plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się do piersi dotknąć dziewczyny nie mogę od wczoraj nawet jak w nocy obracałam się z boku na bok to mnie bolały!!!
@ już zA rogiem czyha he he!!!
Niech się kończy ten cykl i następny zaczyna szybko!!!
Mój M za 2 tygodnie ma urlopek jupii!!!!
Oby ta inseminacja wyszła pozytywnie!!! Jak ja przetrwam kolejny cykl to nie mam pojęcia!!! -
nick nieaktualnyDzięki za rady, każda jest dobra w odpowiednim momencie...teraz byłam zaskoczona ale o pomyłce nie mam mowy, bo na drugi nr też mam jakieś głuche telefony...itd. najpierw rzeczywiście zrobię myk z nagrywaniem rozmowy...dobre to...a m. jest honorowy ale byle komu krzywdy nie robi, on mi nawet koguta nie ubije i kury nie dobije jak słaba...taki mój m. jest...złapałby go tylko a ja bym po policje zadzwoniła...taki byłby finał...
olus22, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Dzięki za rady, każda jest dobra w odpowiednim momencie...teraz byłam zaskoczona ale o pomyłce nie mam mowy, bo na drugi nr też mam jakieś głuche telefony...itd. najpierw rzeczywiście zrobię myk z nagrywaniem rozmowy...dobre to...a m. jest honorowy ale byle komu krzywdy nie robi, on mi nawet koguta nie ubije i kury nie dobije jak słaba...taki mój m. jest...złapałby go tylko a ja bym po policje zadzwoniła...taki byłby finał...
no to chyba ze tak mój znowu wrecz odwrotnie
jest kawał chłopa i nie boje sie znim isc nigdzie bo wiem ze mnie obroni i mordy oklepie jak trzeba. cos wam opowioem raz jak byłam w sądzie zeznawac w sprawie o rozwód mojego brata to jego była była z jakims fagasem i ten fagas zaczął do mnie wykrzykiwac kurwa wystawiac fakera itd a byłam z tata tylko a tamten był daleko tata chciał mu cos powiedziec ale ja mówie ze powiem pawłowi i bedzie widzał idiota ,a tamten był z sasiedniej wioski mojego meża i Mąż mój pojechał raz na skuterze do swojej mamy a ten szedł ze sklepu paweł sie zatrzymał postawił skuter podszedł do niego za szwery i sie pyta co do mojej zony zes mówił? a ten co ?? jakiej ? gdzie ? itd.paweł mu powiedział a ten zblad zaczał skakac do meza maż mu morde oklepał ze i kopnał go w dupe i wpadł do fosy a matka z okna zostaw go bo zadzwonie po policje dobrze ze mój maz miał kask na głowiewsiadł i pojechał od tamtej pory jak nas widza omijaja w sklepie z daleka
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczęta
agaaa śliczny maluszek
-
mauysia wrote:Muska, to nie trzeba trafić akurat w owulację, pomijając fakt, że dokładnej daty owulacji nie da się ustalić w warunkach domowych. A tym bardziej nie potrafi tego zrobić byle algorytm komputerowy. Jak pojawi Ci się płodny śluz to działajcie - może być nawet co 2 dni - i nie zamartwiaj się na zapas, bo to właśnie szkodzi owulacji!
Ponoć u niektórych panów plemniory są najbardziej efektywne wtedy, gdy są wypuszczane na wolność właśnie co 2 dni. U nas ta zasada sprawdziła się już 2 razy.
Więc bez czarnowidztwa proszę!
tak zrobięmauysia lubi tę wiadomość
-
agga84aa wrote:Mauysia, niebawem sama takie będziesz miała:)
Jak ten czas leci, to jest niesamowite!!
W ogóle to co wizytę to mam inny termin porodu - albo tydzien w jedna, albo tydzien w druga strone:) więc ja nawet już nie wiem który to tydzien. wg OM i ostatniego usg wychodzi, że leci juz 14...
Hej Agga podpatruje czasem temat ciązowy i widziałam te fotki w stopce, są genialne!
A jak ty sama się czujesz? Wpadaj tu do nas i dziel się wiruskami i dobrą energią
Cześć dziewczyny w poniedziałek!👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Ja już mam wszystkiego dość dziewczyny...głowa mi pęka...
... a jeszcze zadzwonił do mnie jakiś facet i złożył niemoralną propozycję...podobno numer się zgadza a on się chciał umówić na czyszczenie kominka...ja do niego, że to jakaś pomyłka ,bo nie potrzebuję żadnych tego typu usług a on na to, że koleżanka dała mu ten numer i powiedziała, że ja lubię jak mi ktoś kominek przeczyści...
Dziewczyny jakbym w pysk dostała....mam tysiąc myśli w głowie...ani nie znam żadnej Basi a już w ogóle komu coś takiego do głowy przyszło?
Numer jest prawie nikomu nie zanany, a do głowy przychodzi mi tylko jedna osoba ale podawałam jej drugi nr. to nie pamiętam...
Bardzo jaj pomagałam ale jak chciała wkręcić faceta z mazur,(u którego była na tydzień, by poznać go bliżej), że jest w ciąży, to go ostrzegłam, bo mi numer dała, żebym zadzwoniła gdyby coś z dziećmi się działo a ona zasięgu nie miała...
Wydawała się porządną kobietą a później się okazało, że się bardzo pomyliłam...potrafiła mi później liściki pisać, że ona dla mnie wszystko a ja się nie potrafię odwdzięczyć...że ona mi całe sprzątanie po remoncie w domu zrobiła a ja jestem " niewdzięczna", dziewczyny dawałam jej pieniądze, bo wiedziałam, że nie ma i za pół godzinne machanie miotłą dostawała 20-30 zł, żeby dzieci miały co jeść...jak się dowiedziałam, że sprzedaje się za pieniądze, to ją wyprosiła, obiecała, że się zmieni, i że już nigdy nie zrobi tego, że jakby co to przyjdzie do mnie pożyczyć albo zarobić a ja jej dałam szansę...później jakiś facet kolejny się pojawił i kolejny a teraz się wyprowadziła do centrum miasta, bo ją eksmitowali do innego mieszkania...
Dziewczyny to jest podłe....bardzo podłe...
Jak ja mam być spokojna...i żeby takie coś...nikomu nie dawałam powodów do tego, by tak o mnie myślał... wiecie, że jestem stale zakochana w moim M. i jak idę ulicą, to mógłby iść najcudowniejszy z możliwych facetów ja go nigdy nie zamienię i nawet w wyobraźni nie potrafię tego umieścić, by np. zajął miejsce mojego m.
Wiecie co, byłam tak zszokowana, że masakra...a powinnam się umówić z tym gnojkiem i wyciągnąć od niego skąd ma numer i kto jest mi tak życzliwy, powinien mieć sprany dziób przeze mnie ale hormony mi pozwoliły tylko na oburzenie i kiepskie samopoczucie...
...mogłam chociaż nakrzyczeć na faceta a ja tylko spokojnie powiedziałam, że jeśli ten numer dała mu Jola ( ta o , której tu pisałam), to może mieć powody do obaw, bo jak ją spotkam, to ją rozszarpię i, że nie życzę sobie takich telefonów...a on na to, że numer dostał od jakiejś Basi i sobie mogę jedynie skojarzyć, bo Basia to koleżanka dobra tej Joli...
Dziewczyna, ta Jola bardzo chce być dalej moją znajomą( co jakiś czas po zerwaniu z nią kontaktu przyprowadzała mi facetów pod drzwi mówiąc, że jest szczęśliwa, ja odpowiadałam półsłówkami i odchodziła z figurantami, fagasami czy jak to się nazywa), bo jak zerwałam kontakt i powiedziałam, że byłam dobra a ona takie rzeczy mi na kartkach wypisywała i do drzwi wkładała, to teraz niech sobie sama radzi. Skończył jej się tym samym dostęp do mojego portfela.
...zaraz zadzwoniłam do mojego M. i mu to wszystko powiedziałam...ale nie mógł rozmawiać...
współczuję Ci, miałam podobna sytuację... także wiem, ze to nic przyjemnego! u mnie było tak, że facet (z którym nie chciałam się spotykać) umieścił nagie zdjęcie jakiejś dziewczyny, zamazał głowę i pod zdjęciem wstawił mój nr telefonu imię i nazwisko... a telefon dostał od mojej "kochanej przyjaciółki"... makabra to jakaś była, dobrze, że jeden z dzwoniących kolesi powiedział mi skąd ma mój nr tel. i zablokowali dosyć szybko na tym portalu...
także kretyni są wśród nas... -
muzarcia że ludzie potrafią być tacy chamscy ...
u mnie na chwile wyszło słonko i odrazy chce się żyć
-
Muzarica i Libra współczuje takich debili, oni nawet nie są warci naszych nerwów!
Wczoraj robiłam ok 20 ponownie test owu i kreska wyszła znowu ciemniejsza, ale ciut jaśniejsza od tej kontrolnej (tej stałej), czyli wynika z tegoo że chyba mi się coś popierdzieliło w tym cyklu i czekam jeszcze na skok tempki, bo jakaś słaba.
Mauysia dokładnie cały czas czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2013, 09:55
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Muzarica i Libra współczuje takich debili, oni nawet nie są warci naszych nerwów!
Wczoraj robiłam ok 20 ponownie test owu i kreska wyszła znowu ciemniejsza, ale ciut jaśniejsza od tej kontrolnej (tej stałej), czyli wynika z tegoo że chyba mi się coś popierdzieliło w tym cyklu i czekam jeszcze na skok tempki, bo jakaś słaba.
Mauysia dokładnie cały czas czekam.
gocha a spróbuj zrobić test koło 12-14 , czytałam gdzieś że to jest najlepszy czas... w tych porach jest najczęściej ten skok lh że niby w późniejszych porach można go przegapić...
no ale skoro skoku jeszcze nie ma to może owulka będzie tuż tuż