X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha i dziękuję moim Przyjaciółkom za zaakceptowanie zaproszen :)

AGA 30, Libra, Amicizia, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

No problemos :-)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
    Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
    Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!:-(

To przykre usłyszeć coś takiego od własnej matki, ale cóż... Czasami tak bywa ze ludzie gadają bez pomyslunku. Ja juz przestałam się przejmować głupimi tekstami. AGUS glowa do gory

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki:)miłego dnia Wam życzę:)

KAJA napisałam Ci post na stronie 1421 przeczytaj:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie sorki 1422

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!

no to masakra choc moja tesciowka tez lepsza nie jest. Traktuje M jak dziecko- jak pojedziemy to wszystko mu pod nos podstawia.Dzwoni do niego codziennie po 2 razy.Wkurza mnie to. Czesto do niej jezdzi zamiast ze mna spedzic weekend.Tez mam tego dosc ale on mowi ze rodzice sa starsi i ze musi im pomagac(maja 68,74 lata). Rozumiem go ale zawsze jak przyjezdza to jest inny-pewnie go tgam tesciowka przestawia. Aha i mowila jak kiedys z nia rozmawialam ze chcielibysmy zaczac starania o dziecko to ona ,,dzieci po co sie spieszyc,macie czas,, najpierw sobie zycie poukladajcie a potem dziecko.No do cholery ja mam prawie 28 lat a moj 35 wiec gdzie tu jest ten niby czas..masakra...wkurza mnie ona na maxa

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ja wiem że przyjdzie kryska na matyska i sama będzie jeszcze prosić o coś bo jak banku do pożyczki potrzebuję to wie gdzie prosić i tak zawsze !!!
    Oj obiecałam sobie że koniec wykorzystywania mnie!!!Krecha na maksa!!:-)

mauysia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i powiedziala ze nauka najwazniejsza- a ja do cholery dopiero co przestalam sie uczyc.Robilam 2 kierunki na raz a ona ze niewadomo co sie w zyciu moze przydac i ze powinnam jeszcze pojsc na jedne studia poki nie mam dzieci...szczerze to mam ochote gdzies jeszcze pojsc ale przeciez dziecko miec mozna i mozna studiowac przeciez...

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

nie ma za co dziękować tutaj są fajne dziewczynki i mamusie ;-)

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:

no to masakra choc moja tesciowka tez lepsza nie jest. Traktuje M jak dziecko- jak pojedziemy to wszystko mu pod nos podstawia.Dzwoni do niego codziennie po 2 razy.Wkurza mnie to. Czesto do niej jezdzi zamiast ze mna spedzic weekend.Tez mam tego dosc ale on mowi ze rodzice sa starsi i ze musi im pomagac(maja 68,74 lata). Rozumiem go ale zawsze jak przyjezdza to jest inny-pewnie go tgam tesciowka przestawia. Aha i mowila jak kiedys z nia rozmawialam ze chcielibysmy zaczac starania o dziecko to ona ,,dzieci po co sie spieszyc,macie czas,, najpierw sobie zycie poukladajcie a potem dziecko.No do cholery ja mam prawie 28 lat a moj 35 wiec gdzie tu jest ten niby czas..masakra...wkurza mnie ona na maxa

To chyba podobnie jak u Amicizii...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
    W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!

Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.

Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!

ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dodi wrote:

nie ma za co dziękować tutaj są fajne dziewczynki i mamusie ;-)

To juz właśnie wiem i bardzo mnie to cieszy, dlatego tak dobrze się tu czujemy :)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dobrze ze moge sie wygadac !!!!!!!!!!!!! bo jak on niej mysle to mi cisnienie podnosi a nie wiem jak to zmienic ...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wredną teściową przerabiałam temat z byłym mężem i skończyło się rozwodem więc wiem co to za ból z teściówką z piekła rodem he he!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

i tak matka Ci powiedziała???? o.O świat się kończy...

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi no focia twoja mnie się normalnie podoba .... wpadła mi w oko

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się Kaju podoba bo chociaż jak na nią spojrzę to się śmieje :D

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, ja często zamawiam coś i wiem niestety,że są różni sprzedawcy - jedni regularnie informują Cię o postępach w realizacji zamówienia (otrzymaliśmy kasę, pakujemy, wyślemy itd) a inni w ogóle nie piszą nic nawet gdy samemu się do Nich o coś zwraca...i mnie to też wtedy straaaaaaaaaaaaaaasznie wkurwia, bo ja wiem,że coś może wypaść ale wolałabym wiedzieć na czym stoję...u Ciebie termin realizacji podany jako 10 dni,więc jeszcze bym się nie martwiła,ale spokojnie czekała, pewnie mają dużo zamówień i nie mają jak odpisywać,więc uważam,że spokojnie siedz i czekaj na kuriera, będzie dobrze :) Jak jeszcze z kilka dni nie dostaniesz przesyłki (tak by robocze 10 dni minęły ) to napisałabym maila kolejnego..a póki co siedz i czekaj, choć ja doskonale wiem,że to mega trudne :(

Noo a ja tymczasem zjadłam śniadanko i szykujemy się do sklepu, prenumeruję Kubusiowi dwie serie książeczek z DeAgostini i dziś są nowe części w kiosku :) A przy okazji nieco się dotlenimy :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, Paulinka się zbliża:) cześć Paulinka:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

i tak matka Ci powiedziała???? o.O świat się kończy...

chryste Panie mama trochę pobłądziła ,ale nie tłumaczy ją ,aby w taki sposób mówić do was ohhh Libra dobre słowa Świat się kończy

gocha04 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 1418 1419 1420 1421 1422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ