plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny, ale tu dziś poetek nam się namnożyło:) Miłego dnia Wam życzę, bo dzień Zakochańców to jest u Was codziennie, a
"życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia" Marek Aureliusz.
Dziś rano znowu miałam czerwono... z nosa i już nie będę używać tego aerozolu, bo moje naczynka są raczej bardzo osłabione:/natusia, Fedra, Amicizia, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czerwiec0506 wrote:hejka
Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???
jeśli masz cierpliwośc możesz jeszcze poczekać (często się tak zdaża ze test wychodzi dopiero np po tygodniu od terminu @) jeśli masz mniej ciepliwości proponuję się wybrać na betę a jeśli wynik będzie dzisiaj to kto wie moze jakiś prezencik będzieczego oczywiście życzę
Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
Więc życzę Wam by Następne Walentynki były +1 (dla chętnych +2)...
Lub jeśli która nie zdąży żeby w brzuszku były już dorodne dzidzie
a po za tym:
Dla zafasolkowanych szybkich i bezbolesnych porodów
Dla testujących dwóch kresek na teście
Dla owulujących mega płodnego śluzu i plemniczka wojowniczka
Dla Tych co mają @ żeby to była już ostatnia w tym roku
I żeby Wasze miłości zawsze były z Wami
a Dzień Zakochanych był codziennie
ale piękny wierszyk. Obu się sprawdził także u mnie. My dzisiaj za bardzo nie pochulamy bo mąż jutro z rana jedzie na badanie żołnierzykówpo walentynkach sobie odbijemy to, a zresztą na razie i tak mam dni nieplodne
-
muzarcia wrote:Fedra wrote:Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
a po za tym:
łezka spłynęła...ale mam dzień...Aga nie musi Ci się podobać...chodziło o przesłanie....ja z tych może bardziej sentymentalnych...
...pieśń powstała na podstawie ewangelii zawsze czytanej w kościele podczas mszy w czasie gdy małżonkowie biorą ślub...
Muzarciu to jest Nas dwie mnie dzisiaj też coś rozłożyło i co chwila łezka mmi płynie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki...niedawno wstaliśmy jeszcze nawet śniadanka nie jedliśmy...ale M U S I A Ł A M wejść sprawdzić jakie są nowiny....I chwilowo zdenerwowałam się na wykresik Beatki...ale jak zdążyłam poczytać jesteś bardzo pozytywnie nastawiona, więc już się nie wkurzam
A teraz uciekam do kuchni, papapapa
dzięki Kochana za wiarę mimo wszystko (aż mi wstyd że ja w Twój nie wierzyłam)
będzie dobrze! ale w nowym cyklu poproszę o równie mocne wsparcie
i możesz troszkę podmuchać a nawet popluc na mój wykresOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Witajcie dziewczyneczki
Na wstępie, w tym wyjątkowym dniu życzę wam wszystkim wieeeele miłości i ciepełkaPociechy z partnerów, niezapomnianych chwil oraz wspólnego starzenia się i trzymania za rękę :*
gocha04, natusia, Fedra, Libra, Beata, Blondi22, mauysia, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mindusia wrote:Fedra wrote:Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
a po za tym:
ale piękny wierszyk. Obu się sprawdził także u mnie. My dzisiaj za bardzo nie pochulamy bo mąż jutro z rana jedzie na badanie żołnierzykówpo walentynkach sobie odbijemy to, a zresztą na razie i tak mam dni nieplodne
Mindus to były dla wszystkich życzenia czyli dla Ciebie też
no tak teraz to niech się żołnierzyki uzbrajają na jutro bo muszą być w pełnej gotowości trzymam kciuki za dobre wyniki oczywiście jak będziesz miała wyniki to napisz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyann2224 wrote:hej wszystkim dzisiaj powinna przyjśc @ i cos czuje że tak bedzie boli mnie podbrzusze tzn ciagnie i kłuje i do tego te olbrzymie nabrzmiałe bolące piersi i sutki nawet stanika nie moge założyc:(
Żebyś się przypadkiem nie zdziwiła jak @ się nie pojawiann2224, Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:hej wszystkim dzisiaj powinna przyjśc @ i cos czuje że tak bedzie boli mnie podbrzusze tzn ciagnie i kłuje i do tego te olbrzymie nabrzmiałe bolące piersi i sutki nawet stanika nie moge założyc:(
spokojnie ann wiesz jeszcze nic nie jest przesądzone a jak Ty się czujesz to Twoje subiektywne odczucieja trzymam kciuki co by Ci jeszcze cycki urosły i brzuszek do tego
trzymam kciuki i uzbrajam się za Ciebie w cierpliwość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:ann2224 wrote:hej wszystkim dzisiaj powinna przyjśc @ i cos czuje że tak bedzie boli mnie podbrzusze tzn ciagnie i kłuje i do tego te olbrzymie nabrzmiałe bolące piersi i sutki nawet stanika nie moge założyc:(
Żebyś się przypadkiem nie zdziwiła jak @ się nie pojawi
jaka to by była cudowna wiadomosc nawet niechce o tym myślec:)Beata lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:Rucia wrote:ann2224 wrote:hej wszystkim dzisiaj powinna przyjśc @ i cos czuje że tak bedzie boli mnie podbrzusze tzn ciagnie i kłuje i do tego te olbrzymie nabrzmiałe bolące piersi i sutki nawet stanika nie moge założyc:(
Żebyś się przypadkiem nie zdziwiła jak @ się nie pojawi
jaka to by była cudowna wiadomosc nawet niechce o tym myślec:)
he he he to na razie nie myśl17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi