X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się tez mażą bliźnięta ale cieszyła bym się choć z jednego maluszka :) ale pomarzyć można podobno za nie nie karaią.

Effcia28, Libra, Anka79, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    mi się tez mażą bliźnięta ale cieszyła bym się choć z jednego maluszka :) ale pomarzyć można podobno za nie nie karaią.

jeszcze nie karaja ale ten świat jest coraj gorszy i to może się zmienić hehe:P

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jednego co nas nie mogą pozbawić to marzeń :)
    Dobra dziewuszki ja zmykam spać i wszystkim też życzę miłych snów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 21:14

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam:) papa:) do jutra...

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ciesze sie ze masz wyniki dobre. A czy mozesz napisac jaki wynik masz progesteronu?
    Czekalam tez na wiesci od Gadgetki, ale pewnie juz dzisiaj sie nie doczekam bo ide spac, jutro o 5 wstaje... brrrrrrrrr.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki- a ja jak zwykle spozniona i pewnie juz nikogo nie ma...:(
    ale oczywiscie po ginie musialam swoje odespac i dopiero niedawno sie obudzilam...
    u gina dobrze-macica ladnie rosnie, morfologia i mocz w normie, tylko musze isc na ekg bo mi wyszlo jakies kolatanie serducha...:( cisnienie dobre tylko puls prawie 120 i takie odczucie "walenia" w piersi... ale gin mowi ze to moze dlatego ze wiecej krwi teraz serce pompuje ale ekg nie zaszkodzi zrobic. Jutro jade ze zwolnieniem do mojej oddzialowej to poprosze zeby mi dziewczyny na oddziale zrobily i od razu mi lekarz je obejrzy... przynajmniej oszczednosc czasu ;D

Agus zycze powodzenia z moim obchuchanym clo :) tym razem plus inseminacja to juz sie chyba musi udac :) co do Babskiego Balu- bylas po prostu rewelacyjna!!!

wszystkim dziewczynkom milego wieczorku i nocki bo nie wiem czy kogos tu jeszce zlapie o tej porze...
    buziole!!

Amicizia, Dodi, anna_w, Libra, Blondi22, Beata, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej plemnisiu ! :)
    mam nadzieje ze Cie jeszcze zlapalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj chyba juz nie:( no nic- postaram sie pojawic jutro jesli dam rade ;D
    spokojnej nocki dziewuszki i kolorowych snow :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam pozna pora :)
    Paulinko bardzo mi przykro z powodu tego o się stało, ale tak jak juz dziewczyny pisały moze lepiej teraz niż później. Teraz juz będzie tylko lepiej. Sciskam i całuje mocno

Shaggus super ze wyniki takie a nie inne. Nie przejmuj się tym gadaniem nieznających się na rzeczy. Ja jak nie wiem to się ytam ale rad głupich staram się nie udzielać.

Aj niepamietam i nie szukam kto oprócz Kaji pisał o ginku i za to sorki, ale to przechodzi ludzkie pojęcie. U nas to juz lepiej nie będzie. Skurczybyki terminale niech sobie jeszcze w gabinetach zamontują i nie teza będzie kopert nosić, masakra...

Przyznam ze trochę mi do południa przykro było po wpisie Fedry ale mam nadzieje ze to faktycznie wina cukru :D ale miała duzo racji aczkolwiek samej zraża mi się swirowac izadawac głupie pytania. Mam nadzieje ze jakoś to przeżyjecie Starsze Stażem i doświadczeniem koleżanki :)

Chyba i tak juz sama do siebie gadam ale dopiero się kładę i jakoś nie mogłam nic nie naisac. Szanuje Was wszystkie i uwielbiam za to, ze tu jesteście:)
    Jutro mam wolne wiec poczytam o czym znów piszecie...
    Fasolkujcie dziolszki i kolorowych znów Wam życzę, do jutra :*
    Wow ale się rozpisalam he he

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 23:02

Amicizia, mauysia, mala29_, gocha04, Libra, Blondi22, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amiciziu kochana a Ty spać przez chorobsko nie możesz? ;)

Amicizia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Amiciziu kochana a Ty spać przez chorobsko nie możesz? ;)

niestety tak :( i potem przesypiam pol dnia jakos mi sie zegar bilogiczny przestawil :(

wiec korzystam z nocnego transferu i sciagam filmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2013, 02:20

Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w ten piątkowy poranek;)
    Życzę Wam udanego dnia;)
    Pozdrawiam.....:)

Dodi, Libra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewuszki :) dużo słoneczka i pozytywnych fluidów dziś życzę :)

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Sandruś i Dodi :)

Sandra, jakie masz długie fazy lutealne? BO może coś się u Ciebie kroi???? :D

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ja rowniez zycze milego dzionka i samych dobrych wiadomosci :-)

mauysia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam w wir pracy, pa :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    jak wiecie byłam u p.Doktor i zgłupiałam już do końca bo mówie jej ,że 28 była ostatnia miesiączka nie wiem jak ona szybko to obliczyłą ,ale powiedziała ,że 6 tyg ,a ja jej na to ,że jak 6 tyg jak owulacja była 30dc i nic ....cisza wiem tylko tyle ,że ciąży brak ,mam brać kwas foliowy i czekać tydzień na miesiączkę ,a jak nie przyjdzie to duphaston i powiedziała mi ,ze duphaston mam brać od 16-25dc ,a jak mam go brać jak sama nie wiem czy w danym miesiącu będę miała miesiączkę ,a ponadto nie zapisała mi tego leku wcale tylko kombinowałam od koleżanki ....pomóżcie mi to zrozumieć bo ku... mać zgłupiałam do reszty!!!!!

Kaja ja też dostałam kilka cykli temu duphaston na wywołanie miesiączki. Jeśli byłabyś w ciąży to nic nie szkodzi a jeśli nie jesteś to po 10 dniach brania przerwiesz i po ok 2 dniach powinnaś dostać @. Moim zdaniem możesz go zacząć brać już dzisiaj :) Ja tak miałam w każdym razie.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEŃDOBEREK dziewczynki

katar mnie obudził wiec wpadłam na chwilkę, się przywitać i wracam do łóżeczka

Dodi lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Sandruś i Dodi :)

Sandra, jakie masz długie fazy lutealne? BO może coś się u Ciebie kroi???? :D

Zazwyczaj mam 11 dni:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was ??!!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 1456 1457 1458 1459 1460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ