X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepiej to udac sie na monitoring cyklu i miec calkowitą wiedze co do terminu owulki. Ja w przyszlym miesiącu tak zrobie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dzionek dziewczyny!!
    Ja czekam na gości znajomi z trójką dzieci maja przyjechać to chata pełna będzie!!
    te tabletki na cisnienie nie działaja chyba na mnie 3 razy dziennie boirę a 150/100 się utrzymuje a puls ok 100!!
    Miłego wieczorka życzę wam!!!
    A i z ulotki wyczytałam że poziom prolaktyny może się podnieść i to mnie martwi!!!:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej muzarcia, sandra, mala, AGA i ty plemniczko miło cie widzieć w końcu się pojawiłaś. Jak się czujesz kochaniutka ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 15:21

plemniczka, Mała lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie martw się może nie będzie tak źle najwyżej zrób sobie wyniki w trakcie i zobaczysz ty ci podnosi.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mala. a juz duzo lepiej. W przyszlym cyklu ponownie zaczynam staranka:)
    A u Ciebie jak mala?

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się bardzo ciesze i życzę szybkiego zafasolkowania. A u mnie dziś mam owulacje tak mi się zdaje bynajmniej, bo jajniki mnie bolą prawy mocniej więc pewnie z niego jajeczko się wydostało.

mauysia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to super, to dzialajcie malutka intensywnie:)

mala29_, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kleopatra wrote:
    Jeszcze mnie tam nie ma ;) A byłam :) Starałam się 7 cykli, mam 29 lat, jestem z województwa pomorskiego :)

a kiedy masz termin @?

Miałam 25.01 :) Teraz jestem w 5 tyg ciąży :)

Amicizia, gocha04 lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a to super, to dzialajcie malutka intensywnie:)

plemniczko działamy i to intensywnie aż w szoku jestem ;) bo w czwartek coś się stało mojemu hi hi hi i nie wytrzymał zanim położyliśmy się spać to wziął mnie w kuchni z zaskoczenia :P ale było trochę śmiechu bo w każdej chwili jego brat mógł wparować. Czułam się jak nastolatka a obok w pokoju rodzice hehehe :)

Amicizia, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala takie akcje są najlepsze! ileż swieżości dodają!:) my nie mozemy tak teraz sobie pozwolic bo z rodzicami poki co mieszkamy, wiec sama rozumiesz.. heh

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz plemniczko ale trochę strachu tez dodaje pikanterii :) ale jak rodzice chcą zostać dziadkami to zrozumialej i się zaśmieją tylko pod nosem hi hi hi :)

plemniczka, Amicizia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj czytam wy szalone dziewuszki głupotki wam w głowie :D Dobrze ze macie takie przygody fajne :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Shagga gratulacje

a do mnie dzis @ zawitała i się z tego nie ciesze, wiedziałąm, że będzie bo w tym cyklu zero serduszek ale miałam nadzieję, że może dopiero w poniedziałek albo chociaż niedziele zawita a ta juz dzis musiała przyjsc a dzis idziemy na bal galicyjski a ja mamteraz taki wielki beben który strasznie boli w miejscu brzucha :(

a wogole dzis musielismy jechad do tarnowa bo ktos rozwalil mi smochód prawdopodobnie parkujac tylem, akurat lese [przednie nad kole od storny kierowcy, ktore i tak mialam wymieniac bo zaczelo korodowac, ale ciagle nie bylo kasy wiec teraz pojdzie z AC bo nei znamy sprawcy ale na szczescie mamy ochorne znizek wiec nei powinno byc problemu

rok temu tez sasiad wjechal mi w samochod i wteyd caly prawy bok od storny pasazera byl w naprawie, przednie dni do wymiany, a teraz druga strona no ale coz... sa wieksze problemy

a dzis na ten bal cudem M przekonalam bo go terminy gonia aprzez tenwyjazd do T. odpadlo mu duzo czasu z pracy zgodzil sie isc na 2 godzinki ale mam nadzieje ze sie przekoan i tak mu sie spodoba ze zostaniemy dluzej. Impreza jest bezlakoholowa i prowadzona przez wodzireja ktory uczyl naszego wodzireja z wesela :) i to od niego mamy zaproszenia wiec mysle z ebedzie fajnie :)

wiec zabieram sie za szykowanie na imprezke

a wam miłego weekendu życze

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha Mazurcia przypomina m o moim zapytaniu do ginka o Heviran jakbym jutro nie dałą rady wpasc

a czy mozecie podac link do wykresu samiry? bo nie pojawia sie na forum a nie mam jej wprzyjaciokach i nie moge go znalezc a porownalabym z tymi krwawieniami srodcyklicznymi co mam w podreczniku :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczeta :)

amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki

https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    witam dziewczeta :)

amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki

https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html

dzieki
    na razie nie mam czasu na doglebne analziy ale dosc ciekawy ten wykres w sumie to tak szczerze mowiac nic z niego nie wiadomo :)

milego wieczorku i weekendu

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie Babeczki :)
    Mała29 pozazdrościć takiego spontanu :) U nas to teraz będzie ciężki okres dla Starego...bo póki nie pójdę do ginki i nie upewnię się,że wszystko ok (no i przede wszystkim potwierdzi się fasolka) to zero przytulanek!

Ami , nie ma tego złego - wcześniej cykl Ci się zaczął to i wcześniej zaczniesz staranka :) No i współczuję "przygody" z autem....ehhh

Co do przypadku Samiry i Jej owulacji dzień przed @ ,to tylko potwierdzenie,że nigdy nic nie wiadomo :)

Kurcze,nic mi się nie chce...tu cisza jak makiem zasiał...aż chyba zrobię kolację...Młody jak zwykle priorytetowo załatwiony już dawno,ale może Stary zjadłby cosik :)
    A w ogóle to dziś znalazłam przepis na swojski syrop na kaszel suchy z cebuli i miodu...i chyba zrobię zaraz...kaszel chce mnie zamęczyć :(

Dodi lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga gratulacje:)

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakrycznie sie dziewczyny czuje dosc ze okres to jeszcze zgaga i ciagnie mnie na wymioty.porazka jakas

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja byłam mało, teraz uciekam lulu, takiego parszywego dnia dawno nie miałam. Jakaś chandra się wkradła :-( Wypiłam 2 drinki leciutkie i chyba mnie rozluźniły bo myślałam, że jajo zniosę. Ogólnie nie piję, ale chyba czasem aż trzeba :-) Miłej nocki dziewczynki
    Jutro mam gości ale pewnie zerknę na forum, tak tu miło :-)

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 21:52

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ