X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m. każe się umówić a jak go dopadnie to po facecie, i głupich kawałach...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi, już się nie mogę doczekać tych fotek :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Agi, już się nie mogę doczekać tych fotek :D

No jutro wrzucę coś na Fb to pooglądacie i pośmiejecie się!!!:-):-)
    Ale ta nasza tabela ekstra wygląda pół na pół niedługo fasolek bedzie!!!-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jutro wrzucę coś na Fb to pooglądacie i pośmiejecie się!!!:-):-)
    Ale ta nasza tabela ekstra wygląda pół na pół niedługo fasolek bedzie!!!-)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Hej:) Od niepamiętnych czasów weszłam was tu dzisiaj poczytać:) gratulacje dla nowych fasolek, niech zdrowo i dzielnie rosną:) a za resztę dziewczynek nadal trzymam mocno kciuki!!!

Muzarcia, co do twojego postu to wg mnie ktoś sobie robi po prostu jaja, dwukrotnie już tez miałam takie sytuacje i po prostu to olałam, nastraszyłam policja i tyle było telefonów. Nie martw się tak tym:)))

O hej agga!!!
    No właśnie, miałam Cię spytać, bo widziałam tę fotkę w Twojej stopce już parę dni temu --> to jest Twój maluszek??????
    Jeśli tak, to nieźle się tam wspina, ha ha :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Muzarcia, wg mnie to bez sensu, po co prowokować. Lepiej olać. Ktos się nieźle bawi i tyle.

mauysia lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny czym ja sobie zasłużyłam na takie numery...wyświetliły się tylko 04832 i wczoraj nie zdążyłam odebrać nr. prywatnego...jak się zdrzemnęłam w ciągu dnia...ktoś może już podchody robił a przed wczoraj ktoś dzwonił z numeru na orange a jak oddzwaniałam, bo myślałam, że to z serwisu komputerowego, to odrzucano połączenie, albo nie odbierano a na koniec wyłączono w ogóle telefon. Co ja mam z tym zrobić?

Hej Muzarcia!
    Nic nie rób i sie nie denerwuj.
    Na takichtepych chamów to jedno skutkuje. Mówisz "to jest rozmowa nagrywana. Nie życze sobie takich telefonów, jak Pan będzie dzwonił zgłosze nagabywanie Policji."
    I tyle.
    Olej dupka.
    Zwykle sama informacje że nagrywasz wystarcza żeby się dupki rozłączyli.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    mój m. każe się umówić a jak go dopadnie to po facecie, i głupich kawałach...

Ja bym to olała całkiem Muzarcia!!! Takie typy nudzą sie szybko a może i to jakaś pomyłka jeden nr ktoś żle wpisał i tyle!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się w ogóle nie łapię w tej tabelce, bo co chwilę jest inna, nie nadążam! To chyba demencja starcza... ;)

AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, popieram wszystkie dziewczyny, takich trzeba olewać, bo jakakolwiek reakcja to dla nich woda na młyn. A jak już Twój M mu natrzepie, to w ogóle będzie w 7 niebie, bo się ze spokojnym sumieniem będzie mógł mścić.
    Ja bym była za olewką. Szkoda nerwów na takiego idiotę. Teraz masz inne ważniejsze sprawy na głowie ;)

Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to witam Was dziołszki z rana!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Tak w ogóle to witam Was dziołszki z rana!

A witam witam Muska!!!:-)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mój maluszek, a najprawdopodobniej "maluszka";) to jest zdjęcie z badan prenatalnych i wtedy dzidziuś miał 52 mm.

mauysia, AGA 30, gocha04, Libra, Fedra, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sobie policzyłam, że mi ovu jakoś zaraz po walentynkach wypadnie, a ja własnie wtedy mam zaplanowany wyjazd do przyjaciółki na długi babski weekend. No to nieźle. Chyba mi szanse w tym miesiącu obok nosa przeleci...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Mój mój maluszek, a najprawdopodobniej "maluszka";) to jest zdjęcie z badan prenatalnych i wtedy dzidziuś miał 52 mm.

Niezła alpinistka :D Świetne zdjęcie!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Właśnie sobie policzyłam, że mi ovu jakoś zaraz po walentynkach wypadnie, a ja własnie wtedy mam zaplanowany wyjazd do przyjaciółki na długi babski weekend. No to nieźle. Chyba mi szanse w tym miesiącu obok nosa przeleci...

To przed wyjazdem porządnie chłopa wymęcz he he he !!:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, niebawem sama takie będziesz miała:)
    Jak ten czas leci, to jest niesamowite!!
    W ogóle to co wizytę to mam inny termin porodu - albo tydzien w jedna, albo tydzien w druga strone:) więc ja nawet już nie wiem który to tydzien. wg OM i ostatniego usg wychodzi, że leci juz 14...

olus22, mauysia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obym sie pomyliła. A tam, poserduszkujemy sobie i przed weekendem i po, a jak!
    Może sia uda :)
    I tym optymistycznym akcentem kończe na chwil parę, bo musze testy systemu porobić w robocie i troche mi zejdzie chyba.
    Do później.

olus22 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :) muzarciu ja bym zerobiła tak jak dziewczyny albo leprze tak jak mówisz umówiła sie z nim i poszła bym zmężem i by mu morde oklepał!! i odechciało by mu się dzwonienia :D

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, to nie trzeba trafić akurat w owulację, pomijając fakt, że dokładnej daty owulacji nie da się ustalić w warunkach domowych. A tym bardziej nie potrafi tego zrobić byle algorytm komputerowy. Jak pojawi Ci się płodny śluz to działajcie - może być nawet co 2 dni - i nie zamartwiaj się na zapas, bo to właśnie szkodzi owulacji!
    Ponoć u niektórych panów plemniory są najbardziej efektywne wtedy, gdy są wypuszczane na wolność właśnie co 2 dni. U nas ta zasada sprawdziła się już 2 razy.

Więc bez czarnowidztwa proszę! :)

olus22, Muska, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1377 1378 1379 1380 1381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ