plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Życzę Ci tego by się udało....idę dziewczyny, bo nie zrobię nic...a siostra przyjeżdża i nie chciałabym sprzątać w weekend;-)
he he he a ja mam się uczyć na sobotnie egzaminy i powiem Wam tak niechce mi się
i wypadało by coś na wieczór zrobić ale też mi się nie chce...
dramat dzisiaj ze mną nic mi się nie chce...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyann2224 wrote:Rucia wrote:ann2224 wrote:hej wszystkim dzisiaj powinna przyjśc @ i cos czuje że tak bedzie boli mnie podbrzusze tzn ciagnie i kłuje i do tego te olbrzymie nabrzmiałe bolące piersi i sutki nawet stanika nie moge założyc:(
Żebyś się przypadkiem nie zdziwiła jak @ się nie pojawi
jaka to by była cudowna wiadomosc nawet niechce o tym myślec:)
Więc bądź cierpliwa, poczekaj 2-3 dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czerwiec0506 wrote:hejka
Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???
TAK możliwe był taki przypadek (AniaBania) gdzie test pokazał jej dopiero w 58 d.c.
a u Ciebie dopiero 31 wiec narazie sie nie przejmuj nie stresuj, a my trzymamy kciuki mam nadzieje ze wyjdzie zdecydowanie wcześniej + niż u AniOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ann2224 wrote:no z tymi cyckami to bym nie przesadzała od niedawna rozmiar e czasem f wiec nie wiem co to bedzie jak jeszcze urosna:)
he he he ale wiesz że w ciąży jeszcze rosną
Fredzia mi to chyba w ciąży alfabetu na stanik braknie hi hi hi:-) -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:W związku z tym, że kupiłam sobie nowego mopa, a zawsze jak mam nowy sprzęcior do sprzątania, to wpadam wczoraj w szał porzadków, i dziś mam wolne
jak ja Ci zazdroszczę
ja wczoraj jedynie kuchnie ogarnęłam w sumie sypialnie jest ok wc i łazienka też najgorzej w salonie o matko teraz się utwierdziałam w przekonaniu że na prawdę mi się nie chceNina82 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Fedra wrote:ann2224 wrote:no z tymi cyckami to bym nie przesadzała od niedawna rozmiar e czasem f wiec nie wiem co to bedzie jak jeszcze urosna:)
Fredzia mi to chyba w ciąży alfabetu na stanik braknie hi hi hi:-)
spoko jakby co to Ci uszyje
AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Fedra wrote:ann2224 wrote:no z tymi cyckami to bym nie przesadzała od niedawna rozmiar e czasem f wiec nie wiem co to bedzie jak jeszcze urosna:)
Fredzia mi to chyba w ciąży alfabetu na stanik braknie hi hi hi:-)
mi chyba też mąż sie smieje że w beretach będe chodzic
AGA 30, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:W związku z tym, że kupiłam sobie nowego mopa, a zawsze jak mam nowy sprzęcior do sprzątania, to wpadam wczoraj w szał porzadków, i dziś mam wolne
jak ja Ci zazdroszczę
ja wczoraj jedynie kuchnie ogarnęłam w sumie sypialnie jest ok wc i łazienka też najgorzej w salonie o matko teraz się utwierdziałam w przekonaniu że na prawdę mi się nie chce
Tu nie ma czego zazdrościćWytarcie kurzy, odkurzenie, i umycie podłóg w całym domu zajmuje mi ok 4 godzin