plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella haha a jak bedzie chlopczyk? Sandra ja tu zagladam caly dzien:). Dziekuje za gratulacje, ale jeszcze trzeba trzymac kciuki bo to samiuski początek:).
Ej Bella wiesz ze ja wierze ze Bóg mi pomógł. Ostatnio jak sobie jade z pracy samochodem to sie poprostu modle:), bo tak, bo lubie czasami:) i 2 dni temu co dostalam tych plamien i myslalam ze to juz okres jest, bylam pewna ze dostalam go wczesniej to wracajac do domu tak sobie mówilam: Boze prosze spraw by sie zdazyl cud bym jednak byla w tej ciazy pomimo okresu i negatywnych testów"... heh az nieprawdopodobne ze nastepnego dnia plamienia ustaly, a test byl pozytywny. Wierze ze ten u góry pomógłmauysia lubi tę wiadomość
-
Jak będzie chłopiec to nazwiesz go Janusz ;P Siostry na mnie tak wołają ^^ ;P
Ja też wierzę w cuda... codziennie brzuch smaruje wodą ze świętego Krzyża i Jana z Dukli a potem będzie cholera niepokalane poczęcie jak się okaże że mąż bezpłodny czy coś -
nick nieaktualnyhej dziewczynki ja już po montoringu i kamień z serca wszytko ok tamto nie ładne z lewego pęcherzyka pięknie się wchłonęło nie ma śladu a móje jajuszko ma 21 mm i dziś jeszcze a najpóżniej jutro zrobi bum oby tylko plemniczki wytrwały i pytałam o te spadki temp tuż przed owu..gin mówi ze teoretycznie zawsze powinien być..ale skoro mam owu potwierdzoną to się nie ma czym martwic tak samo jest z temp po owu...mi wzrasta wolno..ale skoro mam długą faze lutealną to też nie jest przesszkodą takze teraz czekam do terminu @..i albo spotkam się z nim na kolejnym monitoringu..albo..
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:mi się humorek popsuł i jest mi smutno
To sa uroki slowa pisanego.... Czesto zle odebieramy slowa rozmowcy. Glowa do gory, mysle ze nikt nic zlego nie chcial :*
Zagladajcie do nas tez, nie jestesmy takie zle a troche naszej wiedzy moze sie wam pozniej przydacklamka lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
wiem ale ja oberwałam za nic i dlatego kończę z jakimiś radami i takimi tam, Bo nie chcę żeby znów coś takiego wyszło. Po prostu wole trzymać się już tego forum bo i tak do was nie będę pasować. Ktoś dał mi dokładnie do zrozumienia że jeśli nie jestem i nie byłam w ciąży to się na tym nie znam i tyle. Ale dziękuje za zaproszenie do waszego forum.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke