X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Rucia słońce...jesteś pewna tej decyzji?
    Widzę, że problem tkwi w czymś całkiem innym...to ja też sobie pójdę...a co tam...problemy trzeba odrzucać, nie warto się z nimi mierzyć...a w pojedynkę to w ogóle będzie każdej łatwiej...zwijam się również...nie ma co...czy utrzyma się ta moja fasola czy nie, nie będziecie wiedziały...w imię czego mam teraz tu zostać, po co Wam głowę zawracać...niech tu wszyscy co najszczęśliwsi zostaną...

Wyście wszystkie powariowały, Wam normalnie odbija z początkiem roku?!
    Gdzie te wszystkie hasła, że razem raźniej i, że rozwiążemy wiele problemów?!! Idę, bo dziś to efekt domino...jedna za drugą nas opuszcza...rozumiem i nie rozumiem...ale wiem, że te co ostatnio zaszły w ciążę i im się udało też odejdą, bo poczują się winne tej sytuacji...

Jak widać jestem, melduje się z rana, zaraz zaleje mnie krew, dzisiaj nie ma mnie na forum, bo robię małą imprezkę ostatkową, więc muszę się wziąć do roboty :)

Fedra, mauysia, Blondi22, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sam się wydłuża ale jeśli Ci cykl przekracza 28 dni to pewnie zmieniałaś na początku jak ustawiałaś całość po zalogowaniu i zarejestrowaniu;-)
    Właśnie zjadam śniadanie i mam wrażenie, że masło jest kwaśne...łeeeee :-P

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sam się wydłuża ale jeśli Ci cykl przekracza 28 dni to pewnie zmieniałaś na początku jak ustawiałaś całość po zalogowaniu i zarejestrowaniu;-)
    Właśnie zjadam śniadanie i mam wrażenie, że masło jest kwaśne...łeeeee :-P

kwaśne masło? nieźle...

... tez chce kwaśne masło juz jeść

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia ty dalej masz te plamienia? Byłas u lekarza?

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia jesteś!!!!!!!!!!!! No i tak trzymać!!!!!!! To dzisiaj ostatki? Oświećcie mnie, bo tzn. że za tydzień popielec? Dziewczyny jak to jest....idę szukać w kalendarz jakiś...to jest ten popularny śledzik... z/w

o wiecie jak ja będę zaznaczać, że musiałam wyjśc na jakiś czas?

na końcu posta z/w....to mój znak....fajnie by bylo żebyśy ustaliły coś, żeby nie było zamieszania...i do tego ja osobiście wprowadzam skalę ...zastanowię się nad nią i później podam do wiadomości...to będzie moja a może być nasza skala nastroju, gdy w związku z pisaniem się pogorszy mój nastrój, to zmniejszę liczbę a jak zwiększy to zwiększę....muszę to jakoś merytorycznie ogarnąć...bo nie wiem gdzie by miałabyć ta skala...ale będziecie wiedziały jak się ze mną obchodzić....wyślę pomysł do ovu...i ten z marginesami też, tylko muszę to ładnie opisać...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł wszystkim, które się pojawiły... ja się czuje coraz gorzej... chyba mnie przeziebienie dopada, bo wczoraj strasznie zmarzłam... to może od tego... głowa mi pęka, zimno jak w psiarni, dreszcze mi ciekają po plecach... może jutro będzie lepiej:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA TEŻ!!

niby nic z tego wiem, bo to niemozliwe, ale skoro taki cud sie przydarzył Mazurci to nadzieja gdzieś tam sie tli...ehh

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziołchy:) witam w ten deszczowy piąteczek.. jedno co mnie uskrzydla to weekend który zbliża sie wielkimi krokami..

Libra, Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muśka ładny avatarek....na pewno będę Cię z daleka widziała. Więc tak w punktach.

1. dowiedziałam się z bety zrobionej w kierunku wykluczenia ciąży przed leczeniem, że jest fasola.

2. za chwilę mieliśmy wyjeżdżać do rodziców, bo z tatą nie najlepiej

3. tam na miejscu zaczęłam plamić

4. za chwilę byłam u lekarza, bo nie przechodziło

5. zarodek maleńki a na plamienia dostałam luteinę

6. lekarz powiedział, że wszystko się może zdarzyć i że na tym etapie z naturą nie wygramy...ani on ani ja...

7. albo będzie dobrze albo nie

8. luteinę mam na tydzień i mam przerwać jak nie skończą się plamienia to mam zostawić sprawy swojemu biegowi, jemu jest przykro ale jestem silną kobietą i damy sobie razem radę...

9. m. poinstruowany gdybym wpadła w histerię i wie co robić, w razie depresji też...

10. czekam i mam nadzieję ale nie gadajmy o tym jeśli mogę prosić...tak mi łatwiej...

gocha04 lubi tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Mala wchodzisz w USTAWIENIA a potem wSPOLECZNOSC...

Dobranoc wszystkim:*

Hejka wszystkim:-)
    No ta weszłam, i mam 4 obrazki z Paniami innych brak i tu sie motam :-)

• Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Mała wrote:
    Dziewczynki wybaczcie za pytanie...jak wstawić awatara swojego ??? :-)

wochodziw w ustawienia na zakładke społeczność i tam gdzie są różne główy jest opcja dodaj klikasz na nia i pojawia ci sie okienko z folderami na twoim kompie i wybierasz co chcesz i dajesz otwórz a potem tylko ok :) jesli dobrze pamietam :)

Acha no doczytałam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    Dora wrote:

jak wciśniej "dodaj" to będziesz mogła załączyć zdjęcie, obraze... jaki będziesz chciała

Mała lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, MUŚA, maleństwo, Rucia, Libra, Beatko,Zosieńko...fajnie, że jesteście...
    Nie mogę zostać długo ale jestem duchem tu z Wami...
    Mauysiu jak się czujesz? Wpadniesz mam nadzieję...
    Ami wyczytuję wielką determinację w Twoich postach...działaj działaj w.g własnego uznania...

Beatka jestem już pod wrażeniem tego co może się jeszcze wydarzyć na Twoim wykresie albo chorernej zawiłości w tym wszystkim...kiedyś trzeba zwołać wszystkie dziewczyny, zaprosić jednego lekarza i żeby nas wszystkie ten jeden specjalista przebadał....wiadomo by było co i jak....ZE SZCZEGÓLNYM UWZGLĘDNIENIE BADAŃ A NA GŁOWĘ TEŻ PRZY OKAZJI HEHE

Czołem wariatki moje- jesteście gotowe zacząć kolejny dzień?

Rucia ja po Sylwestrze mam dość imprez i nawet tych w kameralnym gronie, szczególnie tych...ale odstresuj się Kochana!

^ Ten post wyżej dla dziewczyn co nie są do końca w temacie , dlatego wypunktowałam... bo pytają czy pójdę do lekarza...

Za chwilę dam całusa Lutkowi i trzeba rozpocząć dzień...

Libra, zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Mała wrote:
    Dora wrote:

jak wciśniej "dodaj" to będziesz mogła załączyć zdjęcie, obraze... jaki będziesz chciała

No no za chwilkę się pobawię, ale śniadanko robię :-)
    Bravo, mam 36,6...:-) No niemożliwe wręcz :-P Hehe pewnie tylko dziś :-p

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    heloł wszystkim, które się pojawiły... ja się czuje coraz gorzej... chyba mnie przeziebienie dopada, bo wczoraj strasznie zmarzłam... to może od tego... głowa mi pęka, zimno jak w psiarni, dreszcze mi ciekają po plecach... może jutro będzie lepiej:)

Librunia Ty to masz krzyżyk, najpierw cycuchy, teraz przeziębienie a ja życzę mutacji w innego wirusa...ale wiadomo, to tylko pobożne życzenia...dziewczyny powoli będę wychodzić...w miedzy czasie pomyślę nad skalą...

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała witaj i miłego dnia!

Idę, to może się rozmowy porozkręcają...papa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:15

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

M<uzarcia ty marudo nasza:) no tak, to napewno przez ciebie..
    ja tylko czxytam bo póki co nie mam czasu odpisywać.

Libra, muzarcia lubią tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Witam witam Ja już nie nadążam czytać :-) Hehe, ale czad u Nas tak wieje, że masakra :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:23

Libra, muzarcia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    muzarcia wrote:

Witam witam Ja już nie nadążam czytać :-) Hehe, ale czad u Nas tak wieje, że masakra :-)

cześć Mała.. nie przywitałam sie wczoraj z tobą:)
    mam nadzieję że się tu jakoś zadomowisz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2013, 08:24

Mała, muzarcia lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry ! CZeść i Czołem !!dziewczynki :D

zosia-ktosia, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
‹‹ 1342 1343 1344 1345 1346 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ