plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:olus22 wrote:mauysia wrote:olus22 wrote:ja dopiero weszłam czyzbym ja ich spłoszyła?
Pewnie biorą oddech po porannym spidzie
jakim spidzie?
w ilości namachanych stron
oj wy wariatki ja czytam trzy po trzy bom ciekawa jest co aktualnie jest na pisane jestem zwami cały czas czasem sie nie wypowiadam bo nie wiem co, ale czytam chetnie -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny a co to za tabelka?
@ do Ciebie przyszła? co za wredna szuja... a wykresik taki piękny był...
a no przyszlajuz wczoraj wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie, bo dostalam plamienia, az sie poryczalam normalnie, tak mi bylo szkoda, takie nadzieje mialam...
no nic trzeba zacisnac zeby i probowac dalej
Ferda pytam o ta tabelke na poprzedniej stroniea jest jakas inna?
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny a co to za tabelka?
a no przyszlajuz wczoraj wiedzialam, ze nic z tego nie bedzie, bo dostalam plamienia, az sie poryczalam normalnie, tak mi bylo szkoda, takie nadzieje mialam...
a no to jest tabelka ilese się kto stara kiedy następne @ no i z jakeigo województwa a no i wiek tam też jest
a i jest tabelak kto ma kiedy urodzinyagula lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:EmiliaWSK wrote:Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku
efektów....
nie Ty jedyna Kochana więcej tu takich ale w kupie raźniej to przetrwać
Wiem, wiem Fedra, ale takie miałam nadzieje..myślałam też ze te moje plamienia teraz to plamienia a nie @...niestety temp spadła na łeb na szyję...w walentynki owu, a ja już negatywnie myślę :* -
EmiliaWSK wrote:Fedra wrote:EmiliaWSK wrote:Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku
efektów....
nie Ty jedyna Kochana więcej tu takich ale w kupie raźniej to przetrwać
Wiem, wiem Fedra, ale takie miałam nadzieje..myślałam też ze te moje plamienia teraz to plamienia a nie @...niestety temp spadła na łeb na szyję...w walentynki owu, a ja już negatywnie myślę :*
no to trzeba zmienić myślenie trzeba do życia podchodzić z radością i uśmiechem i brać z niego co najlepiej smutki łzy i złość nic nie dają jedynie wpychają w jeszcze większe doły...
dasz radę jak każdna natym wątku17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:witaj Beatko:)ciesze sie ,że jesteś
Jakie to są podstawowe badania hormonalne?
FSH, LH, PROLAKTYNA I TESTOSTERON JEŚLI O CZYMŚ ZAPOMNIAŁAM TO MNIE UZUPEŁNIJCIE BO Z GŁOWY PISZĘ
no tak i jeszcze mi się krzyczenie właczyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2013, 12:02
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny a co to za tabelka?
a no to jest tabelka ilese się kto stara kiedy następne @ no i z jakeigo województwa a no i wiek tam też jest
a i jest tabelak kto ma kiedy urodziny
a to tej urodzinowej nie widzialam, ale dopisze sie do tej pierwszej jesli moznaEndometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Effcia28 wrote:witaj Beatko:)ciesze sie ,że jesteś
Jakie to są podstawowe badania hormonalne?
FSH, LH, PROLAKTYNA I TESTOSTERON JEŚLI O CZYMŚ ZAPOMNIAŁAM TO MNIE UZUPEŁNIJCIE BO Z GŁOWY PISZĘ
no tak i jeszcze mi się krzyczenie właczyło
ja jeszcze robiłam estradiolFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:EmiliaWSK wrote:Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku
efektów....
wiesz, kiedy masz owulkę? mogłabyś wtedy na 3 dni przed powstrzymać trochę Twojego... przeczytaj dzisiejszą poradę...
Czytałammam testy owu to ok 11go zrobię i sprawdzę bo owu przypada na walentynki
Libra lubi tę wiadomość
-
agula wrote:Fedra wrote:agula wrote:Libra wrote:agula wrote:hej dziewczyny a co to za tabelka?
a i jest tabelak kto ma kiedy urodziny
a to tej urodzinowej nie widzialam, ale dopisze sie do tej pierwszej jesli mozna
dopisuj się dopisuj
estradiol też robiłam ale o nim zapomniałam dzięki LibraLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi