plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!
To przykre usłyszeć coś takiego od własnej matki, ale cóż... Czasami tak bywa ze ludzie gadają bez pomyslunku. Ja juz przestałam się przejmować głupimi tekstami. AGUS glowa do gory -
AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
no to masakra choc moja tesciowka tez lepsza nie jest. Traktuje M jak dziecko- jak pojedziemy to wszystko mu pod nos podstawia.Dzwoni do niego codziennie po 2 razy.Wkurza mnie to. Czesto do niej jezdzi zamiast ze mna spedzic weekend.Tez mam tego dosc ale on mowi ze rodzice sa starsi i ze musi im pomagac(maja 68,74 lata). Rozumiem go ale zawsze jak przyjezdza to jest inny-pewnie go tgam tesciowka przestawia. Aha i mowila jak kiedys z nia rozmawialam ze chcielibysmy zaczac starania o dziecko to ona ,,dzieci po co sie spieszyc,macie czas,, najpierw sobie zycie poukladajcie a potem dziecko.No do cholery ja mam prawie 28 lat a moj 35 wiec gdzie tu jest ten niby czas..masakra...wkurza mnie ona na maxa -
nick nieaktualnyDodi ja wiem że przyjdzie kryska na matyska i sama będzie jeszcze prosić o coś bo jak banku do pożyczki potrzebuję to wie gdzie prosić i tak zawsze !!!
Oj obiecałam sobie że koniec wykorzystywania mnie!!!Krecha na maksa!!mauysia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
aha i powiedziala ze nauka najwazniejsza- a ja do cholery dopiero co przestalam sie uczyc.Robilam 2 kierunki na raz a ona ze niewadomo co sie w zyciu moze przydac i ze powinnam jeszcze pojsc na jedne studia poki nie mam dzieci...szczerze to mam ochote gdzies jeszcze pojsc ale przeciez dziecko miec mozna i mozna studiowac przeciez...
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
no to masakra choc moja tesciowka tez lepsza nie jest. Traktuje M jak dziecko- jak pojedziemy to wszystko mu pod nos podstawia.Dzwoni do niego codziennie po 2 razy.Wkurza mnie to. Czesto do niej jezdzi zamiast ze mna spedzic weekend.Tez mam tego dosc ale on mowi ze rodzice sa starsi i ze musi im pomagac(maja 68,74 lata). Rozumiem go ale zawsze jak przyjezdza to jest inny-pewnie go tgam tesciowka przestawia. Aha i mowila jak kiedys z nia rozmawialam ze chcielibysmy zaczac starania o dziecko to ona ,,dzieci po co sie spieszyc,macie czas,, najpierw sobie zycie poukladajcie a potem dziecko.No do cholery ja mam prawie 28 lat a moj 35 wiec gdzie tu jest ten niby czas..masakra...wkurza mnie ona na maxa
To chyba podobnie jak u Amicizii...
-
nick nieaktualnyDora wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!
Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.
Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!
ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto -
Kaja wrote:Dodi wrote:Aha i dziękuję moim Przyjaciółkom za zaakceptowanie zaproszen
nie ma za co dziękować tutaj są fajne dziewczynki i mamusie
To juz właśnie wiem i bardzo mnie to cieszy, dlatego tak dobrze się tu czujemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
i tak matka Ci powiedziała????świat się kończy...
-
nick nieaktualnyAguś, ja często zamawiam coś i wiem niestety,że są różni sprzedawcy - jedni regularnie informują Cię o postępach w realizacji zamówienia (otrzymaliśmy kasę, pakujemy, wyślemy itd) a inni w ogóle nie piszą nic nawet gdy samemu się do Nich o coś zwraca...i mnie to też wtedy straaaaaaaaaaaaaaasznie wkurwia, bo ja wiem,że coś może wypaść ale wolałabym wiedzieć na czym stoję...u Ciebie termin realizacji podany jako 10 dni,więc jeszcze bym się nie martwiła,ale spokojnie czekała, pewnie mają dużo zamówień i nie mają jak odpisywać,więc uważam,że spokojnie siedz i czekaj na kuriera, będzie dobrze
Jak jeszcze z kilka dni nie dostaniesz przesyłki (tak by robocze 10 dni minęły ) to napisałabym maila kolejnego..a póki co siedz i czekaj, choć ja doskonale wiem,że to mega trudne
Noo a ja tymczasem zjadłam śniadanko i szykujemy się do sklepu, prenumeruję Kubusiowi dwie serie książeczek z DeAgostini i dziś są nowe części w kioskuA przy okazji nieco się dotlenimy
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
i tak matka Ci powiedziała????świat się kończy...
chryste Panie mama trochę pobłądziła ,ale nie tłumaczy ją ,aby w taki sposób mówić do was ohhh Libra dobre słowa Świat się kończygocha04 lubi tę wiadomość