X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja też się witam ze wszystkimi:)

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was Bella, Lubra i ciebie Rucia :-)

Libra lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

hej Rucia:) widzę, że owulka już u Ciebie wyznaczona:) teraz tylko czekać na efekty:) mam nadzieję pozytywne;)

• she Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja na moment jestem. Dzisiaj ma na polnocy psdac snieg :( ale Jarek Kuzniar w tvn24 przypomnial dzisiaj ze za 30 dni wiosna! I to mi sie podoba :)
    Milego dnia - zaczynam pracowac...

Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    witam was Bella, Lubra i ciebie Rucia :-)

hej mała, ależ mnie dzisiaj z rana zaskoczyłaś;) oby to na fasolkę:*

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus mnie tez zaskoczyla ale to sie okaze podchodze do tego chlodno bo dzien sie jeszcze nie skonczyl.

Libra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej mauysiu jak tam smopoczucie?

Hej malutka,
    a nieźle, nieźle. Może minimalnie mnie mdli, ale to nic w porównaniu do zeszłego tygodnia. No i to zmęczenie... Najchętniej o 21 bym się kładła spać... A M przez to jest poszkodowany serduszkowo :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i witam się z wszystkimi dziewczynami, które doszły :)

Blondi22 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!
    U mnie zapowiada się ciężki dzien w pracy. Jak to w poniedziałki. Ale postaram się tu zaglądac cichaczem...
    :)
    Miłego dnia babole!

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja zmykam juz bo prace czas zaczac. Jeszcze raz zycze milego dnia wszystkim i wpadne wieczorkiem. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

hej Rucia:) widzę, że owulka już u Ciebie wyznaczona:) teraz tylko czekać na efekty:) mam nadzieję pozytywne;)

Libra oby nie :( Ja chcę isć na HSG.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Librus mnie tez zaskoczyla ale to sie okaze podchodze do tego chlodno bo dzien sie jeszcze nie skonczyl.

rozumiem i pochwalam! niemniej ściskam kciuki:)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

wiem, ale jakbyś zaciążyła - HSG nie byłoby Ci już potrzebne:)

BellaRosa, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

Mam nadzieję, że jak na złość nie zaciąże :) Bardzo mocno nastawiłam się an to badanie, i mam nadzieję, że dojdzie do niego bez żadnych problemów w planowanym czasie.

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia nie tylko Twój jest pokrzywdzony przez los jeśli idzie o serduszkowanie :/ ja sama czuję się wielce pokrzywdzona... ale cóż... jak trzeba to trzeba.
    A ja dziewczyny mam ostatnio podły nastrój... nie chce wam ty zrzędzić, ale jak się nie wygadam, to zwariuję. Ciągle mam głupie sny- CIĄGLE! Dzisiaj mi się śniło znowu krwawienie i wypadło dziecko jakby w baloniku. Poszłam pokazać to mamie a ona, że nie jest pewna czy to dziecko i zaczełyśmy się zbierać żeby do szpitala jechać... no masakra totalna. Dzień w dzień mam przeczucia, że coś się stanie, dzień w dzień boję się krwawienia, poronienia itp. Jestem tym totalnie wykończona! Robię dobrą minę do złej gry, ale nawet Hania mnie pyta dlaczego jestem smutna. Oczywiście sama mówi, że to dlatego, ze straciłam mamę- a tu jeszcze dochodzi lęk o dziecko. Nie wiem czy wpadłam w jakąś depresję czy co? Boję się przyzwyczajać do tego dziecka :(
    sorry dziewczyny, ale musiałam... sióstr nie chce zadręczac, bo one wystarczająco przeżywają śmierć mamy żebym jeszcze je moimi pierdołami obarczała. Mąż- też go nie chcę męczyć moimi schizami więc no... padło na was...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ale z tego co czytałam, to podobno w ciąży ma się wiele głupich snów. Każda z Nas również je miewa, ale ja po przebudzeniu mówię sobie, że to przecież tylko wyobraźnia. No i sny są przecież na "odwrót". Nie zadręczaj się snami, bo szkoda twoich nerwów :)

BellaRosa, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

Mam nadzieję, że jak na złość nie zaciąże :) Bardzo mocno nastawiłam się an to badanie, i mam nadzieję, że dojdzie do niego bez żadnych problemów w planowanym czasie.

no kochana rozumiem, rozumiem:) ale przecież ciąża rozwiązałaby wszystkie problemy:) ale dobrze, bardzo dobrze - nastawiaj się na badanie, bo gdybać nie ma co:*

Rucia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, te lęki pewnie wynikają z tych Twoich przejść na początku ciąży - akcje w tym Twoim szpitalu, w którym prawie pozbawiliby Cię ciąży itp... To robi swoje. Może wybrałabyś się z tym do jakiegoś psychologa, bo to dopiero połowa ciąży, a co jeśli miałabyś się męczyć z tymi lękami jeszcze przez 20 tygodni? No chyba że samej udałoby Ci się z tym jakoś uporać.

BellaRosa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja wiem, ale kurde po tamtym trafieniu do szpitala, potem po śmierci mamy wpadłam w paranoje, że się tylko na tym nie skończy :/ Wiem, ze to głupie, wiem, ze jakbym to słyszała od kogoś to bym opierdzieliła taką osobę, ale ja myślenia nie umiem zmienić, bo strach jest strasznie silny :( Już mam kuźwa dosyć tego :/ ja już chce lipiec i żeby to dziecko się już wykluło bo mnie w wariatkowie zamkną!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
‹‹ 1604 1605 1606 1607 1608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ