plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Blondi do jasnej ciasnej to samo miałam w głowie ale dlaczego zaraz czarne scenariusze?...Ratunku!!!!! Nerwica mnie zaczyna osaczać!!!
Muzarcia nie czytaj głupot hehe nie czytaj głupot!!!!
hehe toż jak go wybiorą, tego ciemnoskórego, to ja normalnie do końca swego życia na lekach będę musiała....o la la źle ze mną hehe
Blondi odpukaj no mi w niemalowane;-)
A, że abdykuje to czytałam, oby tylko mój tato się nie dowiedział tam w szpitalu...on ma czasem takie jazdy, że hej...miał czas, że fascynował go bardzo, bardzo temat Natanka...ech...
odpukałam już
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyza kotka, czarne rajstopasy, czarny ogonek z rajstop podartych i wypchany czymś tam...maskę ma i tylko wąsy i nosek na czarno wymaluj...uszy to chyba prosto zrobić...Blondi, to byłoby zadanie dla mnie...kocham robić stroje a nawet z bibuły, krepy, papieru...mój już na bal przebierańców nie pójdzie, za stary;-(
no! odpukane-zapomniane hehe ale coś w tym jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 12:42
Blondi22, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:za kotka, czarne rajstopasy, czarny ogonek z rajstop podartych i wypchany czymś tam...maskę ma i tylko wąsy i nosek na czarno wymaluj...uszy to chyba prosto zrobić...Blondi, to byłoby zadanie dla mnie...kocham robić stroje a nawet z bibuły, krepy, papieru...mój już na bal przebierańców nie pójdzie, za stary;-(
no! odpukane-zapomniane hehe ale coś w tym jest...
oj szkoda kochana że nie mieszkasz gdzies koło mnie pomogla bys
cos moze wymysle do wieczora;)
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Odpukać Fedra...złego podobno licho nie chwyta hehe
Wiecie co zauważyłam?
Ruch i sprzątanie trochę złagodziły mój "chybotliwy stan" jupi!!!
Ale się spóźniłam z tą info o ruchliwych plemniorach...Rucia jesteś wielka i dzięki za szczegółowe info o wit. C.
Nie mogę tu za długo na raz siedzieć, bo dostaję oczopląsu hehe nawet sobie nie wyobrażacie jakie to głupie uczucie
mAZURCIA ja wiem cos o tym... bo po ostatnich moich lekach to nawet po odstawieniu miałam przez 2 tygodnie zawroty głowy i oczopląs...Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Blondi22 wrote:słyszałyscie ze papież abdykuje? i pewnie murzyn potem zostanie wybrany....
to będzie koniec swiata
wg jakiejś tam prZepowiedni juz nie pamietam...
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Cześć dziewczyny:)
Co tam u was ?
Ja właśnie wróciłam ze szkoły:)
Aj z tym końcem świata już tyle ich było...
Jak będzie to pewnie my nie będziemy o tym wiedzieć..
Obyśmy nie wiedzieli bo ja nie mam zamiaru się martwić hihi
Mam kolegę który szalał w zeszłym roku bo uwierzył
następna @ 17.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 12:58
-
LuSiA:) wrote:
Cześć Lusia,
a u nas trochę się działo, możesz sobie przejrzeć parę ostatnich stron.
No i miałyśmy mały jubileusz...
Fedra lubi tę wiadomość

-
Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi idź do apteki kup bandarze, będzie mumia.

o kurcze że ja na to nie wpadłam
może się Aga zjawi i podpowie w tym temacie jak wiesz ona to specjalistka jest od przebierania
Cześć Lusia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 13:05
Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi idź do apteki kup bandarze, będzie mumia.

o kurcze że ja na to nie wpadłam
może się Aga zjawi i podpowie w tym temacie jak wiesz ona to specjalistka jest od przebierania
Cześć Lusia...
a no racja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 13:12
-
nick nieaktualnyMumia, dobre, dobre Rucia...i proste w wykonaniu albo za urwisa, oko podbite( podmalujesz trochę) i podarte spodnie...coś w tym stylu;-)
Zawsze można poszukać coś w necie...
Beatka koniec świata? no coś Ty...
Ty naprawdę miałaś jakieś oczopląsy i takie dziwne uczucie w głowie jakby taki głuchy dźwię, nie wiem nawet jak to okreśłić, ja przynajmniej tak mam...jak ruszam się to mnie a jak skupiam wzrok to bardziej to czuję...
DZIĘKUJĘ BECIU---JUŻ NIE BĘDĘ SIĘ BAŁA, ŻE COŚ MI JEST POWAŻNEGO...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 13:16
Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki:)
Witam się z Wami, a jestem tu chyba od godziny, tyyyle zajęło mi czasu nadrabianie Was...początkowo chciałam ustosunkować się do zaistniałego sporu...ale nie musiałam i może to i lepiej
Ja niestety zaczynam mieć chyba pierwsze mdłości ciążowe i jakoś ostatnia rzecz na jaką mam chęć to włączanie kompa
Ale jak tylko włączam już to włączam od razu ovu..tylko nie zawsze mam możliwość nadrobienia wszystkiego
Teraz miałam takową możliwość, bo Młody zajął się O DZIWO sobą ale niestety już nudzi Mu się zabawa bez Mamy...na szczęście doszłam do końca...ohooo zaczyna się "mama nie" i zabieranie rąk z klawiatury
Spadam, miłego dnia życzę i chuuuuuuuuuuuuuucham na Wszystkie.A jutro ide do pracy,bo właśnie Szef dzwonił,że jestem znów Mu niezbędna 
PS. Mauysia masz już jakieś choćby tycie mdłości;)
mauysia, Fedra, Beata, Rucia, Dodi, anna_w, plemniczka, muzarcia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Cześć Shaggi,
no może raz miałam przez chwileczkę... Jednego wieczoru. A poza tym to nadal tylko zmęczenie. Ale może mdłości tez w końcu mnie dopadną... To by było słabe, bo bym nie mogła ukrywać swego stanu w pracy
ja jeszcze nie mam jakiś strasznych mdłości (no i oczywiście wymioty czy coś podobnego mnie jeszcze nie dopada) ale przez większość dnia ogólnie nie czuję się najlepiej...ehhh, te bliźniaki podobno tak mają,że wcześniej dokuczają :p
No nic...zmykam, chucham na do widzenia..i wpadnę później (może wieczorkiem uda się) .
Fedra, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Mumia, dobre, dobre Rucia...i proste w wykonaniu albo za urwisa, oko podbite( podmalujesz trochę) i podarte spodnie...coś w tym stylu;-)
Zawsze można poszukać coś w necie...
Beatka koniec świata? no coś Ty...
Ty naprawdę miałaś jakieś oczopląsy i takie dziwne uczucie w głowie jakby taki głuchy dźwię, nie wiem nawet jak to okreśłić, ja przynajmniej tak mam...jak ruszam się to mnie a jak skupiam wzrok to bardziej to czuję...
DZIĘKUJĘ BECIU---JUŻ NIE BĘDĘ SIĘ BAŁA, ŻE COŚ MI JEST POWAŻNEGO...
naprawde Mazurciu przez pierwsze dni jak odstawiłam to byłam ptrzerażona, bo miałam wrażenie co chwila jakbym była na karuzeli co się podniosłam z krzesła... jakby mnie ktoś za nogi złapał i do góry nogami majtał...
mężowi codziennie głowe o tym trułam aż w końcu rozczytałam ulotkę i tam byo napisane, ze tak jest przy rozpoczeciu jak i po zakończeniu i nawet sie zastanawiałam czy znów nie zacząc brac i bardziej jakoś stopniowo odstawiac bo bałam sie że sie wykończę ... miałam się juz skonsultowac z lekarzem ale stopniowo przeszło i dziś mam nadzieję że tych proszków wogóle nie potrzebuję
Oliwka 2006