plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytyśka a długo juz je pijesz?moze po prostu Ci sie znudziło..ja bynajmniej tak mam ze jak os jem czy pije codziennie to po jakimś czasie już patrzec na to nie moge..a ja wczoraj kupiłam sobie całe ziarenka lnu :)zmieliłam je i co wam powiem:)i w samku i w wygladzie całkiem inne niz te gotowe mielone..i az takie klieik sie mi nie zrobił..ale to moze dlatego za za duzo wody mi sie wlało..
-
monisia24 wrote:tyśka a długo juz je pijesz?moze po prostu Ci sie znudziło..ja bynajmniej tak mam ze jak os jem czy pije codziennie to po jakimś czasie już patrzec na to nie moge..a ja wczoraj kupiłam sobie całe ziarenka lnu :)zmieliłam je i co wam powiem:)i w samku i w wygladzie całkiem inne niz te gotowe mielone..i az takie klieik sie mi nie zrobił..ale to moze dlatego za za duzo wody mi sie wlało..
Monisia ja pije go no dobre półtora miesiąca z małymi przerwami.
najpierw też miałam ziarenka. nie mieliłam ich tylko gotowałam i konsystencja była jak kisiel, bezbarwne no może lekko brązowawe.. ale nie chciało mi sie tego codzień gotować, tym bardziej że w pracy nie miałabym jak tego robić..
ten co teraz kupiłam jest wygodniejszy w użytkowaniu, ale fakt zupełnie inny ma smak jeden i drugi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2012, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze jeszcze maja problemy z logowaniem...
a wiecie wczoraj tez na usg była pani w ciazy..z wygladu duzo po 40-tce...ale miała tak niesamowicie duzy ten brzuch ze szoook:)piekny widok :)napatrzec sie nie mogłam :)wogóle wszyscy na nia patrzyli..pewnie z racji wieku...ale co tam wiek kazdy ma prawo do tego szczescia :)nie wazne ile ma lat:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2012, 10:15
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przepraszam dziewczyny ze slabo sie udzialam, poprostu sie martwie. Pozatym zle sie czuje. Na tą bete wstalam o 6, jak dla mnie to bardzo wczesnie, wiec jestem abrdzo niewyspana i bardzo glowa mnie boli od rana.
Ale czytam sobie was na bierząco. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny