plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:tysia tak... bylo lepiej ale teraz nadal plamie. I dzisiaj prawie nic nie zjadlam tak mnie mdli jak cos próbuje jesc.. Glowa mnie caly dzien boli ze zaraz zwariuje. Nie wiem co sie dzieje
mdłości sa w ciąży ale zeby tak szybko?
a głowa to pewnie przez to że się amrtwisz, albo ciśnieniowiec jesteś.. w robocie u mnie też niektórym dzis doskwiera ból głowy -
nick nieaktualnyhej kochane a ja jestem w pozytywnym szoku m miał ochote na sexik po mojej pracy no i był extra numerek i do tego użyliśmy też naszego sprzetu do starań :)i niespodzianka:) udało sie !!!:)szok tylko dzień przerwy wystarczył :)może te tabletki już coś pomagaja na to :)ależ jestem szcześliwa że sie udało :)może ten cykl jednak nie będzie stracony:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2012, 14:47
klamka, zosia-ktosia, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć kobietki właśnie weszłam do domu po pracy - masakra 10,5 godzin i jestem padnięta. Wracając zastanawiałam się czy zatestować już dziś czy poczekać tak jak sobie założyłam dopiero w sobotę... chyba jednak zaczekam do weekendu
Plemniczko - wyobrażam sobie jak się denerwujesz; nie doczytałam jeszcze wszystkich postów, bo nie miałam chwili w pracy, żeby tu zajrzeć - ale mam nadzieję, że uda Ci się dzisiaj po pracy zrelaksować, trzymam za Ciebie kciuki -
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki... ja sie dzisiaj nie moglam zalogowac caly dzien na naszym forum. Caly czas sprawadzalam i nic. No ale teraz jestem w domu, i nareszcie dziala:)
Mam nadzieje, ze sie dobrze czujecie:)
Ja dzisiaj zaczelam podejrzewac, ze cos jest nie tak z moim okresem, nawet chcialam test kupowac, bo okres mam duzo bardziej skapy niz zazwyczaj. Ale pod koniec dnia stwierdzilam, ze nie ma co robic jakiegos wielkiego halo i sie wyglupiac, bo pewnie tak mam w tym miesiacu i nie jest to wynikiem jakiejs ukrytej ciazy:) ale okres skapy jest, co fakt to fakt, w porownaniu do mojego normalnego okresu... ale nie sa to rowniez plamienia, tylko normalna krew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2012, 17:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane dziewczynki a ja siedze w domciu. dziś pewnie nie będzie staranek ale i tak wolę jutro.. niech kochany m odpocznie bo mu w końcu sprzęt nie będzie służyć hi hi..
plemniczka nie pisze jak wyniki, mam nadzieję że ok.
Monisia moje wielkie gratulacje że znowu były staranka..