X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedro nie wątpie, że zazwyczaj jesteś :) o matko, ale Wy dziewczyny macie sny, jak bym się chyba cała mokra obudziła jakbym taką noc przeżyła :D ja rzadko kiedy śnie
    0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 10:42

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LIBRA PRZEPRASZAM....wiem dlaczego skojarzyłam źłe, bo mi podawałaś iedyś wymiar jajników chyba jak pisałam o swoim i pisałaś to ja mam większy jajnik....PRZEPRASZAM....

Dodi ja dziś wszystkim proponuję masaż;-) Taki relaksujący...uprzedz Twojego m. że tylko masaż i masuj całego a później go zostaw na chwilę;-) haha sam się pewnie rzuci na Ciebie jak go podkręcisz;-) ale nie masuj na sucho...tak wieczorkiem może zaproponuj i powiedz, że jest pewnie zestresowany i na pewno dobrze mu to zrobi;-) Na mojego to działa;-) Tak sobie myślę, że dziś jechał w nocy do pracy na awarię....gorzej jak zaśnie;-) y!y!y! włos mi się zjeżył na głowie! mój m. coraz częściej wyjeżdża w nocy!!! y!y!y! zapaliło mi się światełko kontrolne! idę, bo popadnę w paranoję....zapytam go wprost...jak wróci z pracy...

Dodi, Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dodi wrote:
    Fedra wrote:
    Dodi miałam Ci coś napisac i z tego wszystkiego wyleciało mi z głoy co :(

a tak w ogóle to Dzień Dobry :)

w nocy obyło się bez tabelkowych snów za to śniło mi się zupełnie co innego ale to szkoda gadać bo chyba za dużo książek się ostatnio naczytałam i wszystko jakoś mi się tak złączyło w jeden sen że szok :)

jak Ci się Fredziu przypomni, to pisz :)

wczoraj byłaś mega miła i spokojna, więc widocznie nie udzieliła Ci się tabelkowa akcja :P

tabelkowa nie ale inna tak...
    śniło mi się że byłam w ciąży i byłam przywiązana do pala i jeden "potwór" stał i rzucał we mne kamieniami... a inne dziewczyny stały z tyłu wszystkie były w ciąży i nic nie powiedziały tylko stały i sie uśmiechały... to tyle z tego snu :/
    Dodo Kochana ja zazwyczaj jestem miła i spokojna ;) cofnę sobie kilka stron i zaraz sobie przypomne co Ci chciałam napisać :)

to mnie w tym śnie nie było... ja bym od razu sponiewierała tego potwora!!! ;)

Beata lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi już wiem co chciałam Ci napisać :)
    a mianowicie chodzi mi o Twojego faceta czy on zawsze teraz ma taki problem odnośnie serduszkowań czy to się zaczęło od momentu starań o dzidziusia?
    druga sprawa czasami warto udać się do seksuologa żeby pogadać może coś go gniecię w wątrobę o czym nie chce gadać i z tego wychodzą takie szopki?
    nie znam za bardzo całej Twojej sytuacji ale czy rozmawiałaś z nim otwarcie o tym co czujesz jak on cię rani i tak dalej?

Dodi lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarciu spróbuje wykorzystać Twoją radę o ile da się dzisiaj dotknąć :D
    oj nie świruj kochana na zapas z tym światełkiem... no tak cała kobieta..zaraz milion myśli :D

Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Palem go Libra palem ;-)ech...mina mi zrzedła...ale nic, szykuję się, bo chcę być na tym egzaminie...synek chce, a prawo mówi, że mogę być ale bez prawa głosu...no i pójdę a co! Będę wiedziała czy daje sobie radę ze stresem przy takich akcjach;-)

Fedra, Dodi, Libra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś nie wiem kto był a kto nie wiesz że ja do twarzy to jestem jeszcze nie przyzwyczajona wiem tylko ze było tam duzo dziewczyn i wszytskie ciężarne no cóż sen to tylko i już :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra czemu trzeba dużo pić?
    ps. Nie wklejem twojego posta bo strasznie dlugi wątek tam juz jest.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a mianowicie chodzi mi o Twojego faceta czy on zawsze teraz ma taki problem odnośnie serduszkowań czy to się zaczęło od momentu starań o dzidziusia?
    druga sprawa czasami warto udać się do seksuologa żeby pogadać może coś go gniecię w wątrobę o czym nie chce gadać i z tego wychodzą takie szopki?
    nie znam za bardzo całej Twojej sytuacji ale czy rozmawiałaś z nim otwarcie o tym co czujesz jak on cię rani i tak dalej?

właściwie to tak ja napisałam kilka stron wcześniej, to wszystko zaczęło się po ślubie i śmiem wnioskować że chodziło tu o to, że się martwił o to, że rodzice też będą presję wywierać bo ślub był to teraz dziecko :) moj M ma ciezki charakter i szczerze watpie, że dałby się namowic na taką wizyte :( predzej by mnie wysmiał za taki pomysł :/
    o mnie to by dużo pisać ale starałam się rozmawiać, tylko, że on twierdi, iż po 1 to ludzie maja wieksze problemy niz ja, po 2 ze najwyrazniej zle się obserwuje, zle robie teksty itp., a po 3 jak zaczynam sie rozczulac to dopiero dziala na niego jak plachta na byka.. czyli ani po dobroci ani po zlosci.. musze czekac az zmadrzeje chyba :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba pojadę na zakupy kobitki !!! póżniej wpadnę do was !!!Narka wiertarka!!:-)

Fedra, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie do końca ale on ma już jeden poważny związek , to równie dobrze może być kolejny raz...a wiem, że psioczę ostatnio na wszystko i miałby chyba jakieś powody...wniosek jest jeden! Koniec biadolenia na synusia, że się psoci i ma lenia za uszami...dosyć gadania, że mi się w głowie kręci...już dosyć marudzenia...no! I się sama do pionu postawiłam!!! A w ogóle to z nim dzisiaj porozmawiam wieczorem...tak poważnie...a później masaż...ale mnie wzięło z tym masażem...czytałam kiedyś, że ponad 80% masażu między kochankami kończy się wspaniałym serduchowaniem, także warto;-) a masaż nie musi zacząć się erotycznie tylko można omijać te miejsca...ale pośladki mają czułe i wew. stronę ud...no działać działać...może będą efekty hehe i nudę się wygoni...

Dodi, Fedra, gocha04, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    LIBRA PRZEPRASZAM....wiem dlaczego skojarzyłam źłe, bo mi podawałaś iedyś wymiar jajników chyba jak pisałam o swoim i pisałaś to ja mam większy jajnik....PRZEPRASZAM....

Dodi ja dziś wszystkim proponuję masaż;-) Taki relaksujący...uprzedz Twojego m. że tylko masaż i masuj całego a później go zostaw na chwilę;-) haha sam się pewnie rzuci na Ciebie jak go podkręcisz;-) ale nie masuj na sucho...tak wieczorkiem może zaproponuj i powiedz, że jest pewnie zestresowany i na pewno dobrze mu to zrobi;-) Na mojego to działa;-) Tak sobie myślę, że dziś jechał w nocy do pracy na awarię....gorzej jak zaśnie;-) y!y!y! włos mi się zjeżył na głowie! mój m. coraz częściej wyjeżdża w nocy!!! y!y!y! zapaliło mi się światełko kontrolne! idę, bo popadnę w paranoję....zapytam go wprost...jak wróci z pracy...

nic się nie stało:) mi też się czasem myli, która kiedy i co napisała:)

właśnie apropo rozmiarów jajników... ja się martwiłam, że ja mam spore jajniki... noim i na ostatnie wizycie powróciłam do mego usg i się gina wypytałam o te moje jajniory... co mi powiedział... wielkość jajników w celu potwierdzenia bądź wykluczenia POC bada się poprzez usg w 3dc (góra w 5dc)... wtedy jest największa cisza hormonalna i badanie jest bardziej obiektywne, poresztą z tejże przyczyny w tym czasie zleca się również badania hormonów... ale uwaga: rozwinięte PCO (czyli spora ilość niepękniętych pęcherzyków) da się rozpoznać w różnych dniach cyklu, ponieważ tworzą one specyficzny obraz usg... poza tym potwierdził mi, to co któraś już tutaj pisała... wielkość jajników zmienia się w trakcie cyklu i największe są w okresie okołoowulacyjnym...

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

z tego co wyczytałam w jednej mądrej książce woda rozrzedza śluz przez co środowisko staje sie dla plemników bardziej sprzyjające :)
    jak trzeba to poszukam dokładnie tego fragmentu i go wpisze :)

gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Fedra wrote:

właściwie to tak ja napisałam kilka stron wcześniej, to wszystko zaczęło się po ślubie i śmiem wnioskować że chodziło tu o to, że się martwił o to, że rodzice też będą presję wywierać bo ślub był to teraz dziecko :) moj M ma ciezki charakter i szczerze watpie, że dałby się namowic na taką wizyte :( predzej by mnie wysmiał za taki pomysł :/
    o mnie to by dużo pisać ale starałam się rozmawiać, tylko, że on twierdi, iż po 1 to ludzie maja wieksze problemy niz ja, po 2 ze najwyrazniej zle się obserwuje, zle robie teksty itp., a po 3 jak zaczynam sie rozczulac to dopiero dziala na niego jak plachta na byka.. czyli ani po dobroci ani po zlosci.. musze czekac az zmadrzeje chyba :)

a jeszcze jedno pytanie czy on się przebadał?

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo pojawiania się i znikania.

Ja bardzo polubilam całe ovu, codziennie sobie wykresik uzupełniam, ale na forum to juz czasu mam mało. Ostatnio w pracy skrycie wchodze, przeglądam i piszę, ale serio dziewczyny, jakkolwiek to fajne bardzo jest, to ja nie wyrabiam...

Dlatego nie miejcie mi za złe, że raz jestem raz mnie nie ma, bo to ściśle z moim czasem powiązane jest.

Troche się przejęlam bo doczytalam teraz na ostatnich stronach, że tego nie lubicie...

mauysia, Libra, gocha04, Beata, Shagga_80, Nina82 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra nie przebadał się jeszcze :( wprawdzie już o tym rozmawialiśmy i w sumie stwierdził, że jak trzeba będzie to trzeba ale odsuwa to ciągle w czasie. Dodam tylko, ze moj M jest otyły, pali i dużo pije :/ to pewnie ma ogromne znaczenie. Boje sie tylko, ze jak zacznie sie badac to dopiero sie zacznie dluga droga

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

Ja bardzo polubilam całe ovu, codziennie sobie wykresik uzupełniam, ale na forum to juz czasu mam mało. Ostatnio w pracy skrycie wchodze, przeglądam i piszę, ale serio dziewczyny, jakkolwiek to fajne bardzo jest, to ja nie wyrabiam...

Dlatego nie miejcie mi za złe, że raz jestem raz mnie nie ma, bo to ściśle z moim czasem powiązane jest.

Troche się przejęlam bo doczytalam teraz na ostatnich stronach, że tego nie lubicie...

spoko Muska usprawiedliwiłaś się więc jest Ci wybaczone :P

Libra, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Muska Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska wrote:

z tego co wyczytałam w jednej mądrej książce woda rozrzedza śluz przez co środowisko staje sie dla plemników bardziej sprzyjające :)

Nom, jakbys mogła, zaciekawiło mnie to trochę.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

kurcze pewnie znowu sie zle wyrazilam. Muska to nie chodzilo napewno o Ciebie :) ja tez nie zawsze mam czas żeby pisac ale non stop zerkam i chociaz staram sie czytac na biezaco bo pozniej to mi pol nocy zajmuje i zamiast kolo m skakac to przy kompie siedze :P

Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Muska wrote:

Też czytałam, że jak organizm ma więcej wody, to ma z czego ten śluz w ogóle produkować. W sumie logiczne :)

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1541 1542 1543 1544 1545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ