WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m. każe się umówić a jak go dopadnie to po facecie, i głupich kawałach...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi, już się nie mogę doczekać tych fotek :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Agi, już się nie mogę doczekać tych fotek :D

No jutro wrzucę coś na Fb to pooglądacie i pośmiejecie się!!!:-):-)
    Ale ta nasza tabela ekstra wygląda pół na pół niedługo fasolek bedzie!!!-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jutro wrzucę coś na Fb to pooglądacie i pośmiejecie się!!!:-):-)
    Ale ta nasza tabela ekstra wygląda pół na pół niedługo fasolek bedzie!!!-)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Hej:) Od niepamiętnych czasów weszłam was tu dzisiaj poczytać:) gratulacje dla nowych fasolek, niech zdrowo i dzielnie rosną:) a za resztę dziewczynek nadal trzymam mocno kciuki!!!

Muzarcia, co do twojego postu to wg mnie ktoś sobie robi po prostu jaja, dwukrotnie już tez miałam takie sytuacje i po prostu to olałam, nastraszyłam policja i tyle było telefonów. Nie martw się tak tym:)))

O hej agga!!!
    No właśnie, miałam Cię spytać, bo widziałam tę fotkę w Twojej stopce już parę dni temu --> to jest Twój maluszek??????
    Jeśli tak, to nieźle się tam wspina, ha ha :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Muzarcia, wg mnie to bez sensu, po co prowokować. Lepiej olać. Ktos się nieźle bawi i tyle.

mauysia lubi tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • Muska Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny czym ja sobie zasłużyłam na takie numery...wyświetliły się tylko 04832 i wczoraj nie zdążyłam odebrać nr. prywatnego...jak się zdrzemnęłam w ciągu dnia...ktoś może już podchody robił a przed wczoraj ktoś dzwonił z numeru na orange a jak oddzwaniałam, bo myślałam, że to z serwisu komputerowego, to odrzucano połączenie, albo nie odbierano a na koniec wyłączono w ogóle telefon. Co ja mam z tym zrobić?

Hej Muzarcia!
    Nic nie rób i sie nie denerwuj.
    Na takichtepych chamów to jedno skutkuje. Mówisz "to jest rozmowa nagrywana. Nie życze sobie takich telefonów, jak Pan będzie dzwonił zgłosze nagabywanie Policji."
    I tyle.
    Olej dupka.
    Zwykle sama informacje że nagrywasz wystarcza żeby się dupki rozłączyli.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    mój m. każe się umówić a jak go dopadnie to po facecie, i głupich kawałach...

Ja bym to olała całkiem Muzarcia!!! Takie typy nudzą sie szybko a może i to jakaś pomyłka jeden nr ktoś żle wpisał i tyle!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się w ogóle nie łapię w tej tabelce, bo co chwilę jest inna, nie nadążam! To chyba demencja starcza... ;)

AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu, popieram wszystkie dziewczyny, takich trzeba olewać, bo jakakolwiek reakcja to dla nich woda na młyn. A jak już Twój M mu natrzepie, to w ogóle będzie w 7 niebie, bo się ze spokojnym sumieniem będzie mógł mścić.
    Ja bym była za olewką. Szkoda nerwów na takiego idiotę. Teraz masz inne ważniejsze sprawy na głowie ;)

Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to witam Was dziołszki z rana!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Tak w ogóle to witam Was dziołszki z rana!

A witam witam Muska!!!:-)

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mój maluszek, a najprawdopodobniej "maluszka";) to jest zdjęcie z badan prenatalnych i wtedy dzidziuś miał 52 mm.

mauysia, AGA 30, gocha04, Libra, Fedra, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sobie policzyłam, że mi ovu jakoś zaraz po walentynkach wypadnie, a ja własnie wtedy mam zaplanowany wyjazd do przyjaciółki na długi babski weekend. No to nieźle. Chyba mi szanse w tym miesiącu obok nosa przeleci...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Mój mój maluszek, a najprawdopodobniej "maluszka";) to jest zdjęcie z badan prenatalnych i wtedy dzidziuś miał 52 mm.

Niezła alpinistka :D Świetne zdjęcie!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Właśnie sobie policzyłam, że mi ovu jakoś zaraz po walentynkach wypadnie, a ja własnie wtedy mam zaplanowany wyjazd do przyjaciółki na długi babski weekend. No to nieźle. Chyba mi szanse w tym miesiącu obok nosa przeleci...

To przed wyjazdem porządnie chłopa wymęcz he he he !!:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, niebawem sama takie będziesz miała:)
    Jak ten czas leci, to jest niesamowite!!
    W ogóle to co wizytę to mam inny termin porodu - albo tydzien w jedna, albo tydzien w druga strone:) więc ja nawet już nie wiem który to tydzien. wg OM i ostatniego usg wychodzi, że leci juz 14...

olus22, mauysia lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obym sie pomyliła. A tam, poserduszkujemy sobie i przed weekendem i po, a jak!
    Może sia uda :)
    I tym optymistycznym akcentem kończe na chwil parę, bo musze testy systemu porobić w robocie i troche mi zejdzie chyba.
    Do później.

olus22 lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • olus22 Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :) muzarciu ja bym zerobiła tak jak dziewczyny albo leprze tak jak mówisz umówiła sie z nim i poszła bym zmężem i by mu morde oklepał!! i odechciało by mu się dzwonienia :D

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska, to nie trzeba trafić akurat w owulację, pomijając fakt, że dokładnej daty owulacji nie da się ustalić w warunkach domowych. A tym bardziej nie potrafi tego zrobić byle algorytm komputerowy. Jak pojawi Ci się płodny śluz to działajcie - może być nawet co 2 dni - i nie zamartwiaj się na zapas, bo to właśnie szkodzi owulacji!
    Ponoć u niektórych panów plemniory są najbardziej efektywne wtedy, gdy są wypuszczane na wolność właśnie co 2 dni. U nas ta zasada sprawdziła się już 2 razy.

Więc bez czarnowidztwa proszę! :)

olus22, Muska, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1377 1378 1379 1380 1381 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ