plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
uff byłam w banku załatwiłam co miałam załatwić, za ziółka już zapłaciłam.
Teraz tylko czekac aż przyślą. Czekam na mojego męża aż wróci z pracy.
dzisiaj w koncu zdecydowałam się po długiej przerwie wyciągnąć mój rowerek do ćw i popedałowac chwilę. Musze się poważnie wziąść za siebie i za swoją figurę.
Może od jutra zacznę robić A6W -
Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)
podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)
pa mauysiu, pa Fedra:*
miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh
Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało
Gadgetko nie ładnie się skradać Witaj
apropos... zaraz coś Ci napiszę na priv:D
no to czekama jak się doczekam to lece do wyrka jakbym się z Wami zapomniała pożegnać to zyczę wam od razu miłego dzionka
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)
podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)
pa mauysiu, pa Fedra:*
miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh
Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało
Gadgetko nie ładnie się skradać Witaj
apropos... zaraz coś Ci napiszę na priv:D
no to czekama jak się doczekam to lece do wyrka jakbym się z Wami zapomniała pożegnać to zyczę wam od razu miłego dzionka
dopiero poszło, bo szefowa była u mnie;) więc miałam dyskonfort w pisaniu;)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:cześc dziewczynki.
pisze do Was bo dawno sie nie odzywałam:)
widzę że forum jest pełne życia.. może to i dobrze.
wyglada że na mnie już czas, żegnam się z Wami, było mi miło te kilka miesięcy klikać
nowe staraczki witam serdecznie i sorki że nie miałyśmy przyjemności dzielić się swoimi rozterkami i szczęściem:)
uważam że plemniczka pociągnie cały topic bez problemu.
buziaczki kochane:*
bez Ciebie nic nie ciągne...
a tak naprawde to nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie... Od początku bylam z tobą i chce do konca, ale szanuje twoją decyzje, chociaz ciezko mi sie pogodzić z tym.. mam nadzieje ze jednak nie znikniesz z mojego, z naszego życia.Effcia28, Libra, Dodi, Rucia, Shagga_80, Fedra, gadgeta, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nadrobilam.. nie przywitalam sie jeszcze wiec nadrabiam teraz:
Czesc dziewczyny. Dopiero przyszlam z pracy.. Jak zakladalysmy ten temat z Tysią- Zosią i WOsebą to po calych dniach mialam czas by siedziec i pisac, a teraz przez zmiane pracy niestety to sie zmienilo:(.
Ide cos zjesc. -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:nadrobilam.. nie przywitalam sie jeszcze wiec nadrabiam teraz:
Czesc dziewczyny. Dopiero przyszlam z pracy.. Jak zakladalysmy ten temat z Tysią- Zosią i WOsebą to po calych dniach mialam czas by siedziec i pisac, a teraz przez zmiane pracy niestety to sie zmienilo:(.
Ide cos zjesc.
smacznego:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
Dla potwierdzenia dzisiejszego wyniku zrobiłam jeszcze raz ale z innej firmy...wyszła bardzo słaba kreseczka... Co sadzicie czy testy kłamią?? Co mam o tym myśleć?? -
nick nieaktualnyjustysia8512 wrote:Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
Dla potwierdzenia dzisiejszego wyniku zrobiłam jeszcze raz ale z innej firmy...wyszła bardzo słaba kreseczka... Co sadzicie czy testy kłamią?? Co mam o tym myśleć??
drugi test z innej firmy robiłaś z tej samej próbki moczu?
a tak w ogóle... witaj Justysiu;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 16:08
-
justysia8512 wrote:Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
Dla potwierdzenia dzisiejszego wyniku zrobiłam jeszcze raz ale z innej firmy...wyszła bardzo słaba kreseczka... Co sadzicie czy testy kłamią?? Co mam o tym myśleć??
czesc Justysiu
a czy Twoje kreski zarówno testowa jak i kontrolna są tak samo ciemne? bo ostatnio dopiero dziewczyny wyprowadziły mnie z błędu, że muszą one być takie same bo mnie nawet do kilku dni przed miesiączką się utrzymywała druga blada od owulacji
Shagga_80, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Krakaj krakaj i wykrakasz;-) a;e to takie zabawne jest kochana shaguniu;-) Przecież co ma być, to będzie ale wiadomo...jedno to troszkę mniej pracy, przy dwójce wprawa konkretna...
Muzarciu, przyjęłam taką taktykę: oswajam się z myślą,że znacznie powiększymy rodzinę (plan był,że skoro mamy Kubusia to przyda się rodzeństwo dla Niego...nie planowaliśmy więcej dzieci,bo wiadomo jakie dziś są czasy trudne),a jest dokładnie tak jak mówisz, będzie co ma być...wolę być przygotowana (jakkolwiek to zabrzmi) na najgorsze. Za tydzień z kawałkiem okaże się...Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmmm... to nieźle... jeszcze takiego przypadku nie mialam... a z jakiej firmy były testy (i jedne i drugie)?
aaaaa... i sprawdź jeszcze jakiej czułości... ja spotkałam się z 2 rodzajami... o czułości 15 mlu lub 25 mlu... może stąd ta rozbierzność, że wpierw testowałaś czulszymi, a później zatestowałaś słabszym...
a w chwili obecnej używam testów o czułości 15 mlu... a w poprzednim cyklu testowałam o czułości 25 mlu... z tego co na szybko kuknęław w google są testy owulacyjne nawet o czułości 30 mlu
a i jeszcze jedna podstawowa rzecz... kreska testowa musi być tak intensywan (lub bardziej) niż kreska kontrolna - taki wynik testu jest pozytywny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 16:17
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:justysia8512 wrote:Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
drugi test z innej firmy robiłaś z tej samej próbki moczu?
a tak w ogóle... witaj Justysiu;)
Justyś...ja testy robiłam i robiłam je dopóki nie wyszły pozytywne, dalej uważałam,że nie ma sensu, to raz...dwa,czy na pewno umiesz rozpoznać pozytywny test (nie wiem,jakie testy Ty masz,ale obstawiam,że wszystkie działają na podobnej zasadzie)...test pozytywny,to taki w którym kreska testowa jest tak samo mocna jak kontrolna albo i mocniejsza.Libra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:justysia8512 wrote:Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
czesc Justysiu
a czy Twoje kreski zarówno testowa jak i kontrolna są tak samo ciemne? bo ostatnio dopiero dziewczyny wyprowadziły mnie z błędu, że muszą one być takie same bo mnie nawet do kilku dni przed miesiączką się utrzymywała druga blada od owulacji
Witam. Tak te pozytywne to były nawet silnejsze od testowej, a ten drugi test bardzo blady...