plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
heh, ale tu rozmowa wartka:) ja uwazam wszystkie rady za cenne i przyklady... zarówno te dobrze kończace sie, jak i niekoniecznie... niestety takie jest zycie. Tylko wiecie ja to teraz nie przejmuje sie tymi plamieniami, dopiero zaczne jak minie kilka dni i one nadal będą... poki co to nie świadcza o niczym zlym raczej. Tak mi lekarz powiedzial. Tak jak pisalam bardziej martwie sie tą temperaturą dzisiejszą bo przeciez kazda z nas wie ze jak spada do/ lub ponizej kreski to znaczy ze @ sie zbliza i nici z tego... Gdybym wczoraj nie robila bety na 10000% bylabym pewna ze dostane okres dzisiaj lub jutro... tym sie martwie, poki co tylko tym.
Ale lekarz mnie próbowal uspokoic ze to nic nie musi znaczyc, skoro juz jest ciąza. Bardzo wam dziekuje za wszystkie slowa i wsparcie. Przepraszam ze tak schizuje, jednak to moja pierwsza ciąza, wszystko jest dziwne i nieznane. Najnormalniej w swiecie boje sie.
Mauysia twoj wykres wygladal lepiej niz moj teraz...
No nic nie moge sie zadreczac. Juz niedlugo sie okaze co i jak i czy wszystko jest ok.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie no ja to rozumem, tylko ze np mi wyznaczyl w dzien pierwszej wyzszej temperatury w tamtym miesiacu... i tego dnia mialam jeszcze wodnisty sluz, do tego wlasnie wtedy bolal mnie bardzo jajnik... i mimo ze uwazalam, ze to pomylka, wtedy zakreslil mi owu... i teraz tak sobie mysle, ze tak moglo byc... bo z czego by mnie klulo po owu?
-
plemniczko popatrz sobie innych dziewczyn wykresy które są w ciąży i też im czasem spadała temp wiec niema co się martwić. Jeszcze raz Ciesze się że ci się w końcu udało. JUPI JUPI JUPI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2012, 12:25
plemniczka lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklamka wrote:dziewczyny, ja uciekam. Fajny dzien dzisiaj, super dobre wiadomosci:)
monisia, ty tez sie nie denerwuj, wypytaj lekarza co i jak i daj znac jakie wyniki:)
Klameczko juz sie wyspokoiłam :)właśnie po tej super wiadomości od Plemniczki tak fajnie mi sie zrobiło:)klamka lubi tę wiadomość
-
no tak mala, jednak wcale nie mam tak kolorowo porównując inne wykresy z galerii bo zadnej temperatura nie spadla az na kreske, a mi dzisiaj tak, tylko ze jej nie zaznaczylam. No dobra, bedzie dobrze bo musi.
Co do tej owulki to ja widzialam ze to zalezy. Niekoniecznie chyba jest wtedy gdy jest najnizsza.. chodzi pozniej o tendencje wzrostową..chyba moze byc dzien pozniej niz byla najnizsza, jesli powoli wzrasta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no tak mala, jednak wcale nie mam tak kolorowo porównując inne wykresy z galerii bo zadnej temperatura nie spadla az na kreske, a mi dzisiaj tak, tylko ze jej nie zaznaczylam. No dobra, bedzie dobrze bo musi.
Co do tej owulki to ja widzialam ze to zalezy. Niekoniecznie chyba jest wtedy gdy jest najnizsza.. chodzi pozniej o tendencje wzrostową..chyba moze byc dzien pozniej niz byla najnizsza, jesli powoli wzrasta
Ale mi wzrosla bardzo, tak jak i w tym ostatnim wykresie, a mimo to zaznaczylo mi przy tej wzrostowej. Tez zauwazylam, ze zaznacza owu tam, gdzie jest ostatni dzien plodnego sluzu... moze to dlatego... -
Klameczko nie mam pojęcia czy da się wpisac zupełnie dawne wykresy...
Plemniczko może być owulacja dzień po spadku gdy temp. trochę rośnie, ale nie gdy jest duży skok i nie gdy brak innych objawów typu śluz- tak czytałam... ale wg mnie to i tak jest jedna wielka niewiadoma... -
nick nieaktualny