plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Zosieńko ja olewam takie tematy. Jej wypowiedź może świadczyć o różnicy wieku między Nami. Tylko myślałam, że wypowiadają się tu rozsądne i dojrzałe dziewczyny. Było minęło.
Teraz już na serio uciekam, bo w domu chaos, bałagan a ja NIC NIE ROBIĘ !
Ty kochana chyba haosu nie widziałas u mnie to jakaś porażka ale tak mi się niechce więc pewnie się nie rusze przynajmniej na razie
owocnego ogarnięcia haosu
Effcia a dla Ciebie owocnego szukania gina
hahaha sprawdziłam w googlachpisze się chaos
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Zosia to ja Ci wkleję tylko jedno zdanie z jej dość długiej wypowiedzi
"a nie jak nie które pisza a mysle co innego i ze złoscia zazdroszcza tak naprawde i potem sie wyżywaja na forum na innych bo niby zły dzień "
i powiedz mi Kochana kto na kogo powinien się obrazić??
nie wiem czy czytałaś tego posta całego ale pojecha nawet po muzarci (to w temacie jak była rozmowa o dziwnych miejscach z przytulankami)...
hehehe... to po mnie też się przejechała, bo ja się zagłębiłam z muzarcią w ten temat:) hehehehe też mam się obrazić? chodźcie zrobimy zbiorowego forumkowego focha:)mauysia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Witamina C wpływa na długość fazy lutealnej, jej suplementacja podwyższa poziom kwasu askorbowego w pęcherzyku Graffa. Zazwyczaj nie ma konieczności stosowania dawek rzędu kilku gramów witaminy C, zalecane dzienne spożycie to 60 mg. Megadawki mogą powodować wysychanie śluzu szyjkowego.
no to teraz zgłupiałam
ale jak jestem już pod koniec cyklu to chyba nic mi się nie poprzestawia co?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Zosieńko ja olewam takie tematy. Jej wypowiedź może świadczyć o różnicy wieku między Nami. Tylko myślałam, że wypowiadają się tu rozsądne i dojrzałe dziewczyny. Było minęło.
Ty kochana chyba haosu nie widziałas u mnie to jakaś porażka ale tak mi się niechce więc pewnie się nie rusze przynajmniej na razie
Kochana nie wiem czy zauważyłasz ale mnie się czesto zdaża pisać nie zgodnie z polską ortografią (taka moja przypadłość) ale masz racę tu mi się literka nie wpisaławidocznie jestem pełna HAOSU
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:Zosia to ja Ci wkleję tylko jedno zdanie z jej dość długiej wypowiedzi
"a nie jak nie które pisza a mysle co innego i ze złoscia zazdroszcza tak naprawde i potem sie wyżywaja na forum na innych bo niby zły dzień "
i powiedz mi Kochana kto na kogo powinien się obrazić??
nie wiem czy czytałaś tego posta całego ale pojecha nawet po muzarci (to w temacie jak była rozmowa o dziwnych miejscach z przytulankami)...
hehehe... to po mnie też się przejechała, bo ja się zagłębiłam z muzarcią w ten temat:) hehehehe też mam się obrazić? chodźcie zrobimy zbiorowego forumkowego focha:)
Libra to tak na trzy cztery robimy strajk okupacyjny i nie piszemy na forum powiedzmy tak przez 10 minLibra, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Nic nie znalazłam
no to w takim razie chyba nie ma wpływu
w takim razie ja z okazji 1500 strony która zbliża się wielkimi krokami robie sobie witaminkę C w dawce udeżeniowej co by mnie szybko przeziębienie opuściło bo właśnie mierzyłam pod pachą prawie 37 a w ustach 36.87 i czaszka mi dymi no masakra...
ej, ja kiedyś czytałam, że nadmiar witaminy c może powodować zakwaszenie śluzu i stawrzają się niekorzystne warunki dla plemniczków - coś takiego kojarzę... ale teraz Ci nie znajdę, bo z pracy z doskoku piszę
ale ja to pod koniec cyklu jestem żadne mi plemniki nie straszne a musze się jakoś ratowac przed przeziębieniem ale bałam się że to w ogóle ma jakiś wpływ na cykl ale to chyba Zosia coś o magnezie pisała (zaczyna mi coś tak świtać w tej mojej nie poukładanej główce)
a to bierz bez stresu... nadmiar witaminy dosyć szybko jest wypłukiwany z organizmu... chyba nie oddziałuje na cykl tak ogólnie... -
Rucia wrote:Fedra nic ci nie będzie
Nie wiadomo po jakiej dawce i jakim czasie witamina C. może mieć wpływ na długość fazy lutealnej. Tak samo nie wiadomo po jakim czasie może wysychać ten śluz.
Łykaj ile wlezie.
no właśnie od 3 dni sobie seruję dawkę 1000mg dziennie (jak to mój mówi dawka udeżeniowa)...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Zosieńko ja olewam takie tematy. Jej wypowiedź może świadczyć o różnicy wieku między Nami. Tylko myślałam, że wypowiadają się tu rozsądne i dojrzałe dziewczyny. Było minęło.
Kochana nie wiem czy zauważyłasz ale mnie się czesto zdaża pisać nie zgodnie z polską ortografią (taka moja przypadłość) ale masz racę tu mi się literka nie wpisaławidocznie jestem pełna HAOSU
Ale ja myślałam, że chcesz mnie dyskretnie poprawić, dlatego 3 razy sprawdziłam poprawną pisownięhahaha.
Dobra narka wam dziewoje.Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no i z racji że się załapałam na 1500 stronę wywróżam Wam wszystkim nie zafasolkowanym że teraz to szybko zafasolkujecie najdalej w następnym cyklu ale widze że raczej te obecne będą bardzo owocne
Libra, Beata, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi