X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff byłam w banku załatwiłam co miałam załatwić, za ziółka już zapłaciłam.
    Teraz tylko czekac aż przyślą. Czekam na mojego męża aż wróci z pracy.
    dzisiaj w koncu zdecydowałam się po długiej przerwie wyciągnąć mój rowerek do ćw i popedałowac chwilę. Musze się poważnie wziąść za siebie i za swoją figurę.
    Może od jutra zacznę robić A6W :)

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)

podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)

pa mauysiu, pa Fedra:*

miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh :(
    Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało :)
    Gadgetko nie ładnie się skradać Witaj :)

apropos... zaraz coś Ci napiszę na priv:D

no to czekam :) a jak się doczekam to lece do wyrka jakbym się z Wami zapomniała pożegnać to zyczę wam od razu miłego dzionka :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)

podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)

pa mauysiu, pa Fedra:*

miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh :(
    Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało :)
    Gadgetko nie ładnie się skradać Witaj :)

apropos... zaraz coś Ci napiszę na priv:D

no to czekam :) a jak się doczekam to lece do wyrka jakbym się z Wami zapomniała pożegnać to zyczę wam od razu miłego dzionka :)

dopiero poszło, bo szefowa była u mnie;) więc miałam dyskonfort w pisaniu;)

Fedra lubi tę wiadomość

• LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w nocy sama ,mój mąż ma nocki..
    Najgorsze co może być:(
    Nie lubię..
    A jak wam leci po południe laseczki?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lecę się położyć.

Fedra, Effcia28, plemniczka lubią tę wiadomość

• Mała Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a mi się dłuży...:-) Byle do 20, a będę pewnie później po wizycie
    :-)

2nn3skjobyfygwe7.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 15:06

Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześc dziewczynki.

pisze do Was bo dawno sie nie odzywałam:)

widzę że forum jest pełne życia.. może to i dobrze.
    wyglada że na mnie już czas, żegnam się z Wami, było mi miło te kilka miesięcy klikać:)
    nowe staraczki witam serdecznie i sorki że nie miałyśmy przyjemności dzielić się swoimi rozterkami i szczęściem:)

uważam że plemniczka pociągnie cały topic bez problemu.

buziaczki kochane:*

bez Ciebie nic nie ciągne...
    a tak naprawde to nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie... Od początku bylam z tobą i chce do konca, ale szanuje twoją decyzje, chociaz ciezko mi sie pogodzić z tym.. mam nadzieje ze jednak nie znikniesz z mojego, z naszego życia.

Effcia28, Libra, Dodi, Rucia, Shagga_80, Fedra, gadgeta, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja zmykam maz wrocil a ja nie gotowa milego popoludnia bo pewnie wpadne poznym wieczorkiem :)

Libra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadrobilam.. nie przywitalam sie jeszcze wiec nadrabiam teraz:
    Czesc dziewczyny. Dopiero przyszlam z pracy.. Jak zakladalysmy ten temat z Tysią- Zosią i WOsebą to po calych dniach mialam czas by siedziec i pisac, a teraz przez zmiane pracy niestety to sie zmienilo:(.

Ide cos zjesc.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    nadrobilam.. nie przywitalam sie jeszcze wiec nadrabiam teraz:
    Czesc dziewczyny. Dopiero przyszlam z pracy.. Jak zakladalysmy ten temat z Tysią- Zosią i WOsebą to po calych dniach mialam czas by siedziec i pisac, a teraz przez zmiane pracy niestety to sie zmienilo:(.

Ide cos zjesc.

smacznego:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszłam do wniosku, że muszę poszukać jakiegoś płatnego zajęcia...i to w miarę szybko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Doszłam do wniosku, że muszę poszukać jakiegoś płatnego zajęcia...i to w miarę szybko...

a co Cię interesuje? tak z ciekawości pytam...;)

• justysia8512 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
    Dla potwierdzenia dzisiejszego wyniku zrobiłam jeszcze raz ale z innej firmy...wyszła bardzo słaba kreseczka... Co sadzicie czy testy kłamią?? Co mam o tym myśleć??

70b8751c77.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia8512 wrote:
    Witam. Jestem tu od niedawna... Mam pytanie do tych które robią testy owulacyjne. Ja testuje 1 mieś... Pierwszy test zrobiłam dosyć szybko bo 7 dnia cyklu wyszedł negatywny, następny też ale 3 pozytywny i tak do dziś....
    Dla potwierdzenia dzisiejszego wyniku zrobiłam jeszcze raz ale z innej firmy...wyszła bardzo słaba kreseczka... Co sadzicie czy testy kłamią?? Co mam o tym myśleć??

drugi test z innej firmy robiłaś z tej samej próbki moczu?

a tak w ogóle... witaj Justysiu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 16:08

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z tej samej... juz niewiem jakiemu wieżyć...

70b8751c77.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia8512 wrote:

czesc Justysiu
    a czy Twoje kreski zarówno testowa jak i kontrolna są tak samo ciemne? bo ostatnio dopiero dziewczyny wyprowadziły mnie z błędu, że muszą one być takie same bo mnie nawet do kilku dni przed miesiączką się utrzymywała druga blada od owulacji

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Shagga_80, Libra, Beata lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Krakaj krakaj i wykrakasz;-) a;e to takie zabawne jest kochana shaguniu;-) Przecież co ma być, to będzie ale wiadomo...jedno to troszkę mniej pracy, przy dwójce wprawa konkretna...

Muzarciu, przyjęłam taką taktykę: oswajam się z myślą,że znacznie powiększymy rodzinę (plan był,że skoro mamy Kubusia to przyda się rodzeństwo dla Niego...nie planowaliśmy więcej dzieci,bo wiadomo jakie dziś są czasy trudne),a jest dokładnie tak jak mówisz, będzie co ma być...wolę być przygotowana (jakkolwiek to zabrzmi) na najgorsze. Za tydzień z kawałkiem okaże się...

Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... to nieźle... jeszcze takiego przypadku nie mialam... a z jakiej firmy były testy (i jedne i drugie)?

aaaaa... i sprawdź jeszcze jakiej czułości... ja spotkałam się z 2 rodzajami... o czułości 15 mlu lub 25 mlu... może stąd ta rozbierzność, że wpierw testowałaś czulszymi, a później zatestowałaś słabszym...
    a w chwili obecnej używam testów o czułości 15 mlu... a w poprzednim cyklu testowałam o czułości 25 mlu... z tego co na szybko kuknęław w google są testy owulacyjne nawet o czułości 30 mlu

a i jeszcze jedna podstawowa rzecz... kreska testowa musi być tak intensywan (lub bardziej) niż kreska kontrolna - taki wynik testu jest pozytywny:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 16:17

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    justysia8512 wrote:

drugi test z innej firmy robiłaś z tej samej próbki moczu?

a tak w ogóle... witaj Justysiu;)

Justyś...ja testy robiłam i robiłam je dopóki nie wyszły pozytywne, dalej uważałam,że nie ma sensu, to raz...dwa,czy na pewno umiesz rozpoznać pozytywny test (nie wiem,jakie testy Ty masz,ale obstawiam,że wszystkie działają na podobnej zasadzie)...test pozytywny,to taki w którym kreska testowa jest tak samo mocna jak kontrolna albo i mocniejsza.

Libra lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    justysia8512 wrote:

czesc Justysiu
    a czy Twoje kreski zarówno testowa jak i kontrolna są tak samo ciemne? bo ostatnio dopiero dziewczyny wyprowadziły mnie z błędu, że muszą one być takie same bo mnie nawet do kilku dni przed miesiączką się utrzymywała druga blada od owulacji

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Witam. Tak te pozytywne to były nawet silnejsze od testowej, a ten drugi test bardzo blady...

70b8751c77.png
‹‹ 1496 1497 1498 1499 1500 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ