plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:Gosiu
co jest?
Jestem po prostu przemęczona, cały zeszły tydzień-praca, teraz też praca, weekend dopiero za 5 dni, atmosfera w pracy też nie sprzyja.
No i jeszcze ta temp spadająca, a @ jak nie było tak niema. Tylko cykl mi się wyciągnął bez sensu.
Muska ja rodzicom w wakacje pomagam w polu. W zeszłe wakacje zboże workowaliśmy w samo południe i zjarałam całe plecy, że teraz mam takie mało seksowne plamy. Ostatnio z tatem sankami ciągaliśmy wory zboża do sąsiada, bo kupił. Albo sadzenie ziemniaków, później wykopki i straszne zakwasy. Pracy się nie boje, ale ta moja biurowa to już mnie do szału doprowadza i taka rutyna straszna. Zero rozwoju. Już mam wrażenie, że zaczynam się cofać.Beata, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:natusia wrote:Gosiu
co jest?
Jestem po prostu przemęczona, cały zeszły tydzień-praca, teraz też praca, weekend dopiero za 5 dni, atmosfera w pracy też nie sprzyja.
No i jeszcze ta temp spadająca, a @ jak nie było tak niema. Tylko cykl mi się wyciągnął bez sensu.
Muska ja rodzicom w wakacje pomagam w polu. W zeszłe wakacje zboże workowaliśmy w samo południe i zjarałam całe plecy, że teraz mam takie mało seksowne plamy. Ostatnio z tatem sankami ciągaliśmy wory zboża do sąsiada, bo kupił. Albo sadzenie ziemniaków, później wykopki i straszne zakwasy. Pracy się nie boje, ale ta moja biurowa to już mnie do szału doprowadza i taka rutyna straszna. Zero rozwoju. Już mam wrażenie, że zaczynam się cofać.
Nie bój żaby - mam dokladnie to samo.
Czasem tęsknie za odśnieżaniem podjazdu, bo ta moje biurowa to jak na taśmie. Męczę tylko głowę, a po pracy to juz sił brak na życie.gocha04, Nina82 lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:natusia ja po śmierci mamy mam straszny mętlik w głowie jeśli chodzi o tego typu sprawy... jak moja mama dowiedziała się, że jestem w ciązy, to powiedziała: no to ja już umrę.
Śmierć miała bardzo nagłą, ale wiedziała, ze umrze. Nie wiem skąd, nie wiem jak... dzień przed śmiercią się śmiała w szpitalu z moimi siostrami, boki zrywały a na koniec powiedziała do jednej: No to my się już nie zobaczymy...
To nie jest tak że ktoś musi umrzeć,żeby się ktoś urodził...poprostu bywa,że pojawia się jakiś maluszek ,żeby wypełnić pustkę...A to kiedy umrzemy raczej nie ma nic wspólnego z tym co wiemy...może i mama się domyślała,że odejdzie ale jak się jest w szpitalu to myśli się różnie... Najważniejsze,żebyś się nie zadręczała tym wszystkim tylko cieszyła się tym,że rośnie w Tobie maluszek i myśl pozytywnie. Zamartwianie może tylko zaszkodzić. Masz córcię i kolejną dzidzię w drodze! Ciesz się tymBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki ja już po monitoringu pęcherzyki rosną ale powoli 15 i 16 mm endo ładne już 8 mm lekarz powiedział że wszystko w dobrym kierunku idzie w środę jeszcze jeden monitoring a insemieminacja moze w czwartek dopiero albo i w piątek!!! jejku żeby te pęcherzyki tylko nie strzeliły takie małe!!A u was jak dzionek leci ja nie mam czasu was nadrabiać!!!
!!
natusia, Muska, Libra, Amicizia, ann2224, Rucia, Dodi, Shagga_80, she, Nina82, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga trzymam kciuki, żeby dobrze było:)
Shagga ja mam tylko chwilowy spadek formy, nie chodzi o to, że się nakręciłam i teraz płaczę, bo wcale się nie nakręcałam. A to, że ktoś chucha, dmucha i wierzy bardzo mnie podbudowuje i dziękuję Ci za to.
Beata dla Ciebie też:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2013, 13:55
AGA 30, Beata, Shagga_80, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
muzarcia wrote:U mnie w rodzinie tzn. jak moi rodzice się przeprowadzali, to za każdym razem rodziło się nowe życie...tak więc co nowy domek, to nowy potomek;-) u mnie się nie sprawdziło...zwięrząt za to mi przybywa i to zwierzęta mi się kopulują i rozmnażają w takim tempie, że hej! Może kiedyś na nas przejdzie...
Postanowiłam, że jak teraz się po tym przeleczeniu nie uda i jak się cykle nie unormują, to składam broń, kapituluję...ale z rozsądku...zacznę żyć własnym życiem i cieszyć się tym, co już osiągnęłam...czasem się po prostu wydaje, że ja chcę i muszę mieć...a tak nie jest...zaczynam dojrzewać coraz bardziej do tego wszystkiego...
kochana mam takie samo podejście...jak sie nie uda do wakacji to własnie z rozsadku będe musiała odpuścic
te zdojrzewam powoli, bo jakoś ciężko mi zrozumiec ze chce a nie mogę!
wydaje mi sie ze wszystko powinno być tak jak ja chcę.... a to nie ma tak ?
Nina82 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Hej laseczki ja już po monitoringu pęcherzyki rosną ale powoli 15 i 16 mm endo ładne już 8 mm lekarz powiedział że wszystko w dobrym kierunku idzie w środę jeszcze jeden monitoring a insemieminacja moze w czwartek dopiero albo i w piątek!!! jejku żeby te pęcherzyki tylko nie strzeliły takie małe!!A u was jak dzionek leci ja nie mam czasu was nadrabiać!!!
!!
Aga, to teraz tzrymamy kciuki za powodzenie taj akcji;)
a będziesz jeszcze szła na kolejny monitoring?
a... doczytałam... wśrodęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2013, 14:08
AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Nina82 wrote:Cześć Wam, to ja Wam powiem, żeby nie przerywać pozytywnej passy, która trwa na tym forum od kilku dni, że... mam blaaadziutką drugą kreskę na teście! A właściwie na dwóch testach, niestety tej samej firmy, bo innych w mojej aptece nie mieli.
gratulacje:) może żeczywiscie ten luty bedzie dla nas szczęśliwy:)Nina82 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Hej laseczki ja już po monitoringu pęcherzyki rosną ale powoli 15 i 16 mm endo ładne już 8 mm lekarz powiedział że wszystko w dobrym kierunku idzie w środę jeszcze jeden monitoring a insemieminacja moze w czwartek dopiero albo i w piątek!!! jejku żeby te pęcherzyki tylko nie strzeliły takie małe!!A u was jak dzionek leci ja nie mam czasu was nadrabiać!!!
!!
ja teraz tak sobie mysle że te monitoringi to super sprawa mi napewno pomogły:)i mam nadzieje ze tobie również -
Gosiu pewnie przyjdzie wieczorem...a moze nie? może odbije.. wiem wiem nie nakrecam Cie ale napewno do jutra sie wszystko rozwiąże, kochana ni ełam sie damy rade jeszcze trochę *)
Aga trzymam kciuki cały czas niech rosnąOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny napewno szczęśliwy, przeciez przez ostatnie pare tygodni tyle sie wydarzyło!, musimy wierzyć że ta dobra passa nie zostanie przerwana, tylko musimy tak dozować sobie tutaj euforię nie wszystkie naraz bo byśmy oszalały ze szczęścia
Libra, Amicizia, ann2224, Dodi, Nina82, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Witam ponownie
ja juz po wizycie, wreszcie nie mam juz zadnych infekcji, stanow zapalnych itd. NORLANIE CIESZE SIE BARDZO, WRESZCIE KONIEC GLOBULEK!!! od wakacji to bylo bardzo męczące już
szyjka w porzadku, a ta zminaia na szyjce to nie nadżerka tylko ektopia i ona jest typowa dla mojego wieku itd. nic sie z nia na razie nie robi, bo wyniki mam dobre a staramy sie o dziecko, więc dopiero po ciąży będzie trzeba jeszcze raz ją zobaczyc ale możliwe ze wtedy zniknie sama. Oglnie nie przeszkadza ona zajściu w ciąże itd. a pani doktor ogolnie bardzo fajna i sympatyczna chyba nawet milsza od mojej, ale tamta tez jest w porządku wiec na razie zostaje u tamtej,bo latwije sie do niej dostac, bo ma wiecej godzin.
ale żeby nie bylo za dobrze, zmarla ciocia mojego M. i w czwartek mamy pogrzeb w CzechachLibra, mauysia, Beata, Dodi, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość