plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Kaja wrote:jak wiecie byłam u p.Doktor i zgłupiałam już do końca bo mówie jej ,że 28 była ostatnia miesiączka nie wiem jak ona szybko to obliczyłą ,ale powiedziała ,że 6 tyg ,a ja jej na to ,że jak 6 tyg jak owulacja była 30dc i nic ....cisza wiem tylko tyle ,że ciąży brak ,mam brać kwas foliowy i czekać tydzień na miesiączkę ,a jak nie przyjdzie to duphaston i powiedziała mi ,ze duphaston mam brać od 16-25dc ,a jak mam go brać jak sama nie wiem czy w danym miesiącu będę miała miesiączkę ,a ponadto nie zapisała mi tego leku wcale tylko kombinowałam od koleżanki ....pomóżcie mi to zrozumieć bo ku... mać zgłupiałam do reszty!!!!!
Kaja ja też dostałam kilka cykli temu duphaston na wywołanie miesiączki. Jeśli byłabyś w ciąży to nic nie szkodzi a jeśli nie jesteś to po 10 dniach brania przerwiesz i po ok 2 dniach powinnaś dostać @. Moim zdaniem możesz go zacząć brać już dzisiajJa tak miałam w każdym razie.
witam cię wiem jak działa ten lek mnie kazała brać 7 dni ,a wczoraj się zapytała czum tylko 7 dni go brałam ,trochę dziwnie co??? -
ja mam dzis 3 dzien@ i jest tka slaba ze nie czuje ze ja mam moja siostra mowila mi ze z 1 synem miala 3 miesiace miesiaczke i nie wiedziala ze od 3 miesiecy jest mama jak poszla na badania to az sie poplakala bo jeszcze dzieci miec nie chciala bo miala 20lat ale pozniej jakos sie oswoila z ta mysla ona mi mowi ze ja moge miec podobnie i po @ mam zrobic test ciazowy ale ja w to watpie
-
maia1991 wrote:ja mam dzis 3 dzien@ i jest tka slaba ze nie czuje ze ja mam moja siostra mowila mi ze z 1 synem miala 3 miesiace miesiaczke i nie wiedziala ze od 3 miesiecy jest mama jak poszla na badania to az sie poplakala bo jeszcze dzieci miec nie chciala bo miala 20lat ale pozniej jakos sie oswoila z ta mysla ona mi mowi ze ja moge miec podobnie i po @ mam zrobic test ciazowy ale ja w to watpie
Hejka
Wszystko mozliwe ja znam 2 swoje kolezanki, które były w identycznej sytuacji takze spróbować nie zaszkodzi:D
maia1991 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Sandraa wrote:mauysia wrote:Hej Sandruś i Dodi
Sandra, jakie masz długie fazy lutealne? BO może coś się u Ciebie kroi????
Zazwyczaj mam 11 dni:)
No to jutro sądny dzień!!! Trzymam kciukasy
Tak wlasnie:) ale i tak ta @ przyjdzie jak zawsze... -
Amicizia wrote:Beata wrote:dla mnie zrobiło sie trochę tego za dużo.... nie ogarniam tego a jeszcze tyle nowych dziewczyn dodanych
niom duzo aj propnujac mailam na mysli obecne fasolki i ich terminy narodzin zeby latwiej bylo sobie obserwowac ale dziewczynki sie rozpedziły wiec są tez te co juz byłymielgo wieczorku ja zmykam do lozeczka z M. ogladac chirurgów nanowszy sezon
też myślałam, że chodzi o nasze forumowe FASOLKI i o przyszłe śluby np. Gadgetki czy Agi, a nie o to co już się wydarzyło.Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
czerwiec0506 wrote:maia1991 wrote:ja mam dzis 3 dzien@ i jest tka slaba ze nie czuje ze ja mam moja siostra mowila mi ze z 1 synem miala 3 miesiace miesiaczke i nie wiedziala ze od 3 miesiecy jest mama jak poszla na badania to az sie poplakala bo jeszcze dzieci miec nie chciala bo miala 20lat ale pozniej jakos sie oswoila z ta mysla ona mi mowi ze ja moge miec podobnie i po @ mam zrobic test ciazowy ale ja w to watpie
Hejka
Wszystko mozliwe ja znam 2 swoje kolezanki, które były w identycznej sytuacji takze spróbować nie zaszkodzi:D
no wlasnie bo zawsze mialam 1 i 2 dzien malpy tkimocniejszy a teraz 1 dzien @ bylo to plamienie a 2 lekkie krawienie i tak jest dzis masakra ale temp mam niskie -
uuuu coś cieniutko dziś skrobiecie:) cześć dziewczyny
i znów mamy piątek i zbliża się moja wizyta u dentystki wielkimi krokami, NARESZCIE uff bo nie umiem normalnie funkcjonować bez połowy zęba:)
mam pytanie do dziewczyn, które biorą duphaston.. czy boli was po nim brzuch?
Shagga pięknie betka przyrosła. Czekaj spokojnie do wizyty i będzie w porząsiu:)Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Zmykam zaraz randkować z łopatą, nawaliło śniegu po pachy, myślałam, że zima odeszła na dobre, a tu psikus, witamy z powrotem
Shagguś - nie czytaj żadnych głupot w internecie, powinnaś teraz mieć spokój, a niepotrzebnie się nakręcasz.
Gadgetko - daj znać jak winik ekg.
Miłego piąteczku Wam życzę
anna_w, Libra, Beata, Blondi22, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:uuuu coś cieniutko dziś skrobiecie:) cześć dziewczyny
i znów mamy piątek i zbliża się moja wizyta u dentystki wielkimi krokami, NARESZCIE uff bo nie umiem normalnie funkcjonować bez połowy zęba:)
mam pytanie do dziewczyn, które biorą duphaston.. czy boli was po nim brzuch?
Shagga pięknie betka przyrosła. Czekaj spokojnie do wizyty i będzie w porząsiu:)
Witam wszystkie dziewczynyhej gocha04, ja biorę duphaston od pół roku, i nigdy brzuch mnie po nim nie bolał, a przynajmniej nie bardziej niż przed tym jak zaczelam brać dupka.