X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    nie zauważyłyście że te forum to nasz mały nałóg ja wogółe to nie pracuje tylko na nim siedze

Mój naług już ponad 4 miesiące trwa he he!!!
    Dziewczyny te co dłużej niż pazdziernik tu są to zawsze tak wesoło tu było!!!:-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    nie zauważyłyście że te forum to nasz mały nałóg ja wogółe to nie pracuje tylko na nim siedze

Koczek jak byś była zawalona robotą to napewno byś tyle nie siedziała:) u mnie w pracy to teraz plaża! i udaje, że pracuje hehe bo i tak przy kompie siedzę, a w necie jakieś bzdety wypisują i nic ciekawego.

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Rucia wrote:
    Cześć Beatko :)

cześć Ruciuś kochan jak samopoczucie ?
    @ nadal brak?

@ brak, ale pewnie dziś, jutro dostanę. Samopoczucie rewelacja :) Wyspałam się w końcu! Pierwszy raz od x czasu budzik nie obudził mnie o 6:30. Nareszcie spałam spokojnie.

mauysia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    oki dzieki chyba zignoruje obydwie, bo dzisiaj jak lezałam i czekałam z godz. na 9.30 to jak sobie zmierzyłam to miałam 36,5 a a wczoraj jak zmierzyłam po wstaniu i ruszabiu sie chwilke to miałam 37 a dzisiaj chciałam sprawdzic po wstaniu czy bede miała wieksza czy mniejsza no to po wstaniu i oddaniu siku :D miałam 36,9 czyli zignorowac nie !? :P

Glazik, no i pierwsza, podstawowa zasada...
    Mierz NAJPÓŹNIEJ o 7:30 (najlepiej między 6 a 7)! Bo wszystkie późniejsze są niemiarodajne...

Amicizia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beatko.. kochanego ciałka nigdy za wiele:) najważniejsze żebyś TY czuła się dobrze we własnym ciele.

Zosiu ale wąłśnie dostrzeglam co mam i poczułam sie strasznie źle...
    nie wiem co z tym zrobić...
    jak nie zajde teraz to biore sie chyba za jakiś ruch, bo nie wiem czy z jedzenia słodkiego będę w stanie zrezygnować, no i postaram sie nie jesć po 22...

Beatko to w domku poćwicz. basen dobrze działa, z aerobiku to np słynna ostatnio zumba.

no wiem musze trochę poćwiczyć ale samej to mi sie nioe chce....
    musze chyba sobie kupić jakąś płytę z zumbą albo jakimiś innym ćwiczeniami ale na pleyaka bo inaczej to tez wymięknę i mi isę znudzi a tk to będe musiała

basen hmmm... bardzo bym chciała... ale jak ja sie tak pokaże? musze sie najpierw pozbyć celulitu heh

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba dla każdej jakiś nałóg:)

ile mamy teraz koleżanek? M co chwila sie pytał jak na fb widział napis że ja i któras z was są teraz znajomymi.. ta dziewczyna pewnie też z forum? - smiać mi sie chciało:)

Beata lubi tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    a-koczek wrote:

Koczek jak byś była zawalona robotą to napewno byś tyle nie siedziała:) u mnie w pracy to teraz plaża! i udaje, że pracuje hehe bo i tak przy kompie siedzę, a w necie jakieś bzdety wypisują i nic ciekawego.

zawalona jestem że szok ale mam dokumenty jeszcze z grudnia do zrobienia a tu juz koniec stycznia ale jakos dam chyba rade

zosia-ktosia, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY A JAK SPAŁYŚCIE DZIŚ NA ZAJĄCA CZ NA LISA O JA NA ZAJĄCA DZIŚ NIESTETY!!!:-):-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beatko.. kochanego ciałka nigdy za wiele:) najważniejsze żebyś TY czuła się dobrze we własnym ciele.

jak nie zajde teraz to biore sie chyba za jakiś ruch, bo nie wiem czy z jedzenia słodkiego będę w stanie zrezygnować, no i postaram sie nie jesć po 22...

Beatko to w domku poćwicz. basen dobrze działa, z aerobiku to np słynna ostatnio zumba.

musze chyba sobie kupić jakąś płytę z zumbą albo jakimiś innym ćwiczeniami ale na pleyaka bo inaczej to tez wymięknę i mi isę znudzi a tk to będe musiała

basen hmmm... bardzo bym chciała... ale jak ja sie tak pokaże? musze sie najpierw pozbyć celulitu heh

Beatka na pleyaka polecam fitness :) Można ostro dać sobie czadu z tą grą ;) A jacy przystojni trenerzy :D

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się np. tak NIE CHCE uprawiać żadnego sportu (a przynajmniej w zimie), że niejedzenie słodkiego to jak na razie mój jedyny sposób na nie-tycie...

zosia-ktosia, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    Beata wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no proszę cie nawet mnie nie dołuj.. ja też mam cellilit i żyję:) i gdybym miała czas i kasy więcej to basen bym chętnie odwiedzała - właśnie po to żeby zmniejszyc skórkę pomarańczową.

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    to chyba dla każdej jakiś nałóg:)

ile mamy teraz koleżanek? M co chwila sie pytał jak na fb widział napis że ja i któras z was są teraz znajomymi.. ta dziewczyna pewnie też z forum? - smiać mi sie chciało:)

Sherlock Holmes normalnie :D

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Cześć dziewczyny:) hehe

Beata już zajmij się ćwiczeniami czy spacerami, to nie będziesz myśleć o słodyczach i ciąży.

A kredyty to normalne, że ździerstwo, ale jak się nie ma kasy to nie ma wyjścia (chodzi mi głównie o hipoteczne, bo te konsumpcyjne to słów brak)

no już dziś miałam iść na pieszo do pracy ale sie nie wyrobiłam i ostatecznie szybko wziełam samochód, ale od jutra obiecuje :)

no wlasnie tez tak myslę ze jak będę miała wiecej ruchu to człowiek taki jakis weselszy to i o obżeraniu myslał nie będe..

no niestety takie czasy że 70 % społeczęństwa żyje na kredyt...
    ja też... ale tylko hipoteczny... zostało już tylko.... uwaga 14 lat heheh

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    DZIEWCZYNY A JAK SPAŁYŚCIE DZIŚ NA ZAJĄCA CZ NA LISA O JA NA ZAJĄCA DZIŚ NIESTETY!!!:-):-)

a co to znaczy na zająca czy lisa?

Rucia lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    olus22 wrote:
    oki dzieki chyba zignoruje obydwie, bo dzisiaj jak lezałam i czekałam z godz. na 9.30 to jak sobie zmierzyłam to miałam 36,5 a a wczoraj jak zmierzyłam po wstaniu i ruszabiu sie chwilke to miałam 37 a dzisiaj chciałam sprawdzic po wstaniu czy bede miała wieksza czy mniejsza no to po wstaniu i oddaniu siku :D miałam 36,9 czyli zignorowac nie !? :P

Mierz NAJPÓŹNIEJ o 7:30 (najlepiej między 6 a 7)! Bo wszystkie późniejsze są niemiarodajne...

no ale ja spie o tej godzinie :D i budze sie dopiero o 9.30 jak mąz przychodzi z pracy na sniadanie :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Odnośnie cellulitu! Wiecie skąd się bierze? Z niedoboru wody w oragniźmie. Jeżeli organizmowi niedostarczamy odpowiedniej ilosci wody, to sam zaczyna go odkładać w tkankach i dlatego powstaje cellulit.

http://polki.pl/uroda_cialo_artykul,8060910.html

Polecam poczytać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 09:20

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    AGA 30 wrote:

a co to znaczy na zająca czy lisa?

Zosia bo na lisa to z ogonkiem między nogami a na zajączka to bez ogonka he he!!!:-):-)

zosia-ktosia, Woseba, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olus22 wrote:
    mauysia wrote:
    olus22 wrote:

no ale ja spie o tej godzinie :D i budze sie dopiero o 9.30 jak mąz przychodzi z pracy na sniadanie :)

No niestety taka jest cena ;)
    Kładź termometr w zasięgu ręki, nastawiaj budzik na 7:00, szybki pomiar i znowu spanko. CHyba nie ma innego sposobu :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Beciu, ja jestem czekoladoholikiem, który - jak na razie - pokonał swoje uzależnienie :)
    Też kiedyś tak wcinałam... Pół czekolady przy jednym posiedzeniu to była reguła... Batoniki z automatu na studiach, objadanie się ciastami przy różnych okazjach. Ale jakoś stopniowo zaczęłam ograniczać, stosując prostą regułę oszczędności :)
    Po prostu przestałam KUPOWAĆ słodkie, jadłam tylko to, czym ktoś mnie poczęstował :)
    Po jakimś czasie największa masakra minęła i teraz nawet udaje mi się odmówić, jak mnie częstują :D :D :D
    Najlepiej znaleźć sobie jeszcze jakiegoś kompana, ja np. mam kolegę w pracy, z którym się motywujemy, żeby nie jeść słodkiego :)

dzieki mayuś spróbuję mam nadzieję ze sie uda..
    mnie nie ma kto motywować w pracy bo siedz sama... Dlatego liczę na Was, od czasu do czasu przypomnijcie mi o tym to w razie czego będzie mi wstyd jak sie nie wywiąże i podziała :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie :)
    Wracam z nowymi wieściami :)
    Po 1 to kurcze nie wiem,co dziś ze mną?! Nic mi nie dolega a jednak (jak mierzę tempkę w ustach to wychodzi mi 37 - pod pachą 36) i teraz zupełnie nic nie czuję by mi coś było...katar niby mam leciuuuuuuuuuuuusieńki,ale jak dla mnie to zwykły sienny katar,taki jaki mam zawsze..wcześniej czułąm jakieś uderzenia ciepłą ale teraz zupełnie nic....
    Tempkę i tak zignoruję,bo mimo wszystko nie wiem, co to się dzieje dziś...a w ogóle ostatnio często budzę się w nocy...ale zwykle przed pomiarem (między 4:30a 5:30) zasypiam na dłużej - minimum 2 godziny...niestety stres już daje się we znaki...a w ogóle wczoraj Mąż mi powiedział "nie mogę się doczekać kiedy znów będziesz w ciąży" więc jeśli nie nakręcałam się wcześniej (załóżmy!) to teraz na bank bardziej mam parcie :)
    teraz gadałam na gmailu z kuzynką (tą zaciążoną) i ona pyta "a może jesteś w ciąży" kurcze,nie obraziłabym się :)

Klucze się znalazły, leżały za nocnikiem, hehehe. Wychodząc do pracy nie miałam czasu dokłądnie poszukać,ale przed chwilą dzwoniła Babcia i znalazła Ona :)

Beatko,ja też Michałki jadłabym bez opamiętania (chociaż Staremu mojemu w tym nie dorównam, On czasem kupi sobie sporo i przez drogę do domku zje ;) )…i też zauażyłam,że dupa rośnie ;)

Jezuuuuuu siedzi dzis szef nie mogę Was nadrobić :(

mauysia, zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ