X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Mała Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kaja wrote:
    muzarcia o Dianie nasłuchałam się jak mieszkałam we francji i nic dobrego nie słyszałam pamietam ,że moja kochana przyjaciółka mi wysyła inne tabsy bo na diane sie nie zdeklarowałam bo sie bałam

Kaja proszę Cię !!! Zlitujcie się...ja nie mam wyjścia w mojej obecnej sytuacji...już to kilka razy pisałam...to nie pigułki anty, ciężki hormon bez którego moje androgeny zniszczą moją płodność i w ogóle mnie samą...już mi się głos obniża i to wszystko o czym pisałam...mój głos jest dla mnie ważny i zdrowie również...

Dobrze mi zrobi ten tydzień...nie mam wyjścia...i przepraszam jak komuś się oberwało ale jestem dziś bardzo rozdrażniona...straciłam kruszynkę i muszę swoje przejść...do zobaczenia za klika dni dziewczyny....

Cześć Muzarciu. Pewnie odpocznij, ale wróć :-) Ja tez miałam chwile załamania, może nie o fasolinkę, choć zaczynałam się martwić, ale dzięki forum dostaję siły. Może czasem sie obrywać, może czasem się ktoś wyżywa, ale łączy Nas wspólny cel :-)
    Sama jestem przerażona, z jednej strony też szczęśliwa. Ale mam zrytą psychikę po 1 ciąży, potym co było w szpitalu, po porodzie. Tak mi to dało,że mam zaburzenia lękowe i sie leczę u psychologa. Bez mojej Pani i starań z mojej strony, żeby to zwalczyć, pewnie teraz bylabym wrakiem. Siedziałam i sie kiwałam już, i powiedziałam dość. Trzeba walczyć, bo jeszcze sie jest młodym :-) Życzę Ci wszystkiego dobrego:-)

Libra, Dora, Amicizia, Fedra, ewela84 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mała,

a co się stało podczas Twojego porodu? Pisałaś już o tym? jeśli tak, a ja przegapiłam, to przepraszam...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mam nadzieję ,że się nie obraziła ja pisałam tylko o SOBIE co mnie mówiono tam ,a niech muzarcia sobie odpocznie i wróci cała pozytywnie nakręcona i silan do dalszych starań tego jej życzę z całego serca ,aż mi przykro .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki,witam z rana :) Przed chwilą wstaliśmy :D
    Wiecie co? jak tak oglądam wykresy babeczek,co to już powinny były dostać @ a jeszcze nie dostały,to sądzę ,że bilans szczęśliwego stycznia jeszcze może poprawić się :) Ale ciiiiiiiiiiiii, nie zapeszam i nie mówię o Kim myślę :)

Mauysia, nadal mierzę tempki, choć dziś dalej nieco mi spadła to jednak już mnie to nie przeraża, w końcu taki spadek to nie spadek:) Przestanę mierzyć,jak wykres ułoży się w coś konkretnego (a dokładnie,to gdy wykaże,że wysoki poziom to ten, który mam teraz a nie ten z 37 prawie,gdy byłą chora, co kochana Rucia też zauważyła :) ).

Ami, ja też leczę się syropkiem swojskim z cebuli i miodu...chociaż właśnie zmienił mi się kaszel na mokry i nie wiem,czy nadal mogę go brać, bo czytałam,że ten syrop to na suchy kaszel.

Muzarciu,nie wiem,czy jeszcze jesteś, ale jeśli jesteś to wiedz,że ja w 1000000000000000000% Cię popieram! Też sądzę,że odpoczynem dobrze Ci zrobi! Podobnie myślę z tą Diane, uważam,że na miliony kobiet co zażywały to tylko kilka nieprawidłowych reakcji. Prawda jest taka,że każdy zagraża życiu lub zdrowi (co od kilku lat na każdym leku pisze) i jestem pewna , że Twoi lekarze (bo to przecież nie tylko jeden) są pewni,że to odpowiednia droga! Ściskam mocno i pamiętaj,że czekamy jak wrócisz z kompletem sił :)

Kurcze,chyba w ramach walki z nudą (póki Młody siedzi w transie przezd TV) założę sobie taki ładny suwaczek jak Wy macie...hmm, chyba she ma fajny,Mauysia też,ale wolę po polsku , taka zaznajomiona z angielskim nie jestem ;)

mauysia, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka,Ty ten maluśki spadek określasz mianem spadku na łeb na szyję? Jak dla mnie to wypisz wymaluj moja droga :P

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia coś poszło w górę ,ale nie wiem co mam o tym myśleć przy takim długim cyklu ??!!! o co kaman??!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, równieśniczko weź no Ty leć do apteki po test!!!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

tez jej ostatnio pisalam ze moze byc w ciazy hihihihi bo cos dlugi ten cykl ma

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki, miłego dnia życzę:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sha, Libra i Sylwia :)

Libra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej dziewczynki, miłego dnia życzę:)

Dołączam się do życzeń...skończyły się ulubione bajki Młodego i teraz chce Kuba być artystą...no i niezbędna jest mama :)
    Do potem ...

Libra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

ahh nie wiem cykam się trochę .......sylwia1985 wiem już pisałaś

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak rezygnuję na razie z tego suwaczka - tak wali po oczach...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    libra cześć kochana

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Sha, Libra i Sylwia :)

hej hej jak tam Twoja fasolinka? bylas juz u gina?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja jednak rezygnuję na razie z tego suwaczka - tak wali po oczach...

Mnie brakło czasu ;) (szczególnie,że muszę z czegoś zrezygnować bo już za dużo mam w stopce).
    PS. Mauysia znasz http://babystrology.com/tickers/ ?
    i ucieeeeeeeeeekam

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co tak sie zastanawiam na ile stres czy psychika ze za bardzo chcemy wplywa na zajscie w ciaze? Mi gin powiedzial ze skoro badania ok i Grzegorza tez wiec pewnie za bardzo chcemy miec dziecko i nam nie wychodzi, ale jak to jest mozliwe?

Libra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki jak tam po nocuni!!!
    Ja nie umiałam oczu dziś otworzyć he he!!
    Ale moja tempka zaszalała na maksa dzis!!!
    Więc czekam na @ sobie nawet kawe @ zrobie jak przyjdzie!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiecie co tak sie zastanawiam na ile stres czy psychika ze za bardzo chcemy wplywa na zajscie w ciaze? Mi gin powiedzial ze skoro badania ok i Grzegorza tez wiec pewnie za bardzo chcemy miec dziecko i nam nie wychodzi, ale jak to jest mozliwe?

w przyrodzie ponoć wszystko jest możliwe...

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ