plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem dlatego się nie kłócę bo to nie ma sensu. chciałam dobrze a wyszło inaczej tak więc cała wina poszła na mnie i ze jestem nie odpowiedzialna jak tak powiedziałam. Więc osoba nieodpowiedzialna poszła sobie z stamtąd żeby się nie kłócić.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnymala29, olej to. Kazdy patrzy na swiat przez pryzmat swoich doswiadczen... jesli przezyl cos bardzo traumatycznego, normalne, ze bedzie przestrzegal innych jesli widzi u kogos cos co mu to przypomina... tak samo jesli nie przezyl, to wiadomo bedzie na odwrot. Nie ma sie co przejmowac. Uwazam, ze duza wartoscia forum jest to, iz sa na nim osoby z bardzo roznych zyciowym doswiadczeniem, i ze warto korzystac z tego szerokiego wachlarza rad... Ale olej. Ja uwazam, ze nie ma co panikowac, ale trzeba sprawdzic gdy cos dzieje sie niepokojacego. Bo moze dla jednego to glupota, ale moze byc tez zapowiedzia czegos powaznego... lepiej sprawdzic, jednoczesnie nie panikujac. Panika nigdy nie pomaga.
Usmiechnij sie kochana:)! -
nick nieaktualny
-
eh co za życie ciągle dowiaduję się złych wiadomości. Teraz jest mi jeszcze bardziej źle i smutno.
Sandrunia przepraszam Cię że się nie odezwałam ale dzwoniłam do domu rodzinnego i miałam się odezwać jak skończę rozmawiać ale szybko uciekłaś.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Mała gdzie Ci ktoś napisał jakieś chamstwo? Dawaj namiary a nogi z tyłka powyrywam! Na ovu nic nie widze, więc pewnie gdzie indziej...
Nie przejmuj się głupimi wywłokami... swoje zdanie ma prawo wyrazić każdy... tak jak Anette miała prawo wyrazić tutaj swoje- a ja miałam prawo nie do końca się z tym zgodzić tak samo na innych forach... ale nikt nie ma prawa napisać: Ty sie nie znasz, bo w ciąży nie byłaś- bo idąc tym tokiem myżlenia można powiedzieć: co może kardiolog wiedzieć o zawale skoro go nie miał!
Nie przejmuj się Kochana :* Olej te małpy! -
plemniczka wrote:Czesc. @ nie rozkrecila mi sie... tylko plamienia. Wczoraj zrobilam test rano wyszly dwie kreski, jedna bardzo bardzo blada... bylam na becie. Beta pozytywna... 2 tydzien od zaplodnienia... jutro mam powtórzyc.
Jestem w ciązy.
Gratulacje plemniczko! -
Przeczytalam wlasnie Wasze wczorajsze posty. Dzisiaj jestem spowrotem w pracy po delegacji. Tempka calkiem fajna. Dzisiaj 25 dc a zwykle mialam 23. Ale ostatni 27 dni. Jak @ nie przyjdzie to w osbote testuje. Chce w weekend zeby od razu pokazac test mojemu m gdyby byly 2 kreseczki. Milego dnia dziewczyny:) postaram sie zajrzec w ciagu dnia
-
gdzie kochane jesteście? takie zapracowane? ciekawe jak plemniczka.. Monisia jaka dzis tempka? mala nie przejmuj się tym co piszą na twój temat.. przeczytałam tą rozmowę. nikogo nie można winić, każda miała jakieś tam swoje racje a że wyszło jak zwykle.. cóż.. najlepiej pisać: zrób jak uważasz, ja mogę tylko "moim zdaniem" podsunąć ci jakieś wyjście" - to taka asertywna odpowiedź.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2012, 06:42
-
nick nieaktualny