plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Hej Aga
Pierwszy raz od prawie 3 tygodni jestem sama w domu ( nie licząc mego syna kota ), córcią wysłąłam do szkoły, mąż w łagrach siedzi, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić
Rucia to małe spa sobie w domu zrób i nabieraj siły na wieczór no chyba że wieczorem bez M bedzieszEffcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
Witam
dzisiaj z rana pojechałam zrobić badanie na grupę krwi. Wyniki będą do odebrania dopiero w poniedziałek. czekam cały czas zioła o. sroki aż przyśla mam nadzieje, że te zioła przyjdą już dzisiaj. Mąż w pracy. Popłudniu ma wpaśc do mnie koleżanka na kawę.
I tak zleci czwartek nie wiadomo kiedy a od jutra na stażmauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...niedawno wstaliśmy jeszcze nawet śniadanka nie jedliśmy...ale M U S I A Ł A M wejść sprawdzić jakie są nowiny....I chwilowo zdenerwowałam się na wykresik Beatki...ale jak zdążyłam poczytać jesteś bardzo pozytywnie nastawiona, więc już się nie wkurzam
A teraz uciekam do kuchni, papapapamauysia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
karola1617 wrote:wiem że jestem tu nowa i dlatego mam takie nietypowe pytania. niedawno zrobiłam test owulacyjny i pokazał jedną kreseczkę jednak po chwili widać było kolejną słabszą! Jak myślicie zbliża się ten czas ty to już moje oczy chcą widzieć dwie kreseczki?
musisz znowu na drugi dzień zatestować ten jest negatywny ale czas już bliski owu17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia wrote:Hej Aga
Pierwszy raz od prawie 3 tygodni jestem sama w domu ( nie licząc mego syna kota ), córcią wysłąłam do szkoły, mąż w łagrach siedzi, a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić
Rucia to małe spa sobie w domu zrób i nabieraj siły na wieczór no chyba że wieczorem bez M bedziesz
Wieczorem jestem zawsze z M. tyko mój M. w ostatnim czasie pracuje po 14 godzin na dobę, więc wieczorem pada na pysk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co tak sobie pogrzebałam trochę w internecie, i jak tylko będę miała możliwość, to idę do poradni leczenia niepłodności do szpitala w Warszawie. Jedynie musze zrobić cytologię i badanie czystości pochwy. Przy okazji jutrzejszej wizyty u Gin porozmawiam na ten temat z lekarką.
Fedra, gocha04, Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Wiecie co dzwoniłam to tej babki z alegro co szafkę zamówiłam u niej to nawet nie raczy odebrać na maile też nie odpisuje więc napisałam skargę i prośbę o interwencję na alegro!!! Może to coś pomoże !!
Zanim kupujesz coś na allegro, przeglądasz komenatrze i oceny? Dla mnie to jest priorytet. Raz półtora miesiąca wykłucałam się o kask dla dziecka, bo zapomniałam sprawdzić komenatrze, i od tamtej pory uważam od kogo kupuję.Beata lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
Więc życzę Wam by Następne Walentynki były +1 (dla chętnych +2)...
Lub jeśli która nie zdąży żeby w brzuszku były już dorodne dzidzie
a po za tym:
Dla zafasolkowanych szybkich i bezbolesnych porodów
Dla testujących dwóch kresek na teście
Dla owulujących mega płodnego śluzu i plemniczka wojowniczka
Dla Tych co mają @ żeby to była już ostatnia w tym roku
I żeby Wasze miłości zawsze były z Wami
a Dzień Zakochanych był codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:14
Rucia, anna_w, muzarcia, AGA 30, Effcia28, gocha04, natusia, mauysia, mindusia, Libra, ann2224, Beata, Amicizia, Nina82, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia za poradą OVU masaż stópek i jak nowy bedzie wieczorem!!! Jednen wieczór da rade (chyba) !!!
Po masażu stópek mój M. usypia jak dziecko, więc odpada ;p
No to erotyczny mu zrób to nie odpłynie he he!!!
Coć Aga na pewno wykombinujęWskocze w mój strój króliczka
AGA 30, Beata lubią tę wiadomość
-
hejka
Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Dziewczyny mam nadzieję że ten Dzień jest faktycznie magiczny...
Więc życzę Wam by Następne Walentynki były +1 (dla chętnych +2)...
Lub jeśli która nie zdąży żeby w brzuszku były już dorodne dzidzie
a po za tym:
Dla zafasolkowanych szybkich i bezbolesnych porodów
Dla testujących dwóch kresek na teście
Dla owulujących mega płodnego śluzu i plemniczka wojowniczka
Dla Tych co mają @ żeby to była już ostatnia w tym roku
I żeby Wasze miłości zawsze były z Wami
a Dzień Zakochanych był codziennie
łezka spłynęła...ale mam dzień...Aga nie musi Ci się podobać...chodziło o przesłanie....ja z tych może bardziej sentymentalnych...
...pieśń powstała na podstawie ewangelii zawsze czytanej w kościele podczas mszy w czasie gdy małżonkowie biorą ślub...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:19
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczerwiec0506 wrote:hejka
Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???
Temperatura lekko spadła. 16 dpo. Sądze, że test się nie mylił. Możliwe, że w tym miesiącu wydłużył ci się cykl. Poczekaj 2 dni, zobaczysz czy plamienie przerodzi się w @, jak nie to zrób badanie z krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2013, 09:18
-
nick nieaktualnyczerwiec0506 wrote:hejka
Mam mała prośbe... mogłybyscie spojrzec na mój wykres??? temperatura cały czas w górze a miesiaczki nie ma Wczoraj bardzo delikatne plamienie i tyle. Nic nie boli jedynie kręci sie w głowie czy to mozliwe ze test moze nie wykryc ciązy???
Czerwiec a kiedy @ miala albo ma przyjść!! -
nick nieaktualny