plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam
pocieszę Cie że ja też i jakoś mnie to nie rusza ze mój przyjdzie wieczorem i będzie się darł ze nic nie zrobiłam tylko pewnie na forum siedziałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam
pocieszę Cie że ja też i jakoś mnie to nie rusza ze mój przyjdzie wieczorem i będzie się darł ze nic nie zrobiłam tylko pewnie na forum siedziałam
hehehe... mój dał mi limit na forum 2 godz. dziennie...
dobrze, że nie dosłałam limitu na... hmmmhmmm... przytulanki;) -
Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam
pocieszę Cie że ja też i jakoś mnie to nie rusza ze mój przyjdzie wieczorem i będzie się darł ze nic nie zrobiłam tylko pewnie na forum siedziałam
dobrze, że nie dosłałam limitu na... hmmmhmmm... przytulanki;)
mój mysli że tez mi dał limit tylko że cóż cieżko mu będzie to wyegzekwować
ale jeden plus widze że po wypiciu wit C lepiej sie trochę poczułam zmierze sobie temp
dupa 36.9 pod pachą
świetnie a w ustach 37,11
chyba się połoze bo inaczej zdechne tylko ze w tedy to ja już kompletnie nic nie zrobie a jeszcze mam dzisiaj angielskiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 11:39
Libra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam
ale jeden plus widze że po wypiciu wit C lepiej sie trochę poczułam zmierze sobie temp
dupa 36.9 pod pachą
chyba się połoze bo inaczej zdechne tylko ze w tedy to ja już kompletnie nic nie zrobie a jeszcze mam dzisiaj angielski
HMM Fedruś czyli wit. c tak odrazuz zbija tempkę?
to może i mi spadła przez spore dawki rutinoscorbinu?
prosze pociesz....skłamLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:Widze że Nam się Beatka skrada
więc Witaj Kochana
a witaj witaj Fedruś, jak widzisz nadrabiam czytając,
prawie wszystkie wpisy polubiłam
tak mądrze pisałyście, ale na wszystko już odpowiedziane więc sie udzielała nie będeOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Może i milej, ale dalej nic nie zrobiłam
dupa 36.9 pod pachą
chyba się połoze bo inaczej zdechne tylko ze w tedy to ja już kompletnie nic nie zrobie a jeszcze mam dzisiaj angielski
HMM Fedruś czyli wit. c tak odrazuz zbija tempkę?
to może i mi spadła przez spore dawki rutinoscorbinu?
prosze pociesz....skłam
nie Beatko nie zbija niestety temp mam wyższą niż mierzyłam ehhh...
ale wiesz każdy organizm jest inny więc kto wie kto wie zważywszy ze ja nie brałam rutinoBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:zosia-ktosia wrote:koteczki ja jeszcze na chwilkę.. oluś22 też odeszła.. nie wiem co sie stało - nie moja sprawa - miałam napisac że odchodzi.
odeszła bo się obraziła na mnie... w sumie to nie wiem za co...
to raczej ja powinnam byc zła za jej tekst odnośnie zazdrości (nie dokładnie pamiętam całe zdanie) ale chodziło że Wam zazdroszczę że się starcie (czy coś takiego) i wylewam na Was swoje żale...
napisze to jeszcze raz:
JEŚLI KTOŚ COŚ DO MNIE MA LUB COŚ MU NIE PASUJĘ W MOICH WYPOWIEDZIACH PROSZE SIĘ NIE BAC MI O TYM MÓWIĆ JESTEM OSOBĄ ROZUMNĄ I ARGUMENTY CZĘSTO DO MNIE PRZEMAWIAJĄ... A ŻE JESTM OSOBĄ BEZPOŚREDNIĄ (CO WIĘSZKOŚĆ DZIWCZYN Z TEGO FORUM WIE) TO TRZEBA MI O TYM POWIEDZIEĆ ŻE MOGŁABYM INACZEJ UBIERAĆ SWOJE MYŚLI
ok???
Oj oj, po co odrazu się obrażać i odchodzić...;/ szkoda ;/ Ja się przyzwyczaiłam, święta nie jestem, bo też przeklinam, na forum staram się nie, bo jakoś uważam, że słowo pisane okropnie wygląda...Ale po co odrazu odchodzić, jak już się zżyło....
Szkoda
Uwagi są potrzebne, wiadomo do grupy też należy się ciut dostosować :-p Ale i tak forum wytrwaJestem pewna
-
kurczą znów kaza łapie [przeziębienie? kurde ten wirus to chyba sie jednak rozprzestrzenia drogą ekranowa
szkoda ze fasolkowy tak szybko nie krażymauysia, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Fedra wrote:Widze że Nam się Beatka skrada
więc Witaj Kochana
tak mądrze pisałyście, ale na wszystko już odpowiedziane więc sie udzielała nie będe
ale tak Tobie jeszcze nie spadła jeszcze jest wysoko więc kto wie kto wie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
cześć dziewczyny
już mam zaleczony ząb:) jeee tylko powietrzem zimnym i zimną wodą nerwy są zruszone i boli, ale cieszę się, że zrobione.
ide nadrobić dzisiejsze zaległości:) miłego dnia.
ach i znów mamy rocznicę, naszą trzecią "pięćstekę" to z tej okazi życzę dużooo dużooo zdrówka, bo jak go nie będzie to i marzenia się nie spełniąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 12:00
Fedra, Libra, Beata, mauysia, anna_w, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
uuuu Fedruś miałaś pocieszyć tak konkretnie!!! hehehe no dobra żartuję
poczekam jeszcze do pojutrza już testowac nie zamierzam o nie!!! twarda będęLibra, Blondi22 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:kurczą znów kaza łapie [przeziębienie? kurde ten wirus to chyba sie jednak rozprzestrzenia drogą ekranowa
szkoda ze fasolkowy tak szybko nie kraży
he he he ja się staram nie kichac na ekran a jeśli to się faktycznie tak rozprzestrzenia to jestem skłonna się oddaliś z forum na czas leczenia co by Was Kobitki nie pozarażac nie potrzebnie tym czym nie trzeba17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:uuuu Fedruś miałaś pocieszyć tak konkretnie!!! hehehe no dobra żartuję
poczekam jeszcze do pojutrza już testowac nie zamierzam o nie!!! twarda będę
a co byś Beatko chciała usłyszeć to Ci powiem ale bierzesz za to odpowiedzialnośćbo ja potem nie chce szlochu czytać o co to nie
twarda jesteś to się chwaliBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć Gosiu
cieszę się ze nasze "wypociny" Cię ciekawią to miło że poświęcasz im czas
a tak w ogóle to super że z Twoim ząbkiem już dobrze napewno za chwile i zimna woda Ci przeszkadzać nie będziegocha04 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beata wrote:Fedra wrote:Widze że Nam się Beatka skrada
więc Witaj Kochana
tak mądrze pisałyście, ale na wszystko już odpowiedziane więc sie udzielała nie będe
ale tak Tobie jeszcze nie spadła jeszcze jest wysoko więc kto wie kto wie
HEEHE rozumiem że to teraz to pocieszenie
nie nie kochana przy moich tempkach to już raczej nie ma szans, zwykle miałam sporo wyższe nawet w dniu @, także czekam aż mnie zalejeFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
No wiesz Becia wyroki Boskie są niezbadane co jedna to pod wykresami pisała "bo ten wykres to był inny niż poprzednie i go na straty spisałam" i bach zielona kropa
więc i Tobie życzę takiej niespodzianki a jak nie w tym cyklu to w następnymBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś ale tu wiekszośc z nas teraz podziebiona, jedne wiecej inne mniej, a fasolinki rzadko się udzielają poza Mayusią
i stad tak mały procent zachorowalności na ***chorobę fasolkową***Oliwka 2006