plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
co byscie zrobily na moim miejscu.Nie wiem co zrobic by on odcial pepowine od matki.Mam tego dosc.On jej wszystko mowi...nawet wiecej jej niz mi !!!1dobrze ze nie mieszkamy z nimi bo byla by to porazka,choc mojemu sie kontrakt konczy w czerwcu i mowil ze chce sie przeniesc do swojej miejscowosci rodzinnej-czyli do mamnuni - a ja bym nigdy nie mogla z nimi mieszkac-nie chce nawet myslec o tym- choc ostatnio jak bylam to tesciowka ze moglibysmy zrobic sobie pietro i mieszkac tam a oni na parterze beda-az mnie ciary przeszly.dobrze bo moj ma tam jeszcze swoje mieszknie,ktore narazie studentom wynajmuje ale jak sie przeniesie to trzeba bedzie wyremontowac i pojdziemy tam- nie wyobrazam sobie pod jednym dachem z tesciami
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!
i tak matka Ci powiedziała????świat się kończy...
No niestety Libra świat na psy schodzi!!!
A moja matka stwierdziłam nie widzi nic poza czupkiem swojego nosa!!! -
kurcze stanełam na 1419 stronie i dalej chyba nie dam rady;) heh tyle napisałyscie
shagga gratulacje
mała dla ciebie równiez gratki;)
Która teraz nastepna?
a ja mam dobra wiadomosc jak dobrze pójdzie to P obiecał ze od nastepnego cyklu zaczynamy od nowa staranka;)Dodi, Libra, mauysia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:kurcze stanełam na 1419 stronie i dalej chyba nie dam rady;) heh tyle napisałyscie
shagga gratulacje
mała dla ciebie równiez gratki;)
Która teraz nastepna?
a ja mam dobra wiadomosc jak dobrze pójdzie to P obiecał ze od nastepnego cyklu zaczynamy od nowa staranka;)
Blondi następna ja ale w kolejce po @ he he eh !!!Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Dora wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!
Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.
Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!
ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto
Libra to nieźle. Ja do zakupów takich DROGICH też nie mam przekonania przez internet, ale zdaje się zawsze na mojego M. I mamy wszystkie sprzęty AGD do kuchni i tv zamówione przez allegro, a i jeszcze łóżko. Na szczęście tfu tfu jeszcze nic złego sie nie przytrafiło, bo transakcie po kikla tysiaków tak robiliśmy. Miałam wtedy stresa.Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co w sobote przyjechała moja matka do mnie już lekko wypita wypiła pare głępszych u nas i sie zaczęło!!!
Że mój M jak reproduktor bo że my się już nie kochamy tylko pieprzymy żeby dziecko zrobić i inne teksty ze nigdy nie urodzę porażka jakaś!!!
Przyjedzie raz na rok i jeszcze takie odpały i awantury!!!
Skłóciłam się z nią na maksa oj chyba długo długo do niej nie pojadę !!
i tak matka Ci powiedziała????świat się kończy...
No niestety Libra świat na psy schodzi!!!
A moja matka stwierdziłam nie widzi nic poza czupkiem swojego nosa!!!
jak to przeczytałam to się wkurzyłam!!! ale bym jej do słuchu nagadała... by jej ucho zwiędło... jak słyszę takie farmazony, to mnie krew zalewa!!!
pieprzy to się "panienka" za kasę
dla mnie dziecko jest owocem miłości... czasem tylko trzeba dłużej się postarać i cierpliwie czekać... i tego się AGA trzymajmyFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Libra wrote:Dora wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny pytanie mam z innej beki!!!
W piątek 2 tygodnie temu zamówiłam szafke pod akwarium i jak jej nie ma tak jej nie ma pisałam mejla do tej babki to nie odpisuje mi trzeci dzień dostawa do 10 dni miała być i co teraz mam zrobić!!
Ja tak kiedys suknie kupilam w sklepie internetowym miala byc w ciagu 30 dni, a dostalam ja po 2m z hakiem. Porazka. Cale szczescie zdazylam przed impreza.
Aga pierwsze co to czytaj co masz na zamowieniu napisane, szukaj regulaminu sprzedazy!
ja kiedyś zamówiła razem z koleżankami towar za 450 zł. ani towaru nie zobaczyłam ani kasy... jak dzwoniłam, to sprzedająca stwierdziła, że okropny ze mnie klient, bo domagam się za szybko towaru (no sorry, czekałam 3 tyg. a w aukcji napisane było - wysyłka w 48H)... na allegro założyłam spór, zgłosiłam sprawę na policję i okazało się, że już była niezła lista... ja byłam 52 poszkodowana... po 3 tyg. moja kasa wpłynęła na konto
Libra to nieźle. Ja do zakupów takich DROGICH też nie mam przekonania przez internet, ale zdaje się zawsze na mojego M. I mamy wszystkie sprzęty AGD do kuchni i tv zamówione przez allegro, a i jeszcze łóżko. Na szczęście tfu tfu jeszcze nic złego sie nie przytrafiło, bo transakcie po kikla tysiaków tak robiliśmy. Miałam wtedy stresa.
my też sprzęt do kuchni zamawialiśmy przez neta... ale obyło się bez problemów, a nawet niezłą kaskę przez to zaoszczędziliśmyShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No i puka ktoś do drzwi otwieram patrzę a tam kto?????
Wredna @ przzyszła he he he!!!!
A więc nowy cykl zaczęty czyli odliczanie do owulki rozpoczęte!!!
u mnie franca już sobie poszła dzisiaj, to cholerka do Ciebie zawitała... to poczwara jedna...Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Łeee Aga, widzę że dostałaś @ , no szczyt wszystkiego
To co - inseminacja w tym miesiącu?
Tak moja droga i już obliczyłam będzie 18-19 lutego bo to 14 dc będzie mam nadzieje że owulka nie przyjdzie szybciej bo weekend będzie i nie zrobią inseminacji!!!mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja mam jazdy w pracy. Się dowiedziałam od szefa szefa, że szefu na nas do niego kabluje...
Ale jazda. Pewnie paskudnik się nie spodziewał, że to do kogos dotrze. No bo co to za szef co swojemu zespołowi dupy obrabia za plecami?
Szkoda gadać.
Siedzę teraz taka zniesmaczona...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Ja mam jazdy w pracy. Się dowiedziałam od szefa szefa, że szefu na nas do niego kabluje...
Ale jazda. Pewnie paskudnik się nie spodziewał, że to do kogos dotrze. No bo co to za szef co swojemu zespołowi dupy obrabia za plecami?
Szkoda gadać.
Siedzę teraz taka zniesmaczona...
Cześć Muska,
no to rzeczywiście słaboW poprzedniej pracy miałam takiego właśnie szefa, a teraz... niebo a ziemia! każdemu życzę takiego szefa
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Libra my też przez alle bo jest troche taniej, ale strachu też co nie miara jak ktoś się opóźńia z odpowiedzią. Na szczęście wszystko było ok.
Libra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć wszystkim! Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków - jesteście nieocenione!!! Właśnie dostałam telefon z kancelarii, że dostałam pracę i zaczynam od poniedziałku!!!
Jestem mega szczęśliwa
Mam nadzieję, że współpraca z nowym szefostwem będzie mi się układała tak samo dobrze jak w poprzedniej pracy. Miłego dnia wszystkim Wam życzę kochane!!!
gocha04, kiti, Dodi, mauysia, Amicizia, Libra, Fedra, Rucia, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:wiecie co tak sie zastanawiam na ile stres czy psychika ze za bardzo chcemy wplywa na zajscie w ciaze? Mi gin powiedzial ze skoro badania ok i Grzegorza tez wiec pewnie za bardzo chcemy miec dziecko i nam nie wychodzi, ale jak to jest mozliwe?
oj Kochana bardzo i to bardzo wpływa na poczecie...
znam kilka przypadków gdzie wkońcu pary się poddawały chciały wyjechać za granice lub różne dziwne rzeczy robili np remon w domu i bach trach fasolka się pojawiła i to w momentach najmniej spodziewanych kiedy w ogóle o tym nie mieli czasu myślećmauysia, Amicizia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi