plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyK O N I E C Z N I E!! Zresztą to tyczy się każdej z Was, zakładać konta na Fb, chioćby miało to być fikcyjne konto na potrzeby ovu
A tymczasem uciekam, smarkataMam plan dziś zrobić (ZNÓW) spagetti ze szpinakiem, ale tym razem z mega ilością czosnku
Niech działa jak naturalny antybiotyk:)
Be odbiorumauysia, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:Blondi czyli brałas od poczatku cyklu? i nie zacxhamowało ovulki?
Ruciu tak ja tez rozumiem ze musi odpocząć (ale czemu usunęła konto)
napisąłam do niej mam nadzieję ze wróci
Po prostu Woseba to bardzo wrażliwa osóbka i widocznie te comiesięczne huśtawki nastrojów (potęgowane jeszcze przez forum) od euforii i nadziei po smutek i płacz wyjątkowo źle wpłynęły na jej samopoczucie
Jeśli to jej pomoże poczuć się lepiej, to popieram jej decyzję.
Ale i tak czekamy
wiecie co mi napisała?że nie chce nam zawadzać... smutne
bo wszystkie tu mamy takie same problemy i takie same doły, ale razem musimy dac radę
ale wiem że wróci!!!
napisz jej ode mnie, że posyłam jej wirtualnego kopa na opamiętanie!!!! zawadza!!!??? no kurdę... jeszcze raz chyba trzeba nią potrząsnąć!!
NIGDY TUTAJ NIKT NIE PRZESZKADZAŁ!!! i uważam, że każda z nas jest tu potrzebna - na swój sposób... zawsze któraś się ucieszy, zawsze któraś coś doradzi, zawsze któraś pocieszy...
Beatka weź ją ustaw do pionu! Jak chce, to niech odpocznie i niech wraca do nas... ale na pewno niech nias nie opuszcza z takiego powodu!!! BO JEST TUTAJ POTRZEBNA!!!
tak jej napisąłam wymieniłyśmy juz kilka wiadomosci, narazie jest w kiepskim stanie napisała że nie wie czy wróci ale ja wiem że tak nie wierzę ze nas całkiem skresli, napewno zateskni za namiOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Libra, a kiedy w końcu założysz ten profil na FB?
Pozostałe dziewczynki tez do tego zachęcam - będziecie wtedy mogły udzielać się na naszej fejsbukowej grupie.
udzielać się w grupie na fb... hmmm to już wogóle na nic nie będę miała czasu:DShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Hej dziewczynki...wpadłam żeby Wam życzyć już raczej miłego popołudnia...idę się położyć, bo wstawałam rano na badania wcześnie...wyniki dopiero w poniedziałek albo we wtorek...doczekamy się...tymczasem papa bez odbioru kochane
hej, jak sie czujesz, plamnienia ustały? -
muzarcia wrote:Hej dziewczynki...wpadłam żeby Wam życzyć już raczej miłego popołudnia...idę się położyć, bo wstawałam rano na badania wcześnie...wyniki dopiero w poniedziałek albo we wtorek...doczekamy się...tymczasem papa bez odbioru kochane
Hej Muzarciu
To ja sobie wpisuję w kalendarz i czekam na Twoje wyniki.
-
Libra wrote:mauysia wrote:Libra, a kiedy w końcu założysz ten profil na FB?
Pozostałe dziewczynki tez do tego zachęcam - będziecie wtedy mogły udzielać się na naszej fejsbukowej grupie.
udzielać się w grupie na fb... hmmm to już wogóle na nic nie będę miała czasu:D
ja tam sie nie udzilam bo tam to nie bardzo łapie o co chodzi, ale chociaz wiem jak dziewczyny wygladają, choć nie wszystkie potrafie dopoasowac do nicku...przybyło trochę ostatnio, no i tam tez rzadko zaglądam własnie z powodu braku czasu, ale czasem zerkne na fotki
a Twoich własnie nie widziałam, tez bardzo chętnie bym zobaczyłaLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyWiecie co jak już tak daleko będzie i urodzę usiądę z maleństwem przed kompem włącze FB i będę mu tłumaczyć!!!
To jest ciocia Beatka to ciocia Gocha To ciocia Gadgetka To Zosia to
Shagga To ciocia Maurycia to Muzarcia itd.itd a tamte maleństwa maleńkie to wszystko twoje kuzynostwo he he!!! No bo już każda z was będzie miała fasolkę albo już groszek hi hi hi!!!
Ach ale się rozmarzyłam!!!!!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 10:29
mauysia, Libra, Beata, gocha04, Shagga_80, Amicizia, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
no Laski-tak jak mówiłam,ze dziś przyjdzie to przyszła ta wredota ;( Ale dziś nie czuje sie podłamana-po prostu rozpoczynam 15 cykl staran i tym razem musi być szczęśliwy!!!!Choć wczoraj pisałam o męza plemniczkach,ze może osłabione,ale starać się będziemy,no i też myślałam o tych dzieciaczkach z końca roku-ale co ma być to i będzie!!!wolałabym wiosenne dzieckoalbo letnie-ale zimowego nigdy sobie nie wyobrażałam...hehe P.S. ja sobie też dopiero co założyłam konto na FB, ale powiem Wam ,ze dosyć rzadko tam zaglądam,wolę nk. Dla mnie bardziej przejrzysty.
mauysia, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:mauysia wrote:Libra, a kiedy w końcu założysz ten profil na FB?
udzielać się w grupie na fb... hmmm to już wogóle na nic nie będę miała czasu:D
ja tam sie nie udzilam bo tam to nie bardzo łapie o co chodzi, ale chociaz wiem jak dziewczyny wygladają, choć nie wszystkie potrafie dopoasowac do nicku...przybyło trochę ostatnio, no i tam tez rzadko zaglądam własnie z powodu braku czasu, ale czasem zerkne na fotki
a Twoich własnie nie widziałam, tez bardzo chętnie bym zobaczyła
bo ja mam konto tylko na nk -
mauysia wrote:Beciu - tak jak pisze Libra:
Jeśli usunęła konto bo ma zszarganą psychikę i chce odpocząć - to jak najbardziej.
Jeśli usunęła konto bo "nam zawadza" - POWROZAMI JĄ TU ŚCIĄGNIEMY Z POWROTEM!
no tak napisała, ale mam nadzieję ze tak nie mysli tylko to wałsńie przemęczenie staraniami dlatego wierzę że niebawem wróci, jak mąz wyzdrowieje to i humorek jej sie poprawi, zresztą chce wierzyć że długo bez nas nie wytrzymaLibra, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
AGA 30 wrote:Wiecie co jak już tak daleko będzie i urodzę usiądę z maleństwem przed kompem włącze FB i będę mu tłumaczyć!!!
To jest ciocia Beatka to ciocia Gocha To ciocia Gadgetka To Zosia to
Shagga To ciocia Maurycia to Muzarcia itd.itd a tamte maleństwa maleńkie to wszystko twoje kuzynostwo he he!!! No bo już każda z was będzie miała fasolkę albo już groszek hi hi hi!!!
Ach ale się rozmarzyłam!!!!!"
och miło kochana, fajnie niech się spełni jak najprędzej, zeby nas starych nie oglądąłoAGA 30, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
kopciuszek126 wrote:no Laski-tak jak mówiłam,ze dziś przyjdzie to przyszła ta wredota ;( Ale dziś nie czuje sie podłamana-po prostu rozpoczynam 15 cykl staran i tym razem musi być szczęśliwy!!!!Choć wczoraj pisałam o męza plemniczkach,ze może osłabione,ale starać się będziemy,no i też myślałam o tych dzieciaczkach z końca roku-ale co ma być to i będzie!!!wolałabym wiosenne dzieckoalbo letnie-ale zimowego nigdy sobie nie wyobrażałam...hehe P.S. ja sobie też dopiero co założyłam konto na FB, ale powiem Wam ,ze dosyć rzadko tam zaglądam,wolę nk. Dla mnie bardziej przejrzysty.
kopciuszku powodzenia w nowym cyklu, kopniaka na rozpęd aby szybciej czas minął do ovulkiOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:podobnie jak Beatka nie bardzo się tam łapie o co chodzi...
No ale tam jest możliwość utworzenia ukrytej grupy, na którą dziewczyny wrzucają zdjęcia np. USG fasolek, albo swojego wspaniałego ogródkaI Aga wrzuci tam swoje zdjęcia jako mumia... Więc naprawdę warto!
Jak chcesz to możesz przyjąć moje zapro do przyjaciółek, wysłać mi na priva swoje namiary FB, a ja dodam Cię do grupy. No chyba że nie chceszShagga_80 lubi tę wiadomość