plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry panie:) ja wstałam nie dawno z bólem głowy i do tej pory mnie boli masakra czuje sie jak bym była naćpana
co tam u was słychac?
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Hej laseczki jak tam po nocuni!!!
Ja nie umiałam oczu dziś otworzyć he he!!
Ale moja tempka zaszalała na maksa dzis!!!
Więc czekam na @ sobie nawet kawe @ zrobie jak przyjdzie!!!
to dopiero złapałaś osłabienie organizmu;)
Liberka osłabienie przyjdzie nakie mokre czerwone i wredne ale chociaż raz jestem naszykowana na jej wizytę he he !!Libra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:mauysia wrote:Cześć Sha, Libra i Sylwia
hej hej jak tam Twoja fasolinka? bylas juz u gina?
Mam wizytę 14.02 - ciekawe, co mi ciekawego powie
o jej to w walentynki. Ja jestem zla bo mojemu sluzbe wpitolili i bede w samotnosci walentynki obchodzic -
nick nieaktualnymauysia wrote:sylwia1985 wrote:mauysia wrote:Cześć Sha, Libra i Sylwia
Powie ci lekarz 14 Wesołych i przyjemnych walentynek!!!!mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:mauysia wrote:sylwia1985 wrote:mauysia wrote:Cześć Sha, Libra i Sylwia
o jej to w walentynki. Ja jestem zla bo mojemu sluzbe wpitolili i bede w samotnosci walentynki obchodzic
Sylwunia nie w samotności z nami he he:-)mauysia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, Słonecznego dnia życzę, bo u mnie dziś też pochmurno.
Shagga fajna ta stronka, jedna z forumowiczek ma taki suwak:)Libra, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
sylwia1985 wrote:mauysia wrote:sylwia1985 wrote:mauysia wrote:Cześć Sha, Libra i Sylwia
o jej to w walentynki. Ja jestem zla bo mojemu sluzbe wpitolili i bede w samotnosci walentynki obchodzic
My i tak olewamy walentynki, więc dla mnie to nie ma znaczenia
A propos Twojego wcześniejszego zapytania - jeśli Ty i Twój M jesteście zdrowi, to stres i zbytnie nakręcanie się może utrudniać zajście w ciążę, np. może rozregulowac owulację itp. Trzeba więc przestawić się na myślenie że najprawdopodobniej przynajmniej przez pierwsze pół roku się nie uda, a jak się uda wcześniej to dziękować Bogu za takiego fuksa
(Chodzi mi o cykle starań z pełną obserwacją, innych w ogóle nie wliczam do "statystyk")
PS) PRZYNAJMNIEJ przez pół roku, czyli generalnie czekanie do roku to normalka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 09:17
Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!
Może 10 dni od chwili zaksięgowania kasy na koncie? Tak czy inaczej, jeszcze bym się tym nie martwiła. Raczej tym, że nie odpisuje... A masz do niej telefon? -
Aga molestuj ją codziennie, aż da znaki życia.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!
Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.
Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
Może 10 dni od chwili zaksięgowania kasy na koncie? Tak czy inaczej, jeszcze bym się tym nie martwiła. Raczej tym, że nie odpisuje... A masz do niej telefon?
No jest tam nr tel. ale pisze że w sprawie terminu dostawy informacje tylko drogą majlową !!!Poczekam jeszcze do poniedziałku a póżniej będę się martwić bo kasa już do niej poszła!! -
Witam
Shagga, mauysia, Kaja, kiti, Libra, Aga30, Dora i wszystkim pozostałym życzę miłego dnia :)ja zerkam do Was ukradkiem bo w pracy jestem ale chyba muszę się zająć tym co do mnie należy zanim mi się oberwie he he wieczorem pewnie i tak wszystkiego nie przeczytam wiec nie szalejcie zbytnio
BuziolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 09:26
AGA 30, Dora, mauysia, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!