plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Beata wrote:gocha04 wrote:Beata masz zajebistą córkę, chociaż jej nie widziałam:)
to przyjedź zobacz
zapraszam
p.s. możesz zerknąc na FB
na FB widziała, ale to nie to samo co na żywo, bo nie słusze i nie widzę jak się zachowuje:)
a dziękuję za zaproszenie w sumie to daleko nie mamy do siebie:)
TAK? to nawet nie wiedziałam... a gdzie mieszkasz? jak chcesz to napisz na priv... to tym bardziej kochana wpadnij na kawkęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Ruciu tak ja tez rozumiem ze musi odpocząć (ale czemu usunęła konto)
napisąłam do niej mam nadzieję ze wróci
brałam jak mi sie skonczyła @.
Ja ogolnie miałam na uregulowanie cykli bo bardzo rożne miałam.
i wychodzi na to ze owu nie zachamowało bo była i był płodny sluz raz jedyny w moim życiu taki jak powinien bycBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Mi chyba musieliby komputer i telefon zabrać, żeby tu nie zaglądać. Ale każdy jest inny i jak ma to jej pomóc to trzymam kciuki, pozatym mamy Wsebkę na NK, a przynajmniej ja mam (chyba, że i tam usunęła kolezanki z ovu)
hehehe... ja teżale nie pisałam o tym, żeby mnie nie odcieła:) eee... chyba tego nie zrobi... mam taka nadzieję...
Kaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:Beata nie mam pojęcia o co chodzi z dawkami dupka. Może mam taką małą dawkę, bo tylko trochę trzeba mnie podpicować i będzie gitara.
nie no tak oczywiście że tak Gosiu
ale moja dawka jest taka sama tylko jednorazowa i ciekw=awa jestem czy to jakaś róźnica dla organizmu?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Kaja wrote:AGA 30 no teraz się zasmuciłam
toć mogła nie u suwać konta ehhh ,ale każdy robi jak mu serducho każe ....
Ja ją rozumie i nawet to że konto usunęła bo inaczej by nie odpoczneła od nas i myśli!!!
no nic kochana odpocznie i wróci NOWA WOSEBA ooo tak myślęmauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Tak jak napisała Aga, pewnie korciłoby ją i zaglądałaby do Nas. Teraz nie ma już takiej szansy ( chyba ), więc odpocznie. W pełni ją rozumię, bo przez chwilę też mi przeszła taka myśl. Wosebka przechodzi teraz ciężkie chwile, wróci na pewno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 10:11
mauysia, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Tak jak napisała Aga, pewnie korciłoby ją i zaglądałaby do Nas. Teraz nie ma już takiej szansy ( chyba ), więc odpocznie. W pełni ją rozumie, bo przez chwilę też mi przeszła taka myśl. Wosebka przechodiz teraz ciężkie chwile, wróci na pewno.
Potem będzie wielki powrót Woseby nr.2 he he!!! -
mauysia wrote:Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Po prostu Woseba to bardzo wrażliwa osóbka i widocznie te comiesięczne huśtawki nastrojów (potęgowane jeszcze przez forum) od euforii i nadziei po smutek i płacz wyjątkowo źle wpłynęły na jej samopoczucie
Jeśli to jej pomoże poczuć się lepiej, to popieram jej decyzję.
Ale i tak czekamy
wiecie co mi napisała?że nie chce nam zawadzać... smutne
bo wszystkie tu mamy takie same problemy i takie same doły, ale razem musimy dac radę
ale wiem że wróci!!!Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyNooo, nadrobiłam...po każdej stronie dopisywałam coś do każdej, a potem kopiowałam,coby wstawić na następną stronę...no i juz byłam dośc daleko, gdy skopiowałam link, jaki wstawiła Zosia...reszty możecie się domyślić
Mega post poooooszedł sobie
Co ja tam chciałam napisać?
Piszę więc z pamięci
Zosia, no dalej to sobie nie mogłaś wymyślić wyjazdu !! można jechać dalej niż do Australii? Wybij to sobie z głowy, przecież jak będę miała doła miałam dzwonić,czy pisać!? A jak do Australii wyjedziesz to zbankrutuję na rachunkach :p To raz!! A dwa (i bardziej poważnie) to coś czuję, że Ty po prostu chcesz uciec...i jakoś mam wrażenie,że głównie uciec chcesz od M,po ostatnich zawodach jaki Ci zafundował...tylko,czy to jest wyjście?!
I jeszcze coś, masz pomysł co Ty byś tam robiła, gdzie się zaczepiła itd? Czy to taki jeden z planów, które chciałoby się zrealizować ale są raczej w sferze marzeń?
Co do Wosebki, to w sumie nie dziwię Jej się! Jeśli chce odpocząć, to jedyny sposób - inaczej nigdy by się nie uwolniła! Jestem pewna,że wróci jak tylko poukłada sobie wszystko....a już na bank będzie z Nią kontakt ciągle jeszczeWłaśnie, bo nie pamiętam jest na FB?
A właśnie - ja nadal nie widziałam tych cudnych fotek LIBRUŚ Twoich ;(
Co do dzieci z końca roku...kurcze sama w sumie jestem z końca roku i jakoś nie pamiętam, abym odstawała od reszty dzieci...a inna sprawa,że wiecie jak jest - podobno zdrowej parze zajście może zająć 3-6 mcy więc wiecie,ja nie odkładałabym już raz podjętej decyzji o powiększaniu rodziny...chyba,że są ważne ku temu powody - jak stan zdrowia,czy drastyczne pogorszenie się sytuacji finansowej.
jezu nie pamiętam,co jeszcze byłoBeata, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
brałam jak mi sie skonczyła @.
Ja ogolnie miałam na uregulowanie cykli bo bardzo rożne miałam.
i wychodzi na to ze owu nie zachamowało bo była i był płodny sluz raz jedyny w moim życiu taki jak powinien byc
Blondi dzięki za nadziejęBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Libra nie wywaliła nas jeszcze to dobry znak;p
Beata ja po środku między tobą, a RuciąLibra, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAaa jeszcze coś, Rucia - jednak spadek odnotowałaś...powiedzieć by się chciało , że dopóki nie ma @ to jest szansa, ale jako,że wiem, że Ty nabrałaś już zdrowego dystansu do sprawy to wiem, że nawet jeśli paskuda przyjdzie to przyjmiesz to na klatę
A potem, kto wie, może kolejna @ nie przyjdzie już bo na luzie zaciążysz
-
nick nieaktualnyBeata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Po prostu Woseba to bardzo wrażliwa osóbka i widocznie te comiesięczne huśtawki nastrojów (potęgowane jeszcze przez forum) od euforii i nadziei po smutek i płacz wyjątkowo źle wpłynęły na jej samopoczucie
Jeśli to jej pomoże poczuć się lepiej, to popieram jej decyzję.
Ale i tak czekamy
wiecie co mi napisała?że nie chce nam zawadzać... smutne
bo wszystkie tu mamy takie same problemy i takie same doły, ale razem musimy dac radę
ale wiem że wróci!!!
napisz jej ode mnie, że posyłam jej wirtualnego kopa na opamiętanie!!!! zawadza!!!??? no kurdę... jeszcze raz chyba trzeba nią potrząsnąć!!
NIGDY TUTAJ NIKT NIE PRZESZKADZAŁ!!! i uważam, że każda z nas jest tu potrzebna - na swój sposób... zawsze któraś się ucieszy, zawsze któraś coś doradzi, zawsze któraś pocieszy...
Beatka weź ją ustaw do pionu! Jak chce, to niech odpocznie i niech wraca do nas... ale na pewno niech nias nie opuszcza z takiego powodu!!! BO JEST TUTAJ POTRZEBNA!!!Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...wpadłam żeby Wam życzyć już raczej miłego popołudnia...idę się położyć, bo wstawałam rano na badania wcześnie...wyniki dopiero w poniedziałek albo we wtorek...doczekamy się...tymczasem papa bez odbioru kochane
AGA 30, Beata, mauysia, Rucia, Fedra, Dora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Nooo, nadrobiłam...po każdej stronie dopisywałam coś do każdej, a potem kopiowałam,coby wstawić na następną stronę...no i juz byłam dośc daleko, gdy skopiowałam link, jaki wstawiła Zosia...reszty możecie się domyślić
Mega post poooooszedł sobie
Co ja tam chciałam napisać?
Piszę więc z pamięci
Zosia, no dalej to sobie nie mogłaś wymyślić wyjazdu !! można jechać dalej niż do Australii? Wybij to sobie z głowy, przecież jak będę miała doła miałam dzwonić,czy pisać!? A jak do Australii wyjedziesz to zbankrutuję na rachunkach :p To raz!! A dwa (i bardziej poważnie) to coś czuję, że Ty po prostu chcesz uciec...i jakoś mam wrażenie,że głównie uciec chcesz od M,po ostatnich zawodach jaki Ci zafundował...tylko,czy to jest wyjście?!
I jeszcze coś, masz pomysł co Ty byś tam robiła, gdzie się zaczepiła itd? Czy to taki jeden z planów, które chciałoby się zrealizować ale są raczej w sferze marzeń?
Co do Wosebki, to w sumie nie dziwię Jej się! Jeśli chce odpocząć, to jedyny sposób - inaczej nigdy by się nie uwolniła! Jestem pewna,że wróci jak tylko poukłada sobie wszystko....a już na bank będzie z Nią kontakt ciągle jeszczeWłaśnie, bo nie pamiętam jest na FB?
A właśnie - ja nadal nie widziałam tych cudnych fotek LIBRUŚ Twoich ;(
Co do dzieci z końca roku...kurcze sama w sumie jestem z końca roku i jakoś nie pamiętam, abym odstawała od reszty dzieci...a inna sprawa,że wiecie jak jest - podobno zdrowej parze zajście może zająć 3-6 mcy więc wiecie,ja nie odkładałabym już raz podjętej decyzji o powiększaniu rodziny...chyba,że są ważne ku temu powody - jak stan zdrowia,czy drastyczne pogorszenie się sytuacji finansowej.
jezu nie pamiętam,co jeszcze było
czy cudowne??? eeetam... normalne:)
tak wiem... mam założyć konto na fb... jak będę miała urlop to założę... może już w przyszłym tygodniu... chciałabym pozostałe poznać i zobaczyć zdjęcia usg maleństwa gadgetki:)Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:gocha04 wrote:Beata nie mam pojęcia o co chodzi z dawkami dupka. Może mam taką małą dawkę, bo tylko trochę trzeba mnie podpicować i będzie gitara.
nie no tak oczywiście że tak Gosiu
ale moja dawka jest taka sama tylko jednorazowa i ciekw=awa jestem czy to jakaś róźnica dla organizmu?
nie wiem, może to że jego działanie jest torche słabsze, i częściej podawane...👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Libra nie wywaliła nas jeszcze to dobry znak;p
Beata ja po środku między tobą, a Rucią
NO nie zartuj? to bliziutko dawaj szybko do mnie
napisz mi na priv gdzie mieskzasz plisssssOliwka 2006