plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agga84aa wrote:Hej:) Od niepamiętnych czasów weszłam was tu dzisiaj poczytać
gratulacje dla nowych fasolek, niech zdrowo i dzielnie rosną
a za resztę dziewczynek nadal trzymam mocno kciuki!!!
Muzarcia, co do twojego postu to wg mnie ktoś sobie robi po prostu jaja, dwukrotnie już tez miałam takie sytuacje i po prostu to olałam, nastraszyłam policja i tyle było telefonów. Nie martw się tak tym:)))
O hej agga!!!
No właśnie, miałam Cię spytać, bo widziałam tę fotkę w Twojej stopce już parę dni temu --> to jest Twój maluszek??????
Jeśli tak, to nieźle się tam wspina, ha ha -
muzarcia wrote:Dziewczyny czym ja sobie zasłużyłam na takie numery...wyświetliły się tylko 04832 i wczoraj nie zdążyłam odebrać nr. prywatnego...jak się zdrzemnęłam w ciągu dnia...ktoś może już podchody robił a przed wczoraj ktoś dzwonił z numeru na orange a jak oddzwaniałam, bo myślałam, że to z serwisu komputerowego, to odrzucano połączenie, albo nie odbierano a na koniec wyłączono w ogóle telefon. Co ja mam z tym zrobić?
Hej Muzarcia!
Nic nie rób i sie nie denerwuj.
Na takichtepych chamów to jedno skutkuje. Mówisz "to jest rozmowa nagrywana. Nie życze sobie takich telefonów, jak Pan będzie dzwonił zgłosze nagabywanie Policji."
I tyle.
Olej dupka.
Zwykle sama informacje że nagrywasz wystarcza żeby się dupki rozłączyli.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muzarciu, popieram wszystkie dziewczyny, takich trzeba olewać, bo jakakolwiek reakcja to dla nich woda na młyn. A jak już Twój M mu natrzepie, to w ogóle będzie w 7 niebie, bo się ze spokojnym sumieniem będzie mógł mścić.
Ja bym była za olewką. Szkoda nerwów na takiego idiotę. Teraz masz inne ważniejsze sprawy na głowieEffcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Właśnie sobie policzyłam, że mi ovu jakoś zaraz po walentynkach wypadnie, a ja własnie wtedy mam zaplanowany wyjazd do przyjaciółki na długi babski weekend. No to nieźle. Chyba mi szanse w tym miesiącu obok nosa przeleci...
To przed wyjazdem porządnie chłopa wymęcz he he he !!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Mauysia, niebawem sama takie będziesz miała:)
Jak ten czas leci, to jest niesamowite!!
W ogóle to co wizytę to mam inny termin porodu - albo tydzien w jedna, albo tydzien w druga strone:) więc ja nawet już nie wiem który to tydzien. wg OM i ostatniego usg wychodzi, że leci juz 14...olus22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Obym sie pomyliła. A tam, poserduszkujemy sobie i przed weekendem i po, a jak!
Może sia uda
I tym optymistycznym akcentem kończe na chwil parę, bo musze testy systemu porobić w robocie i troche mi zejdzie chyba.
Do później.olus22 lubi tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
muzarciu ja bym zerobiła tak jak dziewczyny albo leprze tak jak mówisz umówiła sie z nim i poszła bym zmężem i by mu morde oklepał!! i odechciało by mu się dzwonienia
mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
Muska, to nie trzeba trafić akurat w owulację, pomijając fakt, że dokładnej daty owulacji nie da się ustalić w warunkach domowych. A tym bardziej nie potrafi tego zrobić byle algorytm komputerowy. Jak pojawi Ci się płodny śluz to działajcie - może być nawet co 2 dni - i nie zamartwiaj się na zapas, bo to właśnie szkodzi owulacji!
Ponoć u niektórych panów plemniory są najbardziej efektywne wtedy, gdy są wypuszczane na wolność właśnie co 2 dni. U nas ta zasada sprawdziła się już 2 razy.
Więc bez czarnowidztwa proszę!olus22, Muska, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość