plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam
Wszystkie funkcje znaczy jakie?
Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu
Jak możesz, Sylwia, to poczytaj sobie:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/co-obejmuje-abonament-premium-jaka-jest-roznica-pomiedzy-dostepem-podstawowym-a-premium,18.html
Ale myślę,że w skrócie Ci to wyjaśniłyśmy czym się różnią te pakiety
Dzieki poczytam jak wroce z pracy -
Witam się z Wami dziewczynki:)
Mój wykres taki pochrzaniony-lepiej było tych temperatur nie mierzyć nie było by stresu,a tak mnie irytuje:(kupiłam sobie castgnus i czekam z zażyciem do nowego cyklu może coś ureguluję u mnie:)
Miłego Dnia wszystkim życzęDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam
Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/co-obejmuje-abonament-premium-jaka-jest-roznica-pomiedzy-dostepem-podstawowym-a-premium,18.html
Dzieki poczytam jak wroce z pracy
W pracy masz tylko tableta? To nie zazdroszczę, bo pomimo wszelkich zachwalań producentów tablet jak dla mnie to duży smartfon i wiem jak ja na telefonie męczę się czasem, żeby coś na ovu zrobić. -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Witam się z Wami dziewczynki:)
Mój wykres taki pochrzaniony-lepiej było tych temperatur nie mierzyć nie było by stresu,a tak mnie irytuje:(kupiłam sobie castgnus i czekam z zażyciem do nowego cyklu może coś ureguluję u mnie:)
Miłego Dnia wszystkim życzę
No co, pewnie zbliża Ci się owulka i stąd ten spadek...a teraz pewnie zacznie piąć się w góręA Ty póki co dobrze wykorzystaj ten czas, jeśli wiesz,co mam na myśli?
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:Witam się z Wami dziewczynki:)
No co, pewnie zbliża Ci się owulka i stąd ten spadek...a teraz pewnie zacznie piąć się w góręA Ty póki co dobrze wykorzystaj ten czas, jeśli wiesz,co mam na myśli?
no właśnie o to chodzi że ja mimo że dobrze ten czas wykorzystam to efektów z niego nie będzie:(bo robią mi badania i lepiej dla Nas jak ciąży na razie nie będzie :(może dopiero w maju:(((( -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:Witam się z Wami dziewczynki:)
no właśnie o to chodzi że ja mimo że dobrze ten czas wykorzystam to efektów z niego nie będzie:(bo robią mi badania i lepiej dla Nas jak ciąży na razie nie będzie :(może dopiero w maju:((((
Wybacz,zapomniałam -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
W pracy masz tylko tableta? To nie zazdroszczę, bo pomimo wszelkich zachwalań producentów tablet jak dla mnie to duży smartfon i wiem jak ja na telefonie męczę się czasem, żeby coś na ovu zrobić.
mi m ma kupić takiego na wypasie z klawiaturą... zobaczę jak taki tablet będzie się spisywał -
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:Witam się z Wami dziewczynki:)
no właśnie o to chodzi że ja mimo że dobrze ten czas wykorzystam to efektów z niego nie będzie:(bo robią mi badania i lepiej dla Nas jak ciąży na razie nie będzie :(może dopiero w maju:((((
Wybacz,zapomniałam
nic się przecież nie stało:)lepiej że mnie przebadają niż miałabym cieszyć się ciążą kilka tygodni:)
Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie:)
NO i na relację Ruci i Małej 29 z badania HSG bo mają przede mnąBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam takiego małego tablecika 7 cali, używam go do czytania ebooków, ale jeżeli miałabym korzystać z niego jako przeglądarki internetowej, to chyba bym się zapłakała
Ciężko się z Nim współpracuje na stronie Ovu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 09:31
Shagga_80, Fedra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
W pracy masz tylko tableta? To nie zazdroszczę, bo pomimo wszelkich zachwalań producentów tablet jak dla mnie to duży smartfon i wiem jak ja na telefonie męczę się czasem, żeby coś na ovu zrobić.
mi m ma kupić takiego na wypasie z klawiaturą... zobaczę jak taki tablet będzie się spisywał
Oooo to ja nawet nie wiedziałam,że takowe są
A ostatnio dzwonili do mnie z sieci z mega promocją na tablet z internetem ..ale podziękowałamW domy wystarczają nam 2 laptopy...a nigdzie poza domem neta nie potrzebuję...a jak coś to jest w telefonie...ale jak dla mnie zaznaczanie tempki czy innych objawów na wykresie na telefonie to mega denerwujące zajęcie, grrrrrrrrr
Libra lubi tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie cieplutko:)
zawsze pisze tu jak mam jakies pytanie i tym razem znowu tak jest:). Od tego cyklu zaczęłam mierzyc temperature, w dalszym ciagu sprawdzam sluz( i tu pojawia sie maly problem, bo na moje oko to go nie ma w cale) i oczywiscie sprawdzam szyjke I TU MOJE PYTANIE.Wczoraj wieczorem podczas badania, miałam problem z włozeniem palca poniewaz było tam tak ciasno jak nigdy( nawet w poprzednim cyklu nie zaobserwowałam czegos takiego) wrazenia było takie jakby scianki pochwy były nabrzmiałe jakby chciały wyjsc na zewnatrz, szyjka macicy tez nabrzmiała, taka dzwiwna. Czy kiedykolwiek miałyscie podobnie? plissss pomozcie:))
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
zawsze pisze tu jak mam jakies pytanie i tym razem znowu tak jest:). Od tego cyklu zaczęłam mierzyc temperature, w dalszym ciagu sprawdzam sluz( i tu pojawia sie maly problem, bo na moje oko to go nie ma w cale) i oczywiscie sprawdzam szyjke I TU MOJE PYTANIE.Wczoraj wieczorem podczas badania, miałam problem z włozeniem palca poniewaz było tam tak ciasno jak nigdy( nawet w poprzednim cyklu nie zaobserwowałam czegos takiego) wrazenia było takie jakby scianki pochwy były nabrzmiałe jakby chciały wyjsc na zewnatrz, szyjka macicy tez nabrzmiała, taka dzwiwna. Czy kiedykolwiek miałyscie podobnie? plissss pomozcie:))
Tak, ja mam teraz tak w ciążyBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
mi m ma kupić takiego na wypasie z klawiaturą... zobaczę jak taki tablet będzie się spisywał
Oooo to ja nawet nie wiedziałam,że takowe są
A ostatnio dzwonili do mnie z sieci z mega promocją na tablet z internetem ..ale podziękowałamW domy wystarczają nam 2 laptopy...a nigdzie poza domem neta nie potrzebuję...a jak coś to jest w telefonie...ale jak dla mnie zaznaczanie tempki czy innych objawów na wykresie na telefonie to mega denerwujące zajęcie, grrrrrrrrr
sąale kosztują ponad 1,5 tyś:/my chcemy kupić na wyjazd za granicę, by laptopa nie ciągnąć (taki z 10 cali), m kombinuje jeszcze z netem, to będe sobie go mogła używać w czasie drogi do pracy... pisac na forum, słuchać ebooki:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
ja mam tak w okresie okołoowulacyjnym -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ja też jestem ciekawa co dziś się okaże u mnie
I swoją drogą,to nie wiem jak ja wytrzymałam te ostatnie 3 tygodnie!!!!
Zmykam zrobić sobie drugie śniadanko...a potem mam jeszcze bananka, coby wytrzymać jakoś w pracy bez mdłości
sZAGUŚ A NA KTÓRĄ IDZIESZ? siedze dziś z Toba jak na szpilkach i czekam na wieściShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie