X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) Co tam u was?
    U mnie temperaturka taka sama jak wczoraj:)

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina to super. Gratuluje nowej pracy:)

Paulina1986 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    Cześć wszystkim! Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków - jesteście nieocenione!!! Właśnie dostałam telefon z kancelarii, że dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku!!! :) :) :) Jestem mega szczęśliwa :) :) :) Mam nadzieję, że współpraca z nowym szefostwem będzie mi się układała tak samo dobrze jak w poprzedniej pracy. Miłego dnia wszystkim Wam życzę kochane!!!

BRAWOOOOOOOOOO :) :) :)

AGA 30, Paulina1986 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ładny suwak:) myślisz, że może dziewczynka będzie się kryła za tym kwiatuchem?

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
    Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
    Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!:-(

a to Twoja matka czy teściowa?
    bo jakby to była moja matka to bym poczekała aż wytrzeźwieje i tak bym jej nawrzucała że by jej w pięty poszło na szczęście moja mamcia taka nie jest a teściowa się do mnie tylko odzywa jak jesteśmy u nich w odwiedzinach jakoś tak brak tematów zresztą ona ma swoja córkę i wnuka no i wnuczkę w drodze a ja to ta zła co odciagnęła jej syneczka od chodzenia do Kościoła, kupiła sobie psa i nie daje jej synkowi dziecka... aaaa czasami ma dość wszystkiego i wszystkich blee

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczynki

Lusia wysłalm ci zaporszenie na FB jak je zaakceptujesz to dodam cie do grupy

Agus, no mamuska... szkoda słow

Sywia widze, że u Ciebie podobnie jak u mnie. Od razu ci mówie, nie zgadzaj się choćby nie wiem co na mieszkanie z teściową pod jednym dachem. ja do mojej mam 30 km i to jest zdecydowanie za blisko. A skoro jego mama taka kochana i mu wszystko pod nos daje to ty bądź jeszcze bardziej kochana :D a na wyjazdy do mamusi znajduj mu argumenty, że ty go też potrzebujesz, że musi cos zrobic itd byle nie przsadzic. a jak powie ci o wiku rodziców to powiedz mu, że dopóki moga sami wokół siebie zrobić to bardzo dobrze, b muszą się ruszac i pracować żeby długo żyli i byli sprawni bo jak nie będa nic robić to mieśnie nieużywane zaczną zanikać i dlatego muszą sami sobie radzić w takich codziennych sprawach.

a próbowałaś w ogole z nim rozmawiać o tym jak się tam czujesz? jak Cie jego mama traktuje?

my juz mamy za soba kwestie mieszkania z rodzicami i wiem ze to juz na szczescie nei wchodzi w gre. i im żadzeij moj jezdzi do rodziców jest lepiej. jakos spejcalnie mu nie bronie ale czasem znajduje argument zeby nie jechal, ze mi jets potrzebny itd. tylko ze nma bardzo pomógl przyaciel który załatwił nam wyjazd na Jasną Górę do jednego z ojcówl który pomaga małżeństwom i jemu udało się dotrzec do mojego M. wiem ze jeszcze duzo pracy przed nami ale zmierza ku dobremu.

Kwestia nieodcietej pepowina to na prawde trudna sprawa i nie takielatwe do wygrania, i wymaga od ciebie duzo cierpliwosci i dyplomacji. Matce sie wydaje z enikt o synka nie zadba tak jak ona a on pewnie tez uwaza ze nie ma jak u mamy, wiec graj jej bronia. pokaz ze z Tobą moe byc lepiej, oni sa starzy, ty jestes slaba konietka i potrzebujesz jego pomocy itd. tylko nie rob awantur i sie nie kłóccie.

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!

bo jakby to była moja matka to bym poczekała aż wytrzeźwieje i tak bym jej nawrzucała że by jej w pięty poszło na szczęście moja mamcia taka nie jest a teściowa się do mnie tylko odzywa jak jesteśmy u nich w odwiedzinach jakoś tak brak tematów zresztą ona ma swoja córkę i wnuka no i wnuczkę w drodze a ja to ta zła co odciagnęła jej syneczka od chodzenia do Kościoła, kupiła sobie psa i nie daje jej synkowi dziecka... aaaa czasami ma dość wszystkiego i wszystkich blee

Fredzia moja matka niestety!!!
    No to jej wczoraj nawrzucałam jak byłam u brata na urodzinach!!!
    Ale to jak grochem o ścianę!!!:-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Ami :)

Gosiu, nie mam preferencji :) Z jednej strony z chłopcem jestem już "obyta" i byłoby mi może łatwiej, ale dziewczynka byłaby większym "wyzwaniem" :D

Mnie generalnie denerwuje to "parcie na róż" ;) i jeśli byłaby to dziewczynka, to strzegłabym ją jak cerber przed różem, lalkami barbie (a przynajmniej w nadmiarze) i hello kitty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 10:22

Amicizia, Fedra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • maia1991 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @:((((niestety w tym miesiacu d juz rok staran nie wiem co robic by zajsc po @ zapisze sie do ginka i moze cos mi zapisze zeby pomoc w zajsciu

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina1986 wrote:
    Cześć wszystkim! Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków - jesteście nieocenione!!! Właśnie dostałam telefon z kancelarii, że dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku!!! :) :) :) Jestem mega szczęśliwa :) :) :) Mam nadzieję, że współpraca z nowym szefostwem będzie mi się układała tak samo dobrze jak w poprzedniej pracy. Miłego dnia wszystkim Wam życzę kochane!!!

AAAA:) to super:) tak się cieszę:) wszystko zmierza ku dobremu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie mam wiesiołka a auto u mechanika niestety!!!
    No to cylk bez wiesiołka będzie chyba że od piatku zacznę brać dopiero!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka gratulacje

Shaga a ten moj syropke to nie tylko na kaszel ogolnie na chorobe bo czosnek to naturalny antybiotyk ale jak kaszel robi ci sie mokry to musisz cos wykrztusnego zazywac, ale nie poznije niz do 17.wane jest zeby tą flegme co sie zbiera w płucahc wykrzucac z siebie.

dpbra je wracam do łozeczka, kiepsko sie czuje dzis czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj ale nie chce isc do leakzra bo znowu na jakims antybiotyku wyladuje a jakos mam juz ich dosc :( cóz chyba jednka w lutym tez bea nici ze staranek :(

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co nie mam wiesiołka a auto u mechanika niestety!!!
    No to cylk bez wiesiołka będzie chyba że od piatku zacznę brać dopiero!!

Spoko, do piątku jeszcze tylko 2 dni...
    No i są jakieś plusy mieszkania w mieście ;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991 wrote:
    hey ja staram sie 11miesiecy teraz spoznial mi sie @ 4 dni dzis zauwaylam plamienie na bieliznie i pewno niedluo dostane @:((((niestety w tym miesiacu d juz rok staran nie wiem co robic by zajsc po @ zapisze sie do ginka i moze cos mi zapisze zeby pomoc w zajsciu

Cześć maia,
    a długo obserwujesz cykle (tzn. pomiary temperatury itp...) ?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

sorki ale ja bym jej w takim razie w pysk dała tak dla otrzeźwienia ajakby się obraziła to i lepiej przynajmniej po kasę by nie przyłaziła... współczuje takiej matki zresztą ja mam ojca nie lepszego ale po kasę nie przychodzi bo mu wstyd bo za własne wesele musiałam sama zapłacić bo on kasę przepił... ehh długa historia i nie na to forum ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    :D no dobra, to może poszukam jakiegoś dyskretniejszego ;)

bardzo ładny suwaczek taki wiosenny ;)

mauysia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maia1991 wrote:

a robiłaś już jakieś badania, jakiś monitoring cyklu czy Twój partner się przebadał znaczy zrobił badanie nasienia hormony i posiew?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Dzień Dobry wszystkim bo znowu się zapomniałam przywitać :P czasami się czuję jakbym w ogóle z forum nie wychodziła :P

Amicizia, mauysia, Libra, Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:

sorki ale ja bym jej w takim razie w pysk dała tak dla otrzeźwienia ajakby się obraziła to i lepiej przynajmniej po kasę by nie przyłaziła... współczuje takiej matki zresztą ja mam ojca nie lepszego ale po kasę nie przychodzi bo mu wstyd bo za własne wesele musiałam sama zapłacić bo on kasę przepił... ehh długa historia i nie na to forum ;)

Freda jakbym jej w pysk dała to by oddała mi jeszcze !!!
    To jest wielka dama jakiś znajomy ją przywiózł a jak z auta wysiadała to powiedziała DAMY NIE PŁACĄ i wyszła i jeszcze facetowi za transport musiałam zapłacić za damę z bagien he he!!:-):-(

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robilam badania i ze mna jest ok a moj facet sie nie badal bo nie che powiedzial ze dziecko samo przyjdzie w odpowiednim momeci

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
‹‹ 1420 1421 1422 1423 1424 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ