plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:Fedra nie przebadał się jeszcze
wprawdzie już o tym rozmawialiśmy i w sumie stwierdził, że jak trzeba będzie to trzeba ale odsuwa to ciągle w czasie. Dodam tylko, ze moj M jest otyły, pali i dużo pije
to pewnie ma ogromne znaczenie. Boje sie tylko, ze jak zacznie sie badac to dopiero sie zacznie dluga droga
no to ja juz wiem czemu on się tak zachowuje
po pierwsze to trzeba ruchu trochę wprowadzić najlepiej rzucić palenie i ograniczyć picie (da się to zrobić mój to już zrobił)...
po drugie niech nie odwleka tego w czasie bo szkoda go marnować zrobi badanie i będzie wszystko jasnemoże wystrczy tylko suplementacja więcej ruchu i zdrowesze jedzenie
a po trzecie jak przytyłam to mnie libido też zmalało więc chłopa trzeba trochę rozruszaćDodi, mauysia, Libra, gocha04, Dora, Beata, Shagga_80, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiecie co, ja trochę w tym cyklu wuluzowałam. Przynajmniej na razie tak mam, bo jak wiadomo palma odbija dopiero po ovu i przed samym okresem
Ale wg moich wstępnych obliczeń ovu będzie jakos w ten weekend, a akurat wyjezdżam na babską nasiadowke do psiapsióły. M zostaje w domu, także nie wiem czy walentynkowe serduszkowanie coś da, a czy jak wrócę to juz nie będzie po czasie... Także na razie lajcik i zdanie się na los.
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Wiecie co, ja trochę w tym cyklu wuluzowałam. Przynajmniej na razie tak mam, bo jak wiadomo palma odbija dopiero po ovu i przed samym okresem
Ale wg moich wstępnych obliczeń ovu będzie jakos w ten weekend, a akurat wyjezdżam na babską nasiadowke do psiapsióły. M zostaje w domu, także nie wiem czy walentynkowe serduszkowanie coś da, a czy jak wrócę to juz nie będzie po czasie... Także na razie lajcik i zdanie się na los.
haha, tak sobie to czytam i uswiadamiam sobie, że palma będzie, a jak. Jak zwykleLibra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Muska, Dodi, grunt to JAKOŚĆ a nie ILOŚĆ wpisów
A to kryterium spełniacie
no to bardzo się cieszę, że to kryterium spełniam
Fedra dziękuję Ci bardzo za rady, muszę coś wykombinować bo bez tego to ani rusz.
Poza tym Ciociu Fredziu mimo to, że wczoraj nie chciałam to dzisiaj jeśli można prosiłabym o dopisanie mnie do tabelki 29lat, 4 cykl starań z ovu, 01.03 @, śląskie
Kofane jesteście :*
Libra, Fedra, gocha04, Beata, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
hej hej!
widzę ,ze dziś spokojnie.U mnie dziś 14 dc i na razie objawów zbliżajacej się owulki nie widać ;(.Ostatnio owulację miałam w 14 dc a wcześniejsze też 14-15 dc. Temp. wczoraj troszkę spadła a dziś znowu o 1 kreskę w górę.Szyjka tak jakby sie troszkę otwierała,ale twarda!I śluzu mało i to kremowy.Oj przesunie mi się owulka w tym cyklu...jak na złość wydłuża mi się cykl...Pozdrawiam i miełego dzionka
mauysia lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Muska wrote:Wiecie co, ja trochę w tym cyklu wuluzowałam. Przynajmniej na razie tak mam, bo jak wiadomo palma odbija dopiero po ovu i przed samym okresem
haha, tak sobie to czytam i uswiadamiam sobie, że palma będzie, a jak. Jak zwykle
Grunt żeby nie za duża. My tu będziemy Cię pilnować -
Odgrywa kluczową rolę w rozprowadzaniu hormonów, tworzeniu pęcherzyków oraz utrzymywaniu właściwej ilości i konsystencji zarówno nasienia jak i śluzu szyjki macicy. Kobiety powinny bardzo dbać o nawodnienie w fazie II i III cyklu, aby organizm mógł wytworzyć odpowiednią ilość płodnego śluzu. Woda pomaga również przysfajać substancje odżywcze i eliminować toksyny, przy czym obie te jej funkcję są bardzo ważne dla naszej płodności i ogólnego dobrego stanu zdrowia.
KObiety które mają śluz szyjkowy zbyt gesty (który utrudnia poczęcie) mogą być poprostu odwodnione. To tyczy również mężczyz ze zbyt małą ilością nasienia.
Aby utrzymac właściwe nawodnienie staraj się wypijać 6 szklanek wody dziennie, najlepiej pić wodę filtrowaną (aby unikać chloru).
Zaleca sie picie zielonej herbaty - trzy filiżanku lub 2 filiżanki czarnej herbaty...
to chyba co najwazniejsze...Libra, Dodi, gocha04, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
BellaRosa........1.......24lata.........FASOLINKA...........lubelskie (2.07.2013) she.................6.......35lat...........FASOLINKA..........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..........13.....32lata..........FASOLINKA..........kuj-pom (29.07.2013)
Dora...............2.......30lat...........FASOLINKA..........pomorskie
anna_w..........10.....31lat...........FASOLINKA...........lubelskie (27.09.2013)
mauysia..........5.......31lat...........FASOLINKA..........wielkopolskie (10.10.2013)
Shagga_80......3......32lata..........FASOLINKA..........łódzkie
Beata..............7......29lat............12.02..................mazowieckie
Malvinka..........4......25lat............16.02..................dolnośląskie
Mała29..........90......29lat............17.02..................Wielka Brytania
gocha04..........3......27lat............18.02..................mazowieckie
Nina82………10….30lat………….20.02………..śląskie
natusia...........4.......27lat............22.02..................kuj-pom
Libra..............5.......30lat............26.02..................łódzkie
Rucia.............16......26lat............01.03..................mazowieckie
kopciuszek126......15.....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia .........2.......26lat..........01.03.................małopolskie
Dodi ...............4.......29lat..........01.03.................śląskie
AGA30...........26......30lat............06.03..................opolskie
Effcia.............1.......29lat.............10.03.................wielkopolskie
kiti.................5.......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek…. 7 .…. 32lata…….. 12.03…………….. war-maz
klamka...........4.......35lat............00.00..................mazowieckie
Plemniczka……………………………………………………………
Paulina1986..............26lat............. ???..................wielkopolskie
Dodi lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnypicie wody działa, potwierdzam na własnym przykladzie!!! jak zaczęłam pić więcej to mam tyle śluzu, że masakra:) mój m wcale nie musi mnie przygotowywać, bo u mnie tak wilgotno, jakbym była zawsze gotowa:D hahaha
Fedra, Dodi, Rucia, Beata, Shagga_80, Nina82 lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Mayusia jakoś nie widzę Fedry w roli odcinacza paluchów ;P
he he he chyba niechciałabyś się przekonać
wiesz Kobiet w ciaży nie ruszam - z regułyBellaRosa, Libra, Beata, Shagga_80, Amicizia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi