X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co byscie zrobily na moim miejscu.Nie wiem co zrobic by on odcial pepowine od matki.Mam tego dosc.On jej wszystko mowi...nawet wiecej jej niz mi !!!1dobrze ze nie mieszkamy z nimi bo byla by to porazka,choc mojemu sie kontrakt konczy w czerwcu i mowil ze chce sie przeniesc do swojej miejscowosci rodzinnej-czyli do mamnuni - a ja bym nigdy nie mogla z nimi mieszkac-nie chce nawet myslec o tym- choc ostatnio jak bylam to tesciowka ze moglibysmy zrobic sobie pietro i mieszkac tam a oni na parterze beda-az mnie ciary przeszly.dobrze bo moj ma tam jeszcze swoje mieszknie,ktore narazie studentom wynajmuje ale jak sie przeniesie to trzeba bedzie wyremontowac i pojdziemy tam- nie wyobrazam sobie pod jednym dachem z tesciami

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
    Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
    Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!:-(

i tak matka Ci powiedziała???? o.O świat się kończy...

No niestety Libra świat na psy schodzi!!!
    A moja matka stwierdziłam nie widzi nic poza czupkiem swojego nosa!!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello Kaja zwracam się do Ciebie już od wczoraj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 09:54

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze stanełam na 1419 stronie i dalej chyba nie dam rady;) heh tyle napisałyscie

shagga gratulacje
    mała dla ciebie równiez gratki;)

Która teraz nastepna? ;)

a ja mam dobra wiadomosc jak dobrze pójdzie to P obiecał ze od nastepnego cyklu zaczynamy od nowa staranka;)

Dodi, Libra, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    kurcze stanełam na 1419 stronie i dalej chyba nie dam rady;) heh tyle napisałyscie

shagga gratulacje
    mała dla ciebie równiez gratki;)

Która teraz nastepna? ;)

a ja mam dobra wiadomosc jak dobrze pójdzie to P obiecał ze od nastepnego cyklu zaczynamy od nowa staranka;)

Blondi następna ja ale w kolejce po @ he he eh !!!:-)

Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dora wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
    W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!

Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.

Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!

ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto

Libra to nieźle. Ja do zakupów takich DROGICH też nie mam przekonania przez internet, ale zdaje się zawsze na mojego M. I mamy wszystkie sprzęty AGD do kuchni i tv zamówione przez allegro, a i jeszcze łóżko. Na szczęście tfu tfu jeszcze nic złego sie nie przytrafiło, bo transakcie po kikla tysiaków tak robiliśmy. Miałam wtedy stresa.

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
    Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
    Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
    Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!:-(

i tak matka Ci powiedziała???? o.O świat się kończy...

No niestety Libra świat na psy schodzi!!!
    A moja matka stwierdziłam nie widzi nic poza czupkiem swojego nosa!!!

jak to przeczytałam to się wkurzyłam!!! ale bym jej do słuchu nagadała... by jej ucho zwiędło... jak słyszę takie farmazony, to mnie krew zalewa!!!
    pieprzy to się "panienka" za kasę

dla mnie dziecko jest owocem miłości... czasem tylko trzeba dłużej się postarać i cierpliwie czekać... i tego się AGA trzymajmy

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łeee Aga, widzę że dostałaś @ , no szczyt wszystkiego :/
    To co - inseminacja w tym miesiącu?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Libra wrote:
    Dora wrote:
    AGA 30 wrote:
    Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
    W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!

Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.

Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!

ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto

Libra to nieźle. Ja do zakupów takich DROGICH też nie mam przekonania przez internet, ale zdaje się zawsze na mojego M. I mamy wszystkie sprzęty AGD do kuchni i tv zamówione przez allegro, a i jeszcze łóżko. Na szczęście tfu tfu jeszcze nic złego sie nie przytrafiło, bo transakcie po kikla tysiaków tak robiliśmy. Miałam wtedy stresa.

my też sprzęt do kuchni zamawialiśmy przez neta... ale obyło się bez problemów, a nawet niezłą kaskę przez to zaoszczędziliśmy

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i puka ktoś do drzwi otwieram patrzę a tam kto?????
    Wredna @ przzyszła he he he!!!!
    A więc nowy cykl zaczęty czyli odliczanie do owulki rozpoczęte!!!

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!
    Trochę mi zeszły nadgodnienie (a i tak od wczoraj tylko 3 strony wstecz czytam) taka tu produkcja ;)
    Fajnie że już tu jesteście.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No i puka ktoś do drzwi otwieram patrzę a tam kto?????
    Wredna @ przzyszła he he he!!!!
    A więc nowy cykl zaczęty czyli odliczanie do owulki rozpoczęte!!!

u mnie franca już sobie poszła dzisiaj, to cholerka do Ciebie zawitała... to poczwara jedna...

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Łeee Aga, widzę że dostałaś @ , no szczyt wszystkiego :/
    To co - inseminacja w tym miesiącu?

Tak moja droga i już obliczyłam będzie 18-19 lutego bo to 14 dc będzie mam nadzieje że owulka nie przyjdzie szybciej bo weekend będzie i nie zrobią inseminacji!!!

mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jazdy w pracy. Się dowiedziałam od szefa szefa, że szefu na nas do niego kabluje...
    Ale jazda. Pewnie paskudnik się nie spodziewał, że to do kogos dotrze. No bo co to za szef co swojemu zespołowi dupy obrabia za plecami?
    Szkoda gadać.
    Siedzę teraz taka zniesmaczona...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Ja mam jazdy w pracy. Się dowiedziałam od szefa szefa, że szefu na nas do niego kabluje...
    Ale jazda. Pewnie paskudnik się nie spodziewał, że to do kogos dotrze. No bo co to za szef co swojemu zespołowi dupy obrabia za plecami?
    Szkoda gadać.
    Siedzę teraz taka zniesmaczona...

Cześć Muska,

no to rzeczywiście słabo :/ W poprzedniej pracy miałam takiego właśnie szefa, a teraz... niebo a ziemia! każdemu życzę takiego szefa :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra my też przez alle bo jest troche taniej, ale strachu też co nie miara jak ktoś się opóźńia z odpowiedzią. Na szczęście wszystko było ok.

Libra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja jednak rezygnuję na razie z tego suwaczka - tak wali po oczach...

dawaj suwaczek bo Cię pogryzę :P

mauysia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D no dobra, to może poszukam jakiegoś dyskretniejszego ;)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Paulina1986 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim! Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków - jesteście nieocenione!!! Właśnie dostałam telefon z kancelarii, że dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku!!! :) :) :) Jestem mega szczęśliwa :) :) :) Mam nadzieję, że współpraca z nowym szefostwem będzie mi się układała tak samo dobrze jak w poprzedniej pracy. Miłego dnia wszystkim Wam życzę kochane!!!

gocha04, kiti, Dodi, mauysia, Amicizia, Libra, Fedra, Rucia, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

iv09io4pj4q7bsdv.png

Moje Aniołki- ukochany synek 23.01.2013 (13tc) i 16.09.2013 (7tc) [*]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiecie co tak sie zastanawiam na ile stres czy psychika ze za bardzo chcemy wplywa na zajscie w ciaze? Mi gin powiedzial ze skoro badania ok i Grzegorza tez wiec pewnie za bardzo chcemy miec dziecko i nam nie wychodzi, ale jak to jest mozliwe?

oj Kochana bardzo i to bardzo wpływa na poczecie...
    znam kilka przypadków gdzie wkońcu pary się poddawały chciały wyjechać za granice lub różne dziwne rzeczy robili np remon w domu i bach trach fasolka się pojawiła i to w momentach najmniej spodziewanych kiedy w ogóle o tym nie mieli czasu myśleć ;)

mauysia, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1419 1420 1421 1422 1423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ