plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJak tam dzionek dziewczyny!!
Ja czekam na gości znajomi z trójką dzieci maja przyjechać to chata pełna będzie!!
te tabletki na cisnienie nie działaja chyba na mnie 3 razy dziennie boirę a 150/100 się utrzymuje a puls ok 100!!
Miłego wieczorka życzę wam!!!
A i z ulotki wyczytałam że poziom prolaktyny może się podnieść i to mnie martwi!!! -
hej muzarcia, sandra, mala, AGA i ty plemniczko miło cie widzieć w końcu się pojawiłaś. Jak się czujesz kochaniutka ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 15:21
plemniczka, Mała lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
To się bardzo ciesze i życzę szybkiego zafasolkowania. A u mnie dziś mam owulacje tak mi się zdaje bynajmniej, bo jajniki mnie bolą prawy mocniej więc pewnie z niego jajeczko się wydostało.
mauysia lubi tę wiadomość
Libra wrote:Kleopatra wrote:Jeszcze mnie tam nie ma
A byłam
Starałam się 7 cykli, mam 29 lat, jestem z województwa pomorskiego
a kiedy masz termin @?
Miałam 25.01Teraz jestem w 5 tyg ciąży
Amicizia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:a to super, to dzialajcie malutka intensywnie:)
plemniczko działamy i to intensywnie aż w szoku jestembo w czwartek coś się stało mojemu hi hi hi i nie wytrzymał zanim położyliśmy się spać to wziął mnie w kuchni z zaskoczenia
ale było trochę śmiechu bo w każdej chwili jego brat mógł wparować. Czułam się jak nastolatka a obok w pokoju rodzice hehehe
Amicizia, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
no wiesz plemniczko ale trochę strachu tez dodaje pikanterii
ale jak rodzice chcą zostać dziadkami to zrozumialej i się zaśmieją tylko pod nosem hi hi hi
plemniczka, Amicizia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
Witam
Shagga gratulacje
a do mnie dzis @ zawitała i się z tego nie ciesze, wiedziałąm, że będzie bo w tym cyklu zero serduszek ale miałam nadzieję, że może dopiero w poniedziałek albo chociaż niedziele zawita a ta juz dzis musiała przyjsc a dzis idziemy na bal galicyjski a ja mamteraz taki wielki beben który strasznie boli w miejscu brzucha
a wogole dzis musielismy jechad do tarnowa bo ktos rozwalil mi smochód prawdopodobnie parkujac tylem, akurat lese [przednie nad kole od storny kierowcy, ktore i tak mialam wymieniac bo zaczelo korodowac, ale ciagle nie bylo kasy wiec teraz pojdzie z AC bo nei znamy sprawcy ale na szczescie mamy ochorne znizek wiec nei powinno byc problemu
rok temu tez sasiad wjechal mi w samochod i wteyd caly prawy bok od storny pasazera byl w naprawie, przednie dni do wymiany, a teraz druga strona no ale coz... sa wieksze problemy
a dzis na ten bal cudem M przekonalam bo go terminy gonia aprzez tenwyjazd do T. odpadlo mu duzo czasu z pracy zgodzil sie isc na 2 godzinki ale mam nadzieje ze sie przekoan i tak mu sie spodoba ze zostaniemy dluzej. Impreza jest bezlakoholowa i prowadzona przez wodzireja ktory uczyl naszego wodzireja z weselai to od niego mamy zaproszenia wiec mysle z ebedzie fajnie
wiec zabieram sie za szykowanie na imprezke
a wam miłego weekendu życze -
aha Mazurcia przypomina m o moim zapytaniu do ginka o Heviran jakbym jutro nie dałą rady wpasc
a czy mozecie podac link do wykresu samiry? bo nie pojawia sie na forum a nie mam jej wprzyjaciokach i nie moge go znalezc a porownalabym z tymi krwawieniami srodcyklicznymi co mam w podreczniku -
witam dziewczeta
amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki
https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html -
kiti wrote:witam dziewczeta
amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki
https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html
dzieki
na razie nie mam czasu na doglebne analziy ale dosc ciekawy ten wykres w sumie to tak szczerze mowiac nic z niego nie wiadomo
milego wieczorku i weekendu
-
nick nieaktualnyWitam ponownie Babeczki
Mała29 pozazdrościć takiego spontanuU nas to teraz będzie ciężki okres dla Starego...bo póki nie pójdę do ginki i nie upewnię się,że wszystko ok (no i przede wszystkim potwierdzi się fasolka) to zero przytulanek!
Ami , nie ma tego złego - wcześniej cykl Ci się zaczął to i wcześniej zaczniesz starankaNo i współczuję "przygody" z autem....ehhh
Co do przypadku Samiry i Jej owulacji dzień przed @ ,to tylko potwierdzenie,że nigdy nic nie wiadomo
Kurcze,nic mi się nie chce...tu cisza jak makiem zasiał...aż chyba zrobię kolację...Młody jak zwykle priorytetowo załatwiony już dawno,ale może Stary zjadłby cosik
A w ogóle to dziś znalazłam przepis na swojski syrop na kaszel suchy z cebuli i miodu...i chyba zrobię zaraz...kaszel chce mnie zamęczyćDodi lubi tę wiadomość
-
No Ja byłam mało, teraz uciekam lulu, takiego parszywego dnia dawno nie miałam. Jakaś chandra się wkradła
Wypiłam 2 drinki leciutkie i chyba mnie rozluźniły bo myślałam, że jajo zniosę. Ogólnie nie piję, ale chyba czasem aż trzeba
Miłej nocki dziewczynki
Jutro mam gości ale pewnie zerknę na forum, tak tu miło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 21:52
Dodi lubi tę wiadomość