plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki- a ja jak zwykle spozniona i pewnie juz nikogo nie ma...
ale oczywiscie po ginie musialam swoje odespac i dopiero niedawno sie obudzilam...
u gina dobrze-macica ladnie rosnie, morfologia i mocz w normie, tylko musze isc na ekg bo mi wyszlo jakies kolatanie serducha...cisnienie dobre tylko puls prawie 120 i takie odczucie "walenia" w piersi... ale gin mowi ze to moze dlatego ze wiecej krwi teraz serce pompuje ale ekg nie zaszkodzi zrobic. Jutro jade ze zwolnieniem do mojej oddzialowej to poprosze zeby mi dziewczyny na oddziale zrobily i od razu mi lekarz je obejrzy... przynajmniej oszczednosc czasu
Agus zycze powodzenia z moim obchuchanym clotym razem plus inseminacja to juz sie chyba musi udac
co do Babskiego Balu- bylas po prostu rewelacyjna!!!
wszystkim dziewczynkom milego wieczorku i nocki bo nie wiem czy kogos tu jeszce zlapie o tej porze...
buziole!!Amicizia, Dodi, anna_w, Libra, Blondi22, Beata, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam pozna pora
Paulinko bardzo mi przykro z powodu tego o się stało, ale tak jak juz dziewczyny pisały moze lepiej teraz niż później. Teraz juz będzie tylko lepiej. Sciskam i całuje mocno
Shaggus super ze wyniki takie a nie inne. Nie przejmuj się tym gadaniem nieznających się na rzeczy. Ja jak nie wiem to się ytam ale rad głupich staram się nie udzielać.
Aj niepamietam i nie szukam kto oprócz Kaji pisał o ginku i za to sorki, ale to przechodzi ludzkie pojęcie. U nas to juz lepiej nie będzie. Skurczybyki terminale niech sobie jeszcze w gabinetach zamontują i nie teza będzie kopert nosić, masakra...
Przyznam ze trochę mi do południa przykro było po wpisie Fedry ale mam nadzieje ze to faktycznie wina cukruale miała duzo racji aczkolwiek samej zraża mi się swirowac izadawac głupie pytania. Mam nadzieje ze jakoś to przeżyjecie Starsze Stażem i doświadczeniem koleżanki
Chyba i tak juz sama do siebie gadam ale dopiero się kładę i jakoś nie mogłam nic nie naisac. Szanuje Was wszystkie i uwielbiam za to, ze tu jesteście:)
Jutro mam wolne wiec poczytam o czym znów piszecie...
Fasolkujcie dziolszki i kolorowych znów Wam życzę, do jutra :*
Wow ale się rozpisalam he heWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 23:02
Amicizia, mauysia, mala29_, gocha04, Libra, Blondi22, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Amiciziu kochana a Ty spać przez chorobsko nie możesz?
niestety taki potem przesypiam pol dnia jakos mi sie zegar bilogiczny przestawil
wiec korzystam z nocnego transferu i sciagam filmyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 02:20
Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:jak wiecie byłam u p.Doktor i zgłupiałam już do końca bo mówie jej ,że 28 była ostatnia miesiączka nie wiem jak ona szybko to obliczyłą ,ale powiedziała ,że 6 tyg ,a ja jej na to ,że jak 6 tyg jak owulacja była 30dc i nic ....cisza wiem tylko tyle ,że ciąży brak ,mam brać kwas foliowy i czekać tydzień na miesiączkę ,a jak nie przyjdzie to duphaston i powiedziała mi ,ze duphaston mam brać od 16-25dc ,a jak mam go brać jak sama nie wiem czy w danym miesiącu będę miała miesiączkę ,a ponadto nie zapisała mi tego leku wcale tylko kombinowałam od koleżanki ....pomóżcie mi to zrozumieć bo ku... mać zgłupiałam do reszty!!!!!
Kaja ja też dostałam kilka cykli temu duphaston na wywołanie miesiączki. Jeśli byłabyś w ciąży to nic nie szkodzi a jeśli nie jesteś to po 10 dniach brania przerwiesz i po ok 2 dniach powinnaś dostać @. Moim zdaniem możesz go zacząć brać już dzisiajJa tak miałam w każdym razie.