X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Hej Aga :) Pierwszy raz od prawie 3 tygodni jestem sama w domu ( nie licząc mego syna kota ), córcią wysłąłam do szkoły, mąż w łagrach siedzi, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić :)

Rucia to małe spa sobie w domu zrób i nabieraj siły na wieczór no chyba że wieczorem bez M bedziesz :-(

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

dzisiaj z rana pojechałam zrobić badanie na grupę krwi. Wyniki będą do odebrania dopiero w poniedziałek. czekam cały czas zioła o. sroki aż przyśla mam nadzieje, że te zioła przyjdą już dzisiaj. Mąż w pracy. Popłudniu ma wpaśc do mnie koleżanka na kawę.
    I tak zleci czwartek nie wiadomo kiedy a od jutra na staż :)

mauysia lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo będzie dodawało film...szkoda ;-( no nic dziewczyny...lecę coś szykować...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...niedawno wstaliśmy jeszcze nawet śniadanka nie jedliśmy...ale M U S I A Ł A M wejść sprawdzić jakie są nowiny....I chwilowo zdenerwowałam się na wykresik Beatki...ale jak zdążyłam poczytać jesteś bardzo pozytywnie nastawiona, więc już się nie wkurzam :)
    A teraz uciekam do kuchni, papapapa

mauysia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola1617 wrote:
    wiem że jestem tu nowa i dlatego mam takie nietypowe pytania. niedawno zrobiłam test owulacyjny i pokazał jedną kreseczkę jednak po chwili widać było kolejną słabszą! Jak myślicie zbliża się ten czas ty to już moje oczy chcą widzieć dwie kreseczki?:/

musisz znowu na drugi dzień zatestować ten jest negatywny ale czas już bliski owu :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    Hej Aga :) Pierwszy raz od prawie 3 tygodni jestem sama w domu ( nie licząc mego syna kota ), córcią wysłąłam do szkoły, mąż w łagrach siedzi, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić :)

Rucia to małe spa sobie w domu zrób i nabieraj siły na wieczór no chyba że wieczorem bez M bedziesz :-(

Wieczorem jestem zawsze z M. tyko mój M. w ostatnim czasie pracuje po 14 godzin na dobę, więc wieczorem pada na pysk. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia za poradą OVU masaż stópek i jak nowy bedzie wieczorem!!! Jednen wieczór da rade (chyba) !!!

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dzwoniłam to tej babki z alegro co szafkę zamówiłam u niej to nawet nie raczy odebrać na maile też nie odpisuje więc napisałam skargę i prośbę o interwencję na alegro!!! Może to coś pomoże !!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co tak sobie pogrzebałam trochę w internecie, i jak tylko będę miała możliwość, to idę do poradni leczenia niepłodności do szpitala w Warszawie. Jedynie musze zrobić cytologię i badanie czystości pochwy. Przy okazji jutrzejszej wizyty u Gin porozmawiam na ten temat z lekarką.

Fedra, gocha04, Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia za poradą OVU masaż stópek i jak nowy bedzie wieczorem!!! Jednen wieczór da rade (chyba) !!!

Po masażu stópek mój M. usypia jak dziecko, więc odpada ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:

No to erotyczny mu zrób to nie odpłynie he he!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wiecie co dzwoniłam to tej babki z alegro co szafkę zamówiłam u niej to nawet nie raczy odebrać na maile też nie odpisuje więc napisałam skargę i prośbę o interwencję na alegro!!! Może to coś pomoże !!:-)

Zanim kupujesz coś na allegro, przeglądasz komenatrze i oceny? Dla mnie to jest priorytet. Raz półtora miesiąca wykłucałam się o kask dla dziecka, bo zapomniałam sprawdzić komenatrze, i od tamtej pory uważam od kogo kupuję.

Beata lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
    Więc życzę Wam by Następne Walentynki były +1 (dla chętnych +2)...
    Lub jeśli która nie zdąży żeby w brzuszku były już dorodne dzidzie :)
    a po za tym:
    Dla zafasolkowanych szybkich i bezbolesnych porodów
    Dla testujących dwóch kresek na teście
    Dla owulujących mega płodnego śluzu i plemniczka wojowniczka :)
    Dla Tych co mają @ żeby to była już ostatnia w tym roku :)
    I żeby Wasze miłości zawsze były z Wami
    a Dzień Zakochanych był codziennie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:14

Rucia, anna_w, muzarcia, AGA 30, Effcia28, gocha04, natusia, mauysia, mindusia, Libra, ann2224, Beata, Amicizia, Nina82, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:

No to erotyczny mu zrób to nie odpłynie he he!!!:-)

Coć Aga na pewno wykombinuję ;) Wskocze w mój strój króliczka ;)

AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

• czerwiec0506 Znajoma

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka
    Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

20120922580117.png

7468d2bfcc8f9f678cf387408ff55b24.png

Przewidywany termin @ 15.03.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Rucia pierwszy raz nie dostaje przesyłki!!! Polak mądry po szkodzie zobaczymy jak to się potoczy!!Albo kasa albo szafka!!!:-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
    Więc życzę Wam by Następne Walentynki były +1 (dla chętnych +2)...
    Lub jeśli która nie zdąży żeby w brzuszku były już dorodne dzidzie :)
    a po za tym:
    Dla zafasolkowanych szybkich i bezbolesnych porodów
    Dla testujących dwóch kresek na teście
    Dla owulujących mega płodnego śluzu i plemniczka wojowniczka :)
    Dla Tych co mają @ żeby to była już ostatnia w tym roku :)
    I żeby Wasze miłości zawsze były z Wami
    a Dzień Zakochanych był codziennie :)

;-) łezka spłynęła...ale mam dzień...Aga nie musi Ci się podobać...chodziło o przesłanie....ja z tych może bardziej sentymentalnych...
    ...pieśń powstała na podstawie ewangelii zawsze czytanej w kościele podczas mszy w czasie gdy małżonkowie biorą ślub...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:19

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwiec0506 wrote:
    hejka
    Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???

Temperatura lekko spadła. 16 dpo. Sądze, że test się nie mylił. Możliwe, że w tym miesiącu wydłużył ci się cykl. Poczekaj 2 dni, zobaczysz czy plamienie przerodzi się w @, jak nie to zrób badanie z krwi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czerwiec0506 wrote:
    hejka

Czerwiec a kiedy @ miala albo ma przyjść!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to idę o mnie tu za dużo :-P papa

‹‹ 1559 1560 1561 1562 1563 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ