plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
ja tez tak miałam wczoraj, dziś jeszcze nie sprawdzałama jestem jeszcze przed ovu nie wiem czym to spowodowane...
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
zawsze pisze tu jak mam jakies pytanie i tym razem znowu tak jest:). Od tego cyklu zaczęłam mierzyc temperature, w dalszym ciagu sprawdzam sluz( i tu pojawia sie maly problem, bo na moje oko to go nie ma w cale) i oczywiscie sprawdzam szyjke I TU MOJE PYTANIE.Wczoraj wieczorem podczas badania, miałam problem z włozeniem palca poniewaz było tam tak ciasno jak nigdy( nawet w poprzednim cyklu nie zaobserwowałam czegos takiego) wrazenia było takie jakby scianki pochwy były nabrzmiałe jakby chciały wyjsc na zewnatrz, szyjka macicy tez nabrzmiała, taka dzwiwna. Czy kiedykolwiek miałyscie podobnie? plissss pomozcie:))
ja mam tak w okresie okołoowulacyjnym
dzieki Libra, byc mozer to jest tego przyczyna, zobaczymy co bedzie dalej, poczekam co mi tem pokaze, bo jak do tej pory, robiac tesy owulacyjne trochu mi namieszały w głowie:)
mi testy z allegro nie wychodząmuszę się przerzucić na te sprawdzone z apteki:)
właśnie... ponowię pytanie... chce któraś testy owulacyjne w prezencie:)?
A chcesz 4 testy z apteki?
chętnie:)
Podaj adres na priva i może jeszcze dziś Ci wyślę, jak dam radę
Mam te Lh test:
http://www.doz.pl/apteka/p2947-LH_Test_owulacyjny_1_opakowanie__5_testow
Ale bez jednego
Hydrex... właśnie je używałam:) u mnie nawet są tańsze, bo po 18 zł kupowałam ostatnio -
Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?
o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
musze zapytać wojka google
Ja tez gnębilam wrecz wojka google ale mi tylko w glowie namieszał)
Jestem teraz w 14 dc, wiec byc moze zbliza sie jajeczkowanie, a zastanawia mnie tylko to dlaczego kilka dni temu przez dwa dni testy owulacyjne wychodzily pozytywnie a pozniej przez kolejne 3 dni negatywne ?sama nie wiem:)
a co do solarium jesli moge cos doradzic to zrezygnujcie z tego typu opalania, ja po czyms takim musiałam pousuwac pieprzyki ktore zminiły sie i nalezało je usunac, maj ciocia natomiast przez solarium "dostała w prezencie" czerniaka.(
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?
o kurczę dziewczyny to może i mi tak castangus przyspieszy ovulkę????Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyLibra, ja też mniej dałam za nie, ale wstawiłam tego linka tylko żeby pokazać jakie mam, nie po to by pokazać cenę, bo i po co
A pomyśl, te moje będą bezcenne, bo nachuchane jak nie wiem, heheheheLibra, Fedra, Beata, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:sylwia twoj nie chce a moj znowu na odwrót chce a mielismy sie nie starac.
mi sie wydaje ze moj chce sie przyzwyczaic do tej mysli i tak sobie wmawia ze sie nie staramy ale jak sie uda to bedzie zadowolony
tak pewnie jest Blondi bo jak widac faceci nie lubią czuć presji
a jak przy okazji wyjdzie to super
wiem ze mój mysli czy da rade nas utrzymac widac to nawet
ale coreczke by chciał bardzo juz nawet imie dla niej wybrał heShagga_80 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:bo moj juz nie taki mlody 36 lat skonczyl(niestety) a trzeba bylo brac sie za mlodszego hihi
Jejku nie strasz mnie mój w tym roku 35 bedzie miał:-0
mój 34 skończył i mógłby codziennie kilka razy dziennie ale żeby mnie się jeszcze tyle chciałowięc raczej to nie kwestia wieku
Shagga_80, ann2224, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Muska wrote:Beata wrote:hej dziewczynki kochane
nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscieposzłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_
Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu
bardzo się zjarałaś?
Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.
o kurde....!!! naprawdę to ja nie miałam pojęcia słyszałam że dziewczyny chodza na 10-15 a ja że własnie mam raczej jasna cerę i wrażliwą to myslałam że 5 to będzie malutko :a dziś cierpię
Ja nie mam wrażliwej cery, nie mam problemów z opalaniem itd...ale jak kiedyś (wieki temu - przed ślubem ostatni raz) chodziłam na solarkę to na początku jak brałam 5 minut (a nie mam jasnej cery) to też z dzień cierpiałam...ale cóż, pozostaje Ci przecierpieć teraz
czyli moja wina mogłam zapytac was wcześniej to byście mi doradziły
czyli teraz odczekac z parę dni i iśc nie wiecej niż 4Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
o kurczę dziewczyny to może i mi tak castangus przyspieszy ovulkę????
mi przyspieszył o 3-4 dni:)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra, ja też mniej dałam za nie, ale wstawiłam tego linka tylko żeby pokazać jakie mam, nie po to by pokazać cenę, bo i po co
A pomyśl, te moje będą bezcenne, bo nachuchane jak nie wiem, hehehehe
z góry dziękujęShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :pBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
ehh Libruś dzięki za uświadomienie , ehh i znowu przypał, byłam pewna ż e 5 to mało a ona mi jeszcze doradziła na 6 bo zimne łóżko
a ze ja wogóle na solarium raczej nie chodz eto się nie znam, teraz tez nie zamierzałam jak sie staramy, ale skoro chwila przerwy, relaksu (heheeh) to trzeba wykorzystac ten czas jakoś dla siebie
p.s. i zamówiłam sobie kostium będe chodzić na basen! (o ile nie zabraknie mi odwagi)
No no...podoba mi się Twoje nastawienie
hehehe mi narazie też , tylko gorzej jak lustro pęknie jak już sie w niego ubioręOliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
ehh Libruś dzięki za uświadomienie , ehh i znowu przypał, byłam pewna ż e 5 to mało a ona mi jeszcze doradziła na 6 bo zimne łóżko
a ze ja wogóle na solarium raczej nie chodz eto się nie znam, teraz tez nie zamierzałam jak sie staramy, ale skoro chwila przerwy, relaksu (heheeh) to trzeba wykorzystac ten czas jakoś dla siebie
p.s. i zamówiłam sobie kostium będe chodzić na basen! (o ile nie zabraknie mi odwagi)
a ja też bym chciała na basen:) ale nie mogębo jak pójdę ze dwa razy to zarza mam infekcję (przy starankach nie wskazaną
)
hmmm to dałaś mi do mys;lenia, mam nadzije ze nic sie nie przyplącze u mnie
ja narazie bardzo pozytywnie nastawiona dopóki nie patrze na moje nagie odbicie heheehOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
No no...podoba mi się Twoje nastawienie
hehehe mi narazie też , tylko gorzej jak lustro pęknie jak już sie w niego ubiorę
Wariatka
Ja ostatnio oglądałam takie ciążowe "kostiumy" .Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, ja też mniej dałam za nie, ale wstawiłam tego linka tylko żeby pokazać jakie mam, nie po to by pokazać cenę, bo i po co
z góry dziękuję
A właśnie, dopiero co przypomniałam sobie,że ja bardzo liczę na ten Twój cykl!! Ale to nic...pomyśl jakby wzrosła ich wartość jakby Tobie się już nie przydały a przekazałabyś dalejLibra, Fedra, Beata, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :p
na temat rozpulchnionej pochwy w necie przynajmniej ja nic ciekawego nie znalazlam:/jesli juz to powiązane z ciaza, a na to przynajmniej w moim przypadku jest za wczasnie i to nawet spro za wczesnie. Dzisuaj jeszcze nie sprawdzałam, zobaczymy jak bedzie wieczorkiem06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
a ja też bym chciała na basen:) ale nie mogębo jak pójdę ze dwa razy to zarza mam infekcję (przy starankach nie wskazaną
)
hmmm to dałaś mi do mys;lenia, mam nadzije ze nic sie nie przyplącze u mnie
ja narazie bardzo pozytywnie nastawiona dopóki nie patrze na moje nagie odbicie heheeh
mi pomógł lactowaginal... może stosuj sobie zapobiegawczo po basenie... -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:Shagga_80 wrote:Libra, ja też mniej dałam za nie, ale wstawiłam tego linka tylko żeby pokazać jakie mam, nie po to by pokazać cenę, bo i po co
z góry dziękuję
A właśnie, dopiero co przypomniałam sobie,że ja bardzo liczę na ten Twój cykl!! Ale to nic...pomyśl jakby wzrosła ich wartość jakby Tobie się już nie przydały a przekazałabyś dalej
nonono... na pewno nie schowałabym ich na dnie szuflady:) -
nick nieaktualny