(i psycha tez...tak sobie wkreciłam ze mogło sie udac..ze co i rusz jakis nowy objaw mi dochodzi..teraz czuje smak metalu w ustach..alem głupia..
zajmij sie czymś żeby nie myślec o ewentualnej fasolce. proszę.
staram sie..ale nie wychodzi:(nawet mi robota nie idzie:(
ale staram sie sobie tłumaczyc ze to dlatego bo u nas na klatce jest remont i tna tam plytki..i w biurze pełno pyłu z tego:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 08:54
-
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:Cześc Becia.. no skok duży, prawdopodobnie odliczac moge już do @
a jak twoje samopoczucie?
DO @? hmmm a moze kolejny cud?
ja dziś czuje się fatalnie, chce mi sie wymiotować i głowa boli... bo wczoraj znów kupiłam sobie michałki..
zdarzają sie cuda, nawet cudeńka:) ale ja nie serduszkowałam w "tym" terminie:) więc u mnie nie ma szans. z resztą też mam w tabelce odwołane staranka.
ps. ja michałki też bardzo lubię
aj kochana to ze masz wpisane w tabelce to wiem ale to nic nie znaczy..
Mazurcia tez miała i co
zOSIU możesz zaprzeczać ale ja swoje wiem...i życzę Ci aby była taka możliwość (wiesz co mam na myśli) żebyś szybciutko zaszła
a co do michałkó to ja własnie przesadzam po zjadam pół kilo naraz, a potem mdłości i ból głowy
pół kilo? nieźle. też dałabym radę ale przez cały dzień
no to masz na kilka dni pewnie wstręt do słodkości?
Zosiu tylko dziś póki sie źle czuje... ja taka głupia jestem...
zawsze sie nawpieprz.... a potem cierpię... od tego mam migreny,
zawsze mi to powtarzał mój mąz że zawsze jak sie nażrę(bo inaczej tego nazwać nie można) słodkiego to potem tak mam
ale ja mówie nie to nie od tego.. ale neurolog potwierdził że czekoladowe rzeczy absolutnie nie są wskazane w takich ilościach przy migrenach...
a ja własnie jak sie czyms przejmę to wcinam... no i w poniedziałek zakupiłam jak sie przejełam ta diana Mazurci, zjadłam i było ok wstrętu nie miałam , wiec wczoraj kupiłam znów...
ehhh. wiecie co właśnie zauważyłam... ze dupa rośnie za długo chyba byłam chuda i w mojej podświadomości nadal taka jestem i nie zauważyłam nawet jak rosne... a teraz nagle sie ocknęłam i patrzę wczoraj nago tyłem w lustro ehhh... szkoda gadaćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:zosia-ktosia wrote:cześc Aguś.. u mnie ok. jutro już czwartek i weekend niedługo:) jupi
No niedługo weekend ale leci czas!!!
Może mój chłopek jutro wróci ale to tylko może!!!
Mój Kot zdrowieje he he od poniedziałku jest na tabletkach i aż miło na niego popatrzeć!!!
Aga a co się przypałętało do kotka, że choruje?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Woseba wrote:Beata wrote:Woseba wrote:Beata wrote:oj Ruciuś przepraszam kochana ciebie przeoczyłam w powitaniu *)
Wosebko dobrze bedzie musi być ale jak nie chcesz to się nie nastawiaj
wolę sie nie nastawiać..zreszta wiem ze nic z tego....
trata tata ... nie słucham hehe tzn. nie czytam ... czekamy
obiecuję zeby Cię juz nie meczyć nie będe wracała do tego tematu, ale gdy przyjdzie moment...
ok Beciu:)obiecuje Ci ze pierwsza sie o tym dowiesz:)jak tylko @ przyjdzie to Cie powiadomie smsem..
Kochana Żadna @ a kysz!!!!!Oliwka 2006
-
Woseba wrote:zosia-ktosia wrote:Woseba wrote:nie no mój organizm jest porabany:(i psycha tez...tak sobie wkreciłam ze mogło sie udac..ze co i rusz jakis nowy objaw mi dochodzi..teraz czuje smak metalu w ustach..alem głupia..
zajmij sie czymś żeby nie myślec o ewentualnej fasolce. proszę.
staram sie..ale nie wychodzi:(nawet mi robota nie idzie:(
ale staram sie sobie tłumaczyc ze to dlatego bo u nas na klatce jest remont i tna tam plytki..i w biurze pełno pyłu z tego:(
mnie dziś też nie idzie, może przez tą pogodę? -
nick nieaktualnyO coś z innego tematu!!! co do środy he he
W wiosce gdzie pracowałam w sklepie to na środę mówili SZTIK-TAK
i mówili że to dzień seksu he he!!! w środę seks starzy uprawiali a młodzi w środy i w soboty he he he!!!
Więc do dzieła dziewczyny dziś SZTIK-TAK he he he!!!zosia-ktosia, Woseba, Beata, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość