X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Środa dziś to sztik-tak he he seksik co u niektórych dziś!!!:-):-):-)

u mnie miało być, a tu coś ta @ zdecydować się nie może i znów atak przypuściła...;)

AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

u mnie miało być, a tu coś ta @ zdecydować się nie może i znów atak przypuściła...;)

a może jeśli wam @ nie przeszkadza działajcie...? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

Ja niestety muszę poczekać na koniec @ a to dopiero początek jest!! Może w niedziele coś się zmajstruję dopiero!!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EmiliaWSK wrote:
    Libra wrote:
    EmiliaWSK wrote:
    Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku <3 efektów.... :(

wiesz, kiedy masz owulkę? mogłabyś wtedy na 3 dni przed powstrzymać trochę Twojego... przeczytaj dzisiejszą poradę...

Czytałam :) mam testy owu to ok 11go zrobię i sprawdzę bo owu przypada na walentynki :)

nie ufaj w 100% testom jak nie wierzysz to spójrz na mój wykres

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki kochana jeśli pamiętacie po moim zapadnietym pecherzyku z 16 d.c. to zerknijcie na mój wykres i powiedzcie co o tym myśleć?

POMOCY!!!

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • LuSiA:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Witam Was dziewczynki

Lusia wysłalm ci zaporszenie na FB jak je zaakceptujesz to dodam cie do grupy

Agus, no mamuska... szkoda słow

Sywia widze, że u Ciebie podobnie jak u mnie. Od razu ci mówie, nie zgadzaj się choćby nie wiem co na mieszkanie z teściową pod jednym dachem. ja do mojej mam 30 km i to jest zdecydowanie za blisko. A skoro jego mama taka kochana i mu wszystko pod nos daje to ty bądź jeszcze bardziej kochana :D a na wyjazdy do mamusi znajduj mu argumenty, że ty go też potrzebujesz, że musi cos zrobic itd byle nie przsadzic. a jak powie ci o wiku rodziców to powiedz mu, że dopóki moga sami wokół siebie zrobić to bardzo dobrze, b muszą się ruszac i pracować żeby długo żyli i byli sprawni bo jak nie będa nic robić to mieśnie nieużywane zaczną zanikać i dlatego muszą sami sobie radzić w takich codziennych sprawach.

a próbowałaś w ogole z nim rozmawiać o tym jak się tam czujesz? jak Cie jego mama traktuje?

my juz mamy za soba kwestie mieszkania z rodzicami i wiem ze to juz na szczescie nei wchodzi w gre. i im żadzeij moj jezdzi do rodziców jest lepiej. jakos spejcalnie mu nie bronie ale czasem znajduje argument zeby nie jechal, ze mi jets potrzebny itd. tylko ze nma bardzo pomógl przyaciel który załatwił nam wyjazd na Jasną Górę do jednego z ojcówl który pomaga małżeństwom i jemu udało się dotrzec do mojego M. wiem ze jeszcze duzo pracy przed nami ale zmierza ku dobremu.

Kwestia nieodcietej pepowina to na prawde trudna sprawa i nie takielatwe do wygrania, i wymaga od ciebie duzo cierpliwosci i dyplomacji. Matce sie wydaje z enikt o synka nie zadba tak jak ona a on pewnie tez uwaza ze nie ma jak u mamy, wiec graj jej bronia. pokaz ze z Tobą moe byc lepiej, oni sa starzy, ty jestes slaba konietka i potrzebujesz jego pomocy itd. tylko nie rob awantur i sie nie kłóccie.

Hej kochana nic nie miałam na fejsie:)

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

aaa i znowu ja dziś działam, bo jakoś wczoraj nie mieliśmy siły 'dojść' z M i tylko pobawiliśmy się troche i w kimono.
    Zmęczenie materiału.

Libra, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    EmiliaWSK wrote:
    Libra wrote:
    EmiliaWSK wrote:
    Hej Staraczki, zwariuję niedlugo od braku <3 efektów.... :(

wiesz, kiedy masz owulkę? mogłabyś wtedy na 3 dni przed powstrzymać trochę Twojego... przeczytaj dzisiejszą poradę...

Czytałam :) mam testy owu to ok 11go zrobię i sprawdzę bo owu przypada na walentynki :)

nie ufaj w 100% testom jak nie wierzysz to spójrz na mój wykres

Hmm, do tej pory moje zdawały egazminy, no i objawy tez miewam na owu..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogóle jestem ostatnio taka senna... W pracy padam na klawiaturę, w domu już o 21 myślę o pójściu lulu :) Jak tak dalej pójdzie, to biedny M będzie skazany na post od sztik-taków :)

Może to zmęczenie to pierwszy objaw ciąży ;)

AGA 30, Beata, Fedra, Rucia, Dodi, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja objawy tez wszystkie zawsze mam, a ginka powiedziała co innego..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dziewczynki kochana jeśli pamiętacie po moim zapadnietym pecherzyku z 16 d.c. to zerknijcie na mój wykres i powiedzcie co o tym myśleć?

POMOCY!!!

nie mam pojęcia, czy pomimo barku owulacji podwyższony progesteron może podnosić temperaturę ciała??? jeżeli u Ciebie nie doszło do owulacji to ja już nie wierzę w wykresy... bo ja w takim razie nic z nich nie kumam!

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja to w ogóle jestem ostatnio taka senna... W pracy padam na klawiaturę, w domu już o 21 myślę o pójściu lulu :) Jak tak dalej pójdzie, to biedny M będzie skazany na post od sztik-taków :)

Może to zmęczenie to pierwszy objaw ciąży ;)

Kochana ty masz prawo zmęczona być ale i to minie to potem nadrobicie!!!:-)

• LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia
    A wpisywałaś Lucyna Kiszczak.?
    na zdjęciu jestem z córeczką:)
    w czerwonych włosach jeszcze:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś napewno! ja potrafiłam zasnąc na zajeciach jak byłam w ciazy, a normalnioe nigdy nawet w dzień bym na łóżki\u nie zasneła :)

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie dość,że nie nadrobiłam Was, to już nie nadrobię,bo Młodemu znudziła się zabawa bez mamy....uciekam :) Gorzej,że teraz (gdy nie pracuję) będzie tak często,że nie będe mogła spokojnie pogadać na ovu :( A wieczorem padam szybko,mimo,że śpię długo...chyba i mnie dopada pierwszy ciążowy objaw :(Zmykam..

Beata, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

POMOCY!!!

nie mam pojęcia, czy pomimo barku owulacji podwyższony progesteron może podnosić temperaturę ciała??? jeżeli u Ciebie nie doszło do owulacji to ja już nie wierzę w wykresy... bo ja w takim razie nic z nich nie kumam!

Dobrze że ja ręcznie ustawiam owulkę i jak do tej pory trafiłam za karzdym razem i po obliczaniu długości FL wiem kiedy @ zawita!!!
    Jak w zegarku 29dni i następny cykl!!:-)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Tak jak i ja, w tym miesiącu już byłam "pewna"...tzn w styczniu i co? lipa...

• Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:

POMOCY!!!

no własnie tez już nie wiem w co mam wierzyć eh czekam jeszcze do jutra na wynik i napisze chyba ponownie na bociana

Mayuś a Ty co myślisz o mojej sytuacji?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EmiliaWSK wrote:
    Beata wrote:

Tak jak i ja, w tym miesiącu już byłam "pewna"...tzn w styczniu i co? lipa...

nie nie tu nie pisąłam o objawach ciażowych tylko owulacyjnych :)

ale ciażowe hmmm rózne bywaja ale zawsze mam wielką nadzieję i wierzę ze tym razem sie udało.... a tu nic..
    ile to jeszcze potrwa tego nikt nie wie.. może ja juz za stara po prostu jestem

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    Beata wrote:

POMOCY!!!

Dobrze że ja ręcznie ustawiam owulkę i jak do tej pory trafiłam za karzdym razem i po obliczaniu długości FL wiem kiedy @ zawita!!!
    Jak w zegarku 29dni i następny cykl!!:-)

no tak Aguś ale ja objawy bolowo jajnikowe i takie tam mam wiec tez bym ją tak ustawiła jak ovu tez mam zawsze fl 12 dni ale jak mam sie odnieśc do tego co powiedziała ginka?

no i najważniejsze czy tempka i wzrost progesteronu faktyvcznie potwierdza ovu?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ