plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Sandraa wrote:Jak tylko dostanę @ to uaktualizuje tabelkę.
sandrus abys nie dostała ? a widzę ze jesteś po terminie @ trzymam mocno kciuki
Raczej przyjdzie, prędzej czy później.
A Kaja jest w podobnej sytuacji... więc jeszcze trochę czasu zanim uaktualnimy naszą tabelkę.
MIłego dnia dziewczynki:) -
Amicizia wrote:Mała wrote:ZA PAMIĘCI JAK DOŁĄCZYĆ DO WAS NA FECEBOOKU? MIALAM WIADOMOŚC NA TEN TEMAT ALE NIESTETY SKASOWAŁAM
trzeba ktoras ze starszych bywalczyn fprum dodac do znajomych na FB jak chcesz to podaj mi na priv namiary na siebie na FB jak dodamy sie do znajomych to moge cie doloaczyc do grupy
a ja zrobilma sobie wlasnie syrop z czosnku i cebuli stary sprawdzony sposob z dziecinstwa moze zadziala bo mam juz dosc chorowania, jako ze teraz na wieczor odzylam na chwile to cos porobilam a teraz padam wiec chyuba tez będe sie wnet zbierac, jak ja chce wiosny!!! mam juz dosc d=tego ciaglego chorowania
Ja też bym bardzo chciała:)
Jak byś mogła:)
Jak możecie kuknijcie w mój wykres i w poprzednie:) Bo nie wiem czy wszystko jest na dobrej drodze kochane:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 06:05
-
Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:co tam u was dziewczyny .Ja wlasnie wrocilam od kolezanki i pobawilam sie z jej 2 letnim maluchem .Mojego dzis nie ma bo nocka w pracy wiec spedze ja sama...
mój mężuś też ma akurat nocki w tym tygodniu:(tez zasypiam sama a jak budzę się to mam koło siebie mojego syncia:)
witam was no mój też właśnie z nocki wrócił .... -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
... o Diane już dyskutowałam z moim ginekologiem i to nie jednym a trzema, każdy twierdzi, że ten lek jest sprzedawany w milionach i nagonka jest najpewniej sposobem na wykończenie producenta...ale pozostawiam Wam prawo do własnego zdania...to tyle na ten temat.
Poza tym mam dodatkową osłonę z metformaxu, pisałam w jednym poście...boję się tej Diane ale mam ją brać tylko 6 miesięcy...poza tym w innych celach niż antykoncepcja, bo tym lekiem się leczy w szczególności...
Jestem dobrej myśli, że czas szybko zleci i zapomnę o tych gorszych chwilach...zbieram się do apteki.mauysia, Shagga_80, Libra, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kaju...M.chce mi zrobić odwyk od komputera na tydzień i chyba na to pójdę...może i lepiej, bo bym czytała o Diane, denerwowała się, a tak ja odpocznę, komp odpocznie, i synek będzie miał odwyk, dobrze nam to zrobi...a w kolejny czwartek przyjeżdża mama z siostrą i chrześniaczką i też będzie mniej czasu na myślenie...chyba się na to zgodzę...
Będę tęskniła na pewno ale czas zleci szybciej pewnie niż myślę...pa laseczki....piszę o tym, żebyście się nie martwiły o mnie...bo okoliczności są niesprzyjające aktualnie...wiadomo ale powoli wracam do normy...i ciii.....już ani słowa...jest dobrze...
Fasolinkowe mamusie niech dbają o siebie a przyszłe mamusie niech sie nie stresują...ja liczę na jakieś nowe skarbki w Waszych brzuszkach jak wrócę ale to się zobaczy, wiadomo...papapaShagga_80, Libra, gocha04, Dora, Effcia28, Amicizia, Fedra, kiti, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:muzarcia o Dianie nasłuchałam się jak mieszkałam we francji i nic dobrego nie słyszałam pamietam ,że moja kochana przyjaciółka mi wysyła inne tabsy bo na diane sie nie zdeklarowałam bo sie bałam
Kaja proszę Cię !!! Zlitujcie się...ja nie mam wyjścia w mojej obecnej sytuacji...już to kilka razy pisałam...to nie pigułki anty, ciężki hormon bez którego moje androgeny zniszczą moją płodność i w ogóle mnie samą...już mi się głos obniża i to wszystko o czym pisałam...mój głos jest dla mnie ważny i zdrowie również...
Dobrze mi zrobi ten tydzień...nie mam wyjścia...i przepraszam jak komuś się oberwało ale jestem dziś bardzo rozdrażniona...straciłam kruszynkę i muszę swoje przejść...do zobaczenia za klika dni dziewczyny.... -
nick nieaktualny
-
Cześć Ruciu i Zosiu,
Muzarciu, jak ma Ci to wyjść na dobre, to idź na odwykAle będziemy tęsknić i czekac!
Zosiu, to jeszcze przecież nie jest na łeb na szyję tak gwoli ścisłościWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 07:32
zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość