plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wreszcie was nadrobiłam, wiec sie łądnie witam i pora zabrac sie za cos w domku, cala noc nie moglam zasnac, wiec efet byl taki ze i M nie dalam spac, w koncu padałm kolo 6 rano a o 7 budzik na temperaturke i budzenie M do pracy wiec temperatura ladnie zaburzona, a jak M poszedl to zmnowu zasnelam i chyba do 13 spalam
sniadanko i nadrabianie az do teraz
ah to uzaleznienie
teraz czas jakis obiad zrobic i tez sie dzis na basen wsybieram wreszcie, po dlugiej przerwie
mauysia, Fedra, anna_w lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:Wreszcie was nadrobiłam, wiec sie łądnie witam i pora zabrac sie za cos w domku, cala noc nie moglam zasnac, wiec efet byl taki ze i M nie dalam spac, w koncu padałm kolo 6 rano a o 7 budzik na temperaturke i budzenie M do pracy wiec temperatura ladnie zaburzona, a jak M poszedl to zmnowu zasnelam i chyba do 13 spalam
sniadanko i nadrabianie az do teraz
ah to uzaleznienie
teraz czas jakis obiad zrobic i tez sie dzis na basen wsybieram wreszcie, po dlugiej przerwie
a u mnie z basenu nici jestem nie przytomna od tego przeziębienia ehh życie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:to ja też uciekam bo nikogo nie ma:(
miłego popołudnia życzę wszystkim:)
a ja zdycham mam takie bóle brzucha ze mnie zgina w pół masakra chyba idę sobie zalec na łóżeczku pod kołderką z angielskiego dzisiaj nici17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kurcze jesteście niemożliwe
Miałam cichą nadzieję, że załapię się na jubileuszową stronę, ale gdzie tam... przy Was nie ma takiej opcji
pojechałam na chwilę na zakupy a tu znowu tyle zaległości...
Kurcze ja się już chyba też od Was uzależniłam a wpadam zawsze jak tu puska hehe
Ja jeszcze pozwolę sobie wrócić do poprzedniego tematu i chciałam w związku z tym powiedzieć, że żadna z Was kochane "Stare" bywalczynie nie powinna stąd odchodzić z byle jakiego powodu (chyba, że jest inaczej) bo to dzięki Wam powstało to forum i jest takie a nie inne
Mnie się tu podoba i mam nadzieję, że dzięki Wam między innymi i dzięki Waszym radom, stanie się to, na co wiele z nas czeka
Poza tym nie wiem, czy zauważyłyście ale 6 z nas ma termin @ na 01.03 i ciekawe co z tego wyjdzie hehe
hmmm... może idę coś zrobić pożytecznegoale i tak cały czas będę tu zerkać
Schorowane biedactwa leczcie się szybciutko a kichać na ekran to proponuję mauysi, Shadze i pozostałym zafasolkowanym(reszty jeszcze nie pamiętam)
buuu... ale się rozpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 14:15
Fedra, anna_w, mauysia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Effcia28 wrote:to ja też uciekam bo nikogo nie ma:(
a ja zdycham mam takie bóle brzucha ze mnie zgina w pół masakra chyba idę sobie zalec na łóżeczku pod kołderką z angielskiego dzisiaj nici
Jedna absencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła -
mauysia wrote:Fedra wrote:Effcia28 wrote:to ja też uciekam bo nikogo nie ma:(
a ja zdycham mam takie bóle brzucha ze mnie zgina w pół masakra chyba idę sobie zalec na łóżeczku pod kołderką z angielskiego dzisiaj nici
Jedna absencja jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Kochana pod warunkiem ze to jedna a moja to będzie już któraś tam bo w styczniu też nie najlepiej ze mną było ale cóz choroba nie wybiera czas wybrać łóżkoznając życie mój mężulek zrobi mi szybką powtóreczkę z angielskiego wieczorem co bym n abierząco była
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)
podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)
pa mauysiu, pa Fedra:*
miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh
Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało
Gadgetko nie ładnie się skradać WitajLibra, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra wrote:Fedra, biedaczku... ja Cię chyba tak moim kichaniem zaraziłam;)
podkabluję Gadetkę, bo się skrada;)
pa mauysiu, pa Fedra:*
miałam iśc i siedzę dalej zdychając nad klawiaturą ehh
Libra daj znać czy doszło do Ciebie co dojść miało
Gadgetko nie ładnie się skradać Witaj
apropos... zaraz coś Ci napiszę na priv:D