plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Kaja wrote:witam was dziewczyny ,która dziś w tą niedzielę zafasolkowała????
Kaja ty moze w ciazy jestes? tak sobie ogladalam twoj wykresik? A te tabletki lekarz ci przepisal? Ja nie moge zajsc w ciaze i zastanawiam sie co robic.Robilam badania tarczycy,prolaktyna,FSH ale sa ok moj tez robil badania nasienia i tez wynik ok.
aaa powiem ci ,ze chyba ciąża nieee raczej nie powinnam mieć dziś okres przez te tabl ona mi je przypisuje jak mnie ona nie przychodzi wrrrrr nie wiem co jest grane ,ale wybieram sie w lutym na wizytę to sobie pogadamy -
sylwia1985 mieszkając w innym kraju to pałzę w miesiaczkowaniu miałam 5 miesięcy to dopiero była patologia jak się unormuje to mam co miesiac bez problemu ,a jak się wypnie to sypie nie regularnie i z tym sie leczę ,a do tego jeszcze prolaktyna ,ths podwyższone i szaleństwo białej nocy
-
Witam niedzielnie wszystkich:)ja tylko na chwilkę aby nadrobić
Zosia łapie Cie jakieś chorubsko?zdrowiej kochana zdrowiej
Libra a jak u Ciebie przechodzi Ci choroba- lepiej się czujesz?
Rutka jak tam samopoczucie?
Ami jak ja to mówię trzeba się czasem odchamić wiec cieszę się że się wybawiłaś kochana:)
Muzarciu i Natusia co tam u Was jak tam u Waszych tatusiów ze zdrówkiem polepsza się???
Mayusia czekam na Ciebie jutro:)Jakąś wymówkę na pewno wymyślicie:)
Dorcia i Gadgetko jak tam u Was nasze cieżarówki kochane?mam nadzieję ,że wymioty Was za bardzo nie meczą
Resztę dziewczynek pozdrawiam Bardzo Ciepło-każdą z Was:)Blondi22, Libra, gadgeta, Dora, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na kolejną ovu i już oswiadczyłam mojemu m, że bierzemy się ostro do roboty.
Dodatkowo zaczęłam narzekać, że już nie mogę wytrzymać i że czemu ciągle się nie udaje?! Że może coś nie tak z nami?
Wyobraźcie sobie, że był mega zdziwiony i zapytał "to ty już tak naprawdę tak mocno chcesz mieć dziecko? Bo ja myślałem, że jak się trafi to będzie, ale bez presji".
Szczęka mi opadła. Ja tu niezły wkręt już, a on pełen lajcik.
Teraz myślę sobie, że to może faktycznie ja mam z tym problem? Przecież wkręcanie się nie pomoże i tak tego nie przyśpieszę
Niech już ta @ się skończy bo się tu poryczę...
-
nick nieaktualnyHej dziewoje
Effcia - Powróciłam do żywych, tylko jestem mega wyczerpana
Dzisiaj cd. odpoczywania. Jedynie muszę znaleźć siły na ugotowanie obiadu
Sylwia na prawdę radziłabym Ci wrzucić na luz, bo z tego co widzę, to masz straszny problem, że nie możesz zajść w ciążę, chociaż staracie się dopiero pół roku! Uwierz to jest bardzo krótki czas, więc radziłabym Ci troszeczkę wyluzować.
Możecie zrobić test na wrogosć śluzu. Może jesteś uczulona na spermę meża? Poczytaj o tym w necie.
Co najważniejsze przestań się tak tym stresować, bo to ci nic nie da, stres hamuje owulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2013, 11:02
Shagga_80, mauysia, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Sylwia1985 - zacznij mierzyć temperaturę o stałej porze, zaopatrz się w testy owu, może wtedy się uda.
a jesli bede uczulona na sperme albo moj sluz bedzie wrogi to co wowczas?
oj sama juz nie wiem jakie badania mam zrobic bo tego jest tak duzo a gin powiedzial zebym wyluzowala i narazie nie panikowala ale ja nie chce czekac roku ani wiecej bo juz mnie to rozczarowanie meczy -
zosia-ktosia wrote:dziewczynki czy przez picie alko dzień wcześniej może tak bardzo spaść temperatura? byłam u mamy i dała mi ze 3 kieliszki nalewki z pigwy..
zerknijcie prosze na mój wykres
nie wiem jak się alko ma do temperatury, ale nalewka z pigwy pyyyyyszna jest
Nie dziwię się, że 3 kieliszki wciągnęłaś zosia-ktosiazosia-ktosia, Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Witam niedzielnie wszystkich:)ja tylko na chwilkę aby nadrobić
Zosia łapie Cie jakieś chorubsko?zdrowiej kochana zdrowiej
Libra a jak u Ciebie przechodzi Ci choroba- lepiej się czujesz?
Rutka jak tam samopoczucie?
Ami jak ja to mówię trzeba się czasem odchamić wiec cieszę się że się wybawiłaś kochana:)
Muzarciu i Natusia co tam u Was jak tam u Waszych tatusiów ze zdrówkiem polepsza się???
Mayusia czekam na Ciebie jutro:)Jakąś wymówkę na pewno wymyślicie:)
Dorcia i Gadgetko jak tam u Was nasze cieżarówki kochane?mam nadzieję ,że wymioty Was za bardzo nie meczą
Resztę dziewczynek pozdrawiam Bardzo Ciepło-każdą z Was:)
heloł dziewczęta:)
u mnie chyba był jednio dniowy atak choroby... w sobotę nad ranem przestałam gorączkować i od tamtej pory jest ok... przespałam całą sobotę, ale chyba przez tą gorączkę nawet @ się wcześniej przyplątała...
ale w piątek to zwaliła mnie z nóg... gorączka niecałe 40st... plecy mnie tak napierdziel..., że nawet na pupie nie mogłam usiedzieć... dostałam zwolnienie do końca przyszłego tygodnia... odpocznę sobie w domu, nabiorę sił, bo w przyszły weekend zaczynają się staranka:)
pozdrawiam wszystkie i zabieram się za nadrabianie:)gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie
Spacerek zaliczony, teraz czas pomyslec o obiedzie,ale ciezo bedzie bo ciagle mdli.
Effcia,dzieki za zainteresowanie;-)
Zosia u mnie po alkoholu tempka szla do gory;-)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Rucia wrote:Sylwia1985 - zacznij mierzyć temperaturę o stałej porze, zaopatrz się w testy owu, może wtedy się uda.
a jesli bede uczulona na sperme albo moj sluz bedzie wrogi to co wowczas?
oj sama juz nie wiem jakie badania mam zrobic bo tego jest tak duzo a gin powiedzial zebym wyluzowala i narazie nie panikowala ale ja nie chce czekac roku ani wiecej bo juz mnie to rozczarowanie meczy
Ale prócz czekania nie pozostaje Ci nic innego. Mi ginka powiedziała, że jeżeli po dwóch latach nie zajdę, to wtedy będziemy działać.
W przypadku wrogiego śluzu wykonuje się zabieg inseminacji. -
cześć wszystkim:)
fajna pogoda za oknem, czasem słońce wychodzi, błękitne niebo.
Na moją temp alko nie ma wpływu, wczoraj wypiłam 3 kieliszki wina, czwarty został na mnie wylany przez 2,5 letnią dziewczynkę, która rzuciła do góry pluszowym kwiatkiem, który zmienił trajektornie lotu. Całe szczście, że szkło nikogo nie uszkodziło:) no i mokra i pachnąca winem wracałam do domu heh jak menel jakiś
owutestu wczoraj nie miałam kiedy zrobić, ale dzis rano wzrobiłam (ok 10) i wyszła kreska troche ciemniejsza od poprzednich, takze myślę, że jeszcze owu nie było, na co tez temp wskazuje.zosia-ktosia, Shagga_80, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:cześć wszystkim:)
fajna pogoda za oknem, czasem słońce wychodzi, błękitne niebo.
Na moją temp alko nie ma wpływu, wczoraj wypiłam 3 kieliszki wina, czwarty został na mnie wylany przez 2,5 letnią dziewczynkę, która rzuciła do góry pluszowym kwiatkiem, który zmienił trajektornie lotu. Całe szczście, że szkło nikogo nie uszkodziło:) no i mokra i pachnąca winem wracałam do domu heh jak menel jakiś
owutestu wczoraj nie miałam kiedy zrobić, ale dzis rano wzrobiłam (ok 10) i wyszła kreska troche ciemniejsza od poprzednich, takze myślę, że jeszcze owu nie było, na co tez temp wskazuje.
jak masz dużo testów zrób jeszcze wieczorkiem...Shagga_80, gocha04 lubią tę wiadomość