X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepiej to udac sie na monitoring cyklu i miec calkowitą wiedze co do terminu owulki. Ja w przyszlym miesiącu tak zrobie

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dzionek dziewczyny!!
    Ja czekam na gości znajomi z trójką dzieci maja przyjechać to chata pełna będzie!!
    te tabletki na cisnienie nie działaja chyba na mnie 3 razy dziennie boirę a 150/100 się utrzymuje a puls ok 100!!
    Miłego wieczorka życzę wam!!!
    A i z ulotki wyczytałam że poziom prolaktyny może się podnieść i to mnie martwi!!!:-(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej muzarcia, sandra, mala, AGA i ty plemniczko miło cie widzieć w końcu się pojawiłaś. Jak się czujesz kochaniutka ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 15:21

plemniczka, Mała lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś nie martw się może nie będzie tak źle najwyżej zrób sobie wyniki w trakcie i zobaczysz ty ci podnosi.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc mala. a juz duzo lepiej. W przyszlym cyklu ponownie zaczynam staranka:)
    A u Ciebie jak mala?

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się bardzo ciesze i życzę szybkiego zafasolkowania. A u mnie dziś mam owulacje tak mi się zdaje bynajmniej, bo jajniki mnie bolą prawy mocniej więc pewnie z niego jajeczko się wydostało.

mauysia lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to super, to dzialajcie malutka intensywnie:)

mala29_, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kleopatra wrote:
    Jeszcze mnie tam nie ma ;) A byłam :) Starałam się 7 cykli, mam 29 lat, jestem z województwa pomorskiego :)

a kiedy masz termin @?

Miałam 25.01 :) Teraz jestem w 5 tyg ciąży :)

Amicizia, gocha04 lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a to super, to dzialajcie malutka intensywnie:)

plemniczko działamy i to intensywnie aż w szoku jestem ;) bo w czwartek coś się stało mojemu hi hi hi i nie wytrzymał zanim położyliśmy się spać to wziął mnie w kuchni z zaskoczenia :P ale było trochę śmiechu bo w każdej chwili jego brat mógł wparować. Czułam się jak nastolatka a obok w pokoju rodzice hehehe :)

Amicizia, Shagga_80, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala takie akcje są najlepsze! ileż swieżości dodają!:) my nie mozemy tak teraz sobie pozwolic bo z rodzicami poki co mieszkamy, wiec sama rozumiesz.. heh

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz plemniczko ale trochę strachu tez dodaje pikanterii :) ale jak rodzice chcą zostać dziadkami to zrozumialej i się zaśmieją tylko pod nosem hi hi hi :)

plemniczka, Amicizia, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj czytam wy szalone dziewuszki głupotki wam w głowie :D Dobrze ze macie takie przygody fajne :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Shagga gratulacje

a do mnie dzis @ zawitała i się z tego nie ciesze, wiedziałąm, że będzie bo w tym cyklu zero serduszek ale miałam nadzieję, że może dopiero w poniedziałek albo chociaż niedziele zawita a ta juz dzis musiała przyjsc a dzis idziemy na bal galicyjski a ja mamteraz taki wielki beben który strasznie boli w miejscu brzucha :(

a wogole dzis musielismy jechad do tarnowa bo ktos rozwalil mi smochód prawdopodobnie parkujac tylem, akurat lese [przednie nad kole od storny kierowcy, ktore i tak mialam wymieniac bo zaczelo korodowac, ale ciagle nie bylo kasy wiec teraz pojdzie z AC bo nei znamy sprawcy ale na szczescie mamy ochorne znizek wiec nei powinno byc problemu

rok temu tez sasiad wjechal mi w samochod i wteyd caly prawy bok od storny pasazera byl w naprawie, przednie dni do wymiany, a teraz druga strona no ale coz... sa wieksze problemy

a dzis na ten bal cudem M przekonalam bo go terminy gonia aprzez tenwyjazd do T. odpadlo mu duzo czasu z pracy zgodzil sie isc na 2 godzinki ale mam nadzieje ze sie przekoan i tak mu sie spodoba ze zostaniemy dluzej. Impreza jest bezlakoholowa i prowadzona przez wodzireja ktory uczyl naszego wodzireja z wesela :) i to od niego mamy zaproszenia wiec mysle z ebedzie fajnie :)

wiec zabieram sie za szykowanie na imprezke

a wam miłego weekendu życze

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha Mazurcia przypomina m o moim zapytaniu do ginka o Heviran jakbym jutro nie dałą rady wpasc

a czy mozecie podac link do wykresu samiry? bo nie pojawia sie na forum a nie mam jej wprzyjaciokach i nie moge go znalezc a porownalabym z tymi krwawieniami srodcyklicznymi co mam w podreczniku :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczeta :)

amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki

https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    witam dziewczeta :)

amicizia tutaj masz linka do wykresu samirki

https://ovufriend.pl/wykres,d81e6b32db8214597585659fb4cfa8f7.html

dzieki
    na razie nie mam czasu na doglebne analziy ale dosc ciekawy ten wykres w sumie to tak szczerze mowiac nic z niego nie wiadomo :)

milego wieczorku i weekendu

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie Babeczki :)
    Mała29 pozazdrościć takiego spontanu :) U nas to teraz będzie ciężki okres dla Starego...bo póki nie pójdę do ginki i nie upewnię się,że wszystko ok (no i przede wszystkim potwierdzi się fasolka) to zero przytulanek!

Ami , nie ma tego złego - wcześniej cykl Ci się zaczął to i wcześniej zaczniesz staranka :) No i współczuję "przygody" z autem....ehhh

Co do przypadku Samiry i Jej owulacji dzień przed @ ,to tylko potwierdzenie,że nigdy nic nie wiadomo :)

Kurcze,nic mi się nie chce...tu cisza jak makiem zasiał...aż chyba zrobię kolację...Młody jak zwykle priorytetowo załatwiony już dawno,ale może Stary zjadłby cosik :)
    A w ogóle to dziś znalazłam przepis na swojski syrop na kaszel suchy z cebuli i miodu...i chyba zrobię zaraz...kaszel chce mnie zamęczyć :(

Dodi lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga gratulacje:)

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masakrycznie sie dziewczyny czuje dosc ze okres to jeszcze zgaga i ciagnie mnie na wymioty.porazka jakas

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2013, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja byłam mało, teraz uciekam lulu, takiego parszywego dnia dawno nie miałam. Jakaś chandra się wkradła :-( Wypiłam 2 drinki leciutkie i chyba mnie rozluźniły bo myślałam, że jajo zniosę. Ogólnie nie piję, ale chyba czasem aż trzeba :-) Miłej nocki dziewczynki
    Jutro mam gości ale pewnie zerknę na forum, tak tu miło :-)

90cf747de3aa410208f6f1b5fa8a7bde.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2013, 21:52

Dodi lubi tę wiadomość

‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ