X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Widze że Nam się Beatka skrada :)
    więc Witaj Kochana :)

a witaj witaj Fedruś, jak widzisz nadrabiam czytając,
    prawie wszystkie wpisy polubiłam :P
    tak mądrze pisałyście, ale na wszystko już odpowiedziane więc sie udzielała nie będe :)

ale tak Tobie jeszcze nie spadła jeszcze jest wysoko więc kto wie kto wie :)

HEEHE rozumiem że to teraz to pocieszenie :)

nie nie kochana przy moich tempkach to już raczej nie ma szans, zwykle miałam sporo wyższe nawet w dniu @, także czekam aż mnie zaleje

z tego co pamiętam Mała wcale nie miala "wielkich" temperatur... a ciążą się cieszy...

także Fedra dobrze pisze... niezbadane są wyroki Boskie....
    tak jak gin mi w piątek powiedział... Państwo się staracie... mąż strzela, pani plemniczki przyjmuje a reszta to wielka loteria...

Beata, Fedra, mauysia, Blondi22, anna_w, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    uuuu Fedruś miałaś pocieszyć tak konkretnie!!! hehehe no dobra żartuję
    poczekam jeszcze do pojutrza już testowac nie zamierzam o nie!!! twarda będę

a co byś Beatko chciała usłyszeć to Ci powiem ale bierzesz za to odpowiedzialność :P bo ja potem nie chce szlochu czytać o co to nie :P
    twarda jesteś to się chwali :)

heheh Fedrus usłyszeć jak usłyszec, ale gdybyś miała jakiś dar i mogła zrobic jakies czary mary... tempkę moją podnieśc w góre i sprawić by na teście pokazały się II kreseczki to byłoby super :P

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spoko, ja tu będę czuwać, chuchać i dmuchać :)

tylko mocno Mayuś żebyśmy sie nie musiały bić :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś a ma ona udostepniony wykres?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam :P

pocieszę Cie że ja też i jakoś mnie to nie rusza ze mój przyjdzie wieczorem i będzie się darł ze nic nie zrobiłam tylko pewnie na forum siedziałam :P

hehehe... mój dał mi limit na forum 2 godz. dziennie...
    dobrze, że nie dosłałam limitu na... hmmmhmmm... przytulanki;)

mój mysli że tez mi dał limit tylko że cóż cieżko mu będzie to wyegzekwować :P
    ale jeden plus widze że po wypiciu wit C lepiej sie trochę poczułam zmierze sobie temp :)
    dupa 36.9 pod pachą
    świetnie a w ustach 37,11
    chyba się połoze bo inaczej zdechne tylko ze w tedy to ja już kompletnie nic nie zrobie a jeszcze mam dzisiaj angielski :/

zdrówka dla ciebie
    a mnie cos jak by łamało w kosciach ach te grypy ;/

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

a co byś Beatko chciała usłyszeć to Ci powiem ale bierzesz za to odpowiedzialność :P bo ja potem nie chce szlochu czytać o co to nie :P

heheh Fedrus usłyszeć jak usłyszec, ale gdybyś miała jakiś dar i mogła zrobic jakies czary mary... tempkę moją podnieśc w góre i sprawić by na teście pokazały się II kreseczki to byłoby super :P

wiesz czary mary poszły w twoją strone ale wiesz ja trochę przeziębiona jestem więc jeśli nie bedzie teraz dwóch kresek na teście to pewnie będą w następnym cyklu...
    wiesz jak to z tymi czarami jak czarownica osłabiona to i czary są do bani :)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja się pewnie powtórze z pytaniem ale wiem ze któraś o tym pisała jaki wpływ na cykl ma witamina C w dawce 1000?

Zwiększa ruchliwość plemników np.

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

pocieszę Cie że ja też i jakoś mnie to nie rusza ze mój przyjdzie wieczorem i będzie się darł ze nic nie zrobiłam tylko pewnie na forum siedziałam :P

ale jeden plus widze że po wypiciu wit C lepiej sie trochę poczułam zmierze sobie temp :)
    dupa 36.9 pod pachą
    chyba się połoze bo inaczej zdechne tylko ze w tedy to ja już kompletnie nic nie zrobie a jeszcze mam dzisiaj angielski :/

zdrówka dla ciebie

Dzięki Blondi :)
    ja Cię coś łamie to odrazu łykaj dodatkowe witaminy ciepła herbata z miodem i malinami i się prosze chorobie nie dać :)
    a i czosneczek do kanapeczek proponuje :)
    a i jescze mi się przypomniało że mój M. wczoraj wyczytał ze por ma bardzo dużo witamin i od wczoraj w dmu porem śmierdzi ale podobno działanie ma jak czosnek i cebula więc dziewczynki rosołek wszystkie gotujemy z dużą zawartością pora :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Fedra wrote:
    ja się pewnie powtórze z pytaniem ale wiem ze któraś o tym pisała jaki wpływ na cykl ma witamina C w dawce 1000?

no mój długo brał ale jakoś mu ruchliwości nie zwiększyło no cóż co organizm to inna ruletka :)

Muzarciu mam nadzieje ze chociaż Ciebie przeziębienie mija szerokim łukiem :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    Beata wrote:

wiesz czary mary poszły w twoją strone ale wiesz ja trochę przeziębiona jestem więc jeśli nie bedzie teraz dwóch kresek na teście to pewnie będą w następnym cyklu...
    wiesz jak to z tymi czarami jak czarownica osłabiona to i czary są do bani :)

DZIĘKI kochana! :)
    dotarło bo aż sie ciepło zrobiło...
    mam nadzieję ze dobra z Ciebie czarownica i w lutowym cyklu sie uda :)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Fedra wrote:

o to nawet tego nie wiedziłam ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Libruś a ma ona udostepniony wykres?

na pewno miała, ale ostatnio nie sprawdzałam:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Blondi22 wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

dupa 36.9 pod pachą

zdrówka dla ciebie

Dzięki Blondi :)
    ja Cię coś łamie to odrazu łykaj dodatkowe witaminy ciepła herbata z miodem i malinami i się prosze chorobie nie dać :)
    a i czosneczek do kanapeczek proponuje :)
    a i jescze mi się przypomniało że mój M. wczoraj wyczytał ze por ma bardzo dużo witamin i od wczoraj w dmu porem śmierdzi ale podobno działanie ma jak czosnek i cebula więc dziewczynki rosołek wszystkie gotujemy z dużą zawartością pora :)

hehe ja pora do każdej zupy dorzucam i to kroje w talarki żeby potem też to zjesc z zupka;)

no ciepła herbatka z miodem już jest;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuba z p-kola wrocił wsunąl dwa talerze zupy i teraz odpoczywa ;)

a jutro ma bal karnawałowy w p-kolu i ja też ide bo rodice do pilnowania potrzebni bo razem z klasami z podstawowki 1-3 maja

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

a jutro ma bal karnawałowy w p-kolu i ja też ide bo rodice do pilnowania potrzebni bo razem z klasami z podstawowki 1-3 maja

A za co będzie przebrany?

PS) Mój synek NIGDY nie odpoczywa............... ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpukać Fedra...złego podobno licho nie chwyta hehe
    Wiecie co zauważyłam?
    Ruch i sprzątanie trochę złagodziły mój "chybotliwy stan" jupi!!!

Ale się spóźniłam z tą info o ruchliwych plemniorach...Rucia jesteś wielka i dzięki za szczegółowe info o wit. C.
    Nie mogę tu za długo na raz siedzieć, bo dostaję oczopląsu hehe nawet sobie nie wyobrażacie jakie to głupie uczucie ;-)

Fedra, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się tym czasem dziewczynki Kochane odmeldowywuje bo trzeba coś zjeść i na angieslki sie szykować chyba że mnie już całkiem rozłoży zaraz to nigdzie nie pojade...
    miłego dzionka życzę i nie dać się przeziębieniu :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słyszałyscie ze papież abdykuje? i pewnie murzyn potem zostanie wybrany....

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

A za co będzie przebrany?

PS) Mój synek NIGDY nie odpoczywa............... ;)

problem w tym ze nie mam stroju własnie i dzis dopiero powiedzieli to nie zdaze nic wykombinowac;(
    w p-kolu robili maski wiec to chce załozyc

mój jak ma weekend to nie odpoczywa ale w tyg tak heh;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi do jasnej ciasnej to samo miałam w głowie ale dlaczego zaraz czarne scenariusze?...Ratunku!!!!! Nerwica mnie zaczyna osaczać!!!
    Muzarcia nie czytaj głupot hehe nie czytaj głupot!!!!

hehe toż jak go wybiorą, tego ciemnoskórego, to ja normalnie do końca swego życia na lekach będę musiała....o la la źle ze mną hehe

Blondi odpukaj no mi w niemalowane;-)
    A, że abdykuje to czytałam, oby tylko mój tato się nie dowiedział tam w szpitalu...on ma czasem takie jazdy, że hej...miał czas, że fascynował go bardzo, bardzo temat Natanka...ech...

plemniczka lubi tę wiadomość

‹‹ 1493 1494 1495 1496 1497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ