plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina1986 wrote:Przepraszam, że wprowadzę ponury nastrój, ale muszę się gdzieś wygadać.... Właśnie odebrałam wyniki histopatologii i po raz kolejny doznałam szoku... Po prostu nie byłam gotowa na to co przeczytałam... Moje maleństwo było dla mnie po prostu maleństwem, kruszynką, można powiedzieć, że istotką trochę abstrakcyjną... A tu prosto w twarz dostałam takimi informacjami: (cytuję) Płód wagi 50g, płci męskiej, dł. 8 cm, zniekształcona twarzoczaszka.
Powiem Wam szczerze, że tak bardzo nie ryczałam nawet gdy się dowiedziałam, że straciłam maleństwo ani po zabiegu. Teraz mam go ponownie przed oczami, widzę go cały czas, moją malutką skuloną, siną istotkę - mojego synka Jasia i serce mi pęka...
Nie mam już siły......
tule Cie Kochana do serduszka17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Amicizia wrote:aha dziewczynki ktore juz maja terminy porodów, albo daty slubu utwórzcie na nszej grupie na FB wydarzenia, będziemy miec takie nasze małekalndarium na FB będzie łatwiej znaleźć
w sumie jesli chcecie to nawet urodzinki mozna tam zaznaczyc ale mysle ze daty narodzin maluszków i sluby to takie najwazniejsze
a dokładniej gdzie to napisac?
-
Blondi22 wrote:BellaRosa wrote:Plemnisiu no hanka to się cieszy z siostry, ze nie wiem
A co do imienia to pierwotnie miała być Alicja, ale doszło do tego:
Marianna (po mojej zmarłej mamie)
Izabela
Ewa
Nina
i nie wiem co wybrać ^^
he mojemu męzu podoba sie Izabela a kiedys uzgadnialismy ze coreczka bedzie miała na imie natalka
he ja mam Iza za dziecka średnio mi się to podobało dlatego rodzice wołali na mnie bellaa teraz mało Izabel jest
Blondi22 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
maia1991 wrote:jakby co tez mam fejsa smialo mozecie mnie zapraszac marzena kalinowska
ale duzo tych marzena kalinowska opisz zdjecie -
olus22 wrote:Amicizia wrote:aha dziewczynki ktore juz maja terminy porodów, albo daty slubu utwórzcie na nszej grupie na FB wydarzenia, będziemy miec takie nasze małekalndarium na FB będzie łatwiej znaleźć
w sumie jesli chcecie to nawet urodzinki mozna tam zaznaczyc ale mysle ze daty narodzin maluszków i sluby to takie najwazniejsze
a dokładniej gdzie to napisac?
jak jestes w naszej grupie to tam jest cos takiego jak wyarzenia i tam wchodzisz i tworzysz wydarzenie posuje sie daty itd -
nick nieaktualny
-
gadgeta wrote:A! Beciu- jak dla mnie owulka byla- wynik progesteronu > 10 na to wskazuje!
no i smacznych paczusiow, chruscikow (faworkow) i w ogole wszystkich slodkosci !!
ja tez sobie dzisiaj nie odmowie a co!
dzięki kochana
czekamy na wieści po wizycie *)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:gadgeta wrote:A! Beciu- jak dla mnie owulka byla- wynik progesteronu > 10 na to wskazuje!
no i smacznych paczusiow, chruscikow (faworkow) i w ogole wszystkich slodkosci !!
ja tez sobie dzisiaj nie odmowie a co!
dzięki kochana
czekamy na wieści po wizycie *)
hej, Beatko... ja miałam progesteron po owulce 12,7 i gin powiedział, że jest ok... progesteron jest uwalniany pulsacyjnie, aby porządnie zbadać trzeba by było powtórzyć badanie 3 dni pod rząd... tak mi tłumaczyłBeata, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:Ami jak się czujesz?
wczoraj mialam chyba punkt kulminacyjny a dzisiaj jeszcze kiepsko ale gardlo boli mniej niz wczoraj ale stan podgorączkowy jeszcze sie utrzymuje wiec mamd zien lenia w łózku z laptopem ale to i tak lepiej bo wczorja nawet laptopa nie chcialam
mam nadzieje ze do weekendu sie wykuruje i ze M sie nie rozłozy, własnie jedzie do mnie z rosołkiemDora lubi tę wiadomość