plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:dla mnie zrobiło sie trochę tego za dużo.... nie ogarniam tego a jeszcze tyle nowych dziewczyn dodanych
niom duzo aj propnujac mailam na mysli obecne fasolki i ich terminy narodzin zeby latwiej bylo sobie obserwowac ale dziewczynki sie rozpedziły wiec są tez te co juz byłymielgo wieczorku ja zmykam do lozeczka z M. ogladac chirurgów nanowszy sezon
Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:szaguuś kochana to świetnie, mam nadzieję ze teraz jesteś naprawdę już spokojna
buziaki w brzusio *)
p.s. a czemu myślisz o bliźniakach masz jakieś podejrzenia? przepraszam ale musiałam zapytać jesli chcesz odpisz na priv
Odpowiem,bo pewnie większość będzie się zastanawiała (a jak wspomniałam nie chciałabym rozwlekać tego tematu)Moja beta jest mega, progesteron też....to wszystko (z tego co czytałam tu i ówdzie) może świadczyć o bliźniakach.
super gratuluje wzrostu bety
no i blixniaki moze no no kochana -
jak wiecie byłam u p.Doktor i zgłupiałam już do końca bo mówie jej ,że 28 była ostatnia miesiączka nie wiem jak ona szybko to obliczyłą ,ale powiedziała ,że 6 tyg ,a ja jej na to ,że jak 6 tyg jak owulacja była 30dc i nic ....cisza wiem tylko tyle ,że ciąży brak ,mam brać kwas foliowy i czekać tydzień na miesiączkę ,a jak nie przyjdzie to duphaston i powiedziała mi ,ze duphaston mam brać od 16-25dc ,a jak mam go brać jak sama nie wiem czy w danym miesiącu będę miała miesiączkę ,a ponadto nie zapisała mi tego leku wcale tylko kombinowałam od koleżanki ....pomóżcie mi to zrozumieć bo ku... mać zgłupiałam do reszty!!!!!
-
olus22 wrote:BellaRosa wrote:Plemnisiu no hanka to się cieszy z siostry, ze nie wiem
A co do imienia to pierwotnie miała być Alicja, ale doszło do tego:
Marianna (po mojej zmarłej mamie)
Izabela
Ewa
Nina
i nie wiem co wybrać ^^
ja jak bym miała córcie to bym dała Antonina,michalina,a mój maz ubzdurał sobie jak bedzie syn to Mikołajchce a mi kiedys sie podobał Gabriel
ja jakbym miała drugie dziecko i dziewczynkę to też postanowiłam,ze będzie Marcelinka ;)a jak synek to Miłoszek.
Bellu mi się podoba też imię Nina
Paulinko przytulam Cię mocno...
Shagguś no powiem Ci jedno-ciąża na pewno zdrowa i mocna!!!a beta szalenie wysokai nie muszą być wcale bliźniaki-nie pękaj kotku!!!!
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:jak wiecie byłam u p.Doktor i zgłupiałam już do końca bo mówie jej ,że 28 była ostatnia miesiączka nie wiem jak ona szybko to obliczyłą ,ale powiedziała ,że 6 tyg ,a ja jej na to ,że jak 6 tyg jak owulacja była 30dc i nic ....cisza wiem tylko tyle ,że ciąży brak ,mam brać kwas foliowy i czekać tydzień na miesiączkę ,a jak nie przyjdzie to duphaston i powiedziała mi ,ze duphaston mam brać od 16-25dc ,a jak mam go brać jak sama nie wiem czy w danym miesiącu będę miała miesiączkę ,a ponadto nie zapisała mi tego leku wcale tylko kombinowałam od koleżanki ....pomóżcie mi to zrozumieć bo ku... mać zgłupiałam do reszty!!!!!
Kaja to sie chyba zgadza, ze 6 tyg..od @
Co do leku to niech sie wypowiedza osoby, ktore go braly. Ja nie mam doswiadczenia.
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora nie wiem zdurniałam do reszty jeden gin mówi ,że jak zajdę w ciążę to się miesiączka unormuje ,a teraz jak do innego trafiłam to widzę ,że biorą mnie jak normalne kobiety ,które maja miesiaczki tak jak powinno być ,a ja niestety tak Nie mam ....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja zgadzam sie z libra zmien lekarza ale najpierw poczytaj na necie czy popytaj sie znajomych do kogo warto isc zeby jak juz zmienisz to na porzadnego, wiem ze to wkurzajace u mnie tez troche trwalo za nim trafilam na normalnego gina ale teraz chodze do fajnej przychodni i jestem zadwolona z lekarzy i ogolnie z calej przychodni i zawsze jest duzo pacjentek wiec tzn ze faktycznie jest tam ok
-
Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:szaguuś kochana to świetnie, mam nadzieję ze teraz jesteś naprawdę już spokojna
buziaki w brzusio *)
p.s. a czemu myślisz o bliźniakach masz jakieś podejrzenia? przepraszam ale musiałam zapytać jesli chcesz odpisz na priv
Odpowiem,bo pewnie większość będzie się zastanawiała (a jak wspomniałam nie chciałabym rozwlekać tego tematu)Moja beta jest mega, progesteron też....to wszystko (z tego co czytałam tu i ówdzie) może świadczyć o bliźniakach.
super gratuluje wzrostu bety
no i blixniaki moze no no kochana
A ja bym chciała bardzo blizniakiMoj i tak chce mieć jeszcze dwójke dzieci to od razu za jednym machem blizniaki:)
i będzie trojeczke:)
Ale oby były dziewczyny:)