plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Ja też jestem ciekawa co dziś się okaże u mnie
I swoją drogą,to nie wiem jak ja wytrzymałam te ostatnie 3 tygodnie!!!!
Zmykam zrobić sobie drugie śniadanko...a potem mam jeszcze bananka, coby wytrzymać jakoś w pracy bez mdłości
sZAGUŚ A NA KTÓRĄ IDZIESZ? siedze dziś z Toba jak na szpilkach i czekam na wieści
Kochana, na 17Jeszcze 6h i 22 min
Rucia, Beata lubią tę wiadomość
-
Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam
Wszystkie funkcje znaczy jakie?
detektor dni plodnych ,detektor ciąży ,interpretacja wykresu, tam pisze jak sie wejdzie na ten napis wykup konto premium i bedzie napisane jakie funkcje sa dostepne -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kurcze Libra, że też ja nie dopytałam tej Babki z T-mobile co za tableta Ona mi proponowała a był właśnie z wbudowanym modemem
mi najbardziej zależy, żeby tablet był jak mini laptop z systemem operacyjnym i klawiaturą... czasami będe mogła go w pracy wykorzystać... niom i modem na internet obowiązkowo... choć w moim otoczeniu jest parę pasm free wifi, ale prędkość jest "zabójcza" - normalnie tragedia:)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Beata wrote:hej dziewczynki kochane
nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscieposzłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_
Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu
bardzo się zjarałaś?
Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.
o kurde....!!! naprawdę to ja nie miałam pojęcia słyszałam że dziewczyny chodza na 10-15 a ja że własnie mam raczej jasna cerę i wrażliwą to myslałam że 5 to będzie malutko :a dziś cierpię
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś? -
Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
zawsze pisze tu jak mam jakies pytanie i tym razem znowu tak jest:). Od tego cyklu zaczęłam mierzyc temperature, w dalszym ciagu sprawdzam sluz( i tu pojawia sie maly problem, bo na moje oko to go nie ma w cale) i oczywiscie sprawdzam szyjke I TU MOJE PYTANIE.Wczoraj wieczorem podczas badania, miałam problem z włozeniem palca poniewaz było tam tak ciasno jak nigdy( nawet w poprzednim cyklu nie zaobserwowałam czegos takiego) wrazenia było takie jakby scianki pochwy były nabrzmiałe jakby chciały wyjsc na zewnatrz, szyjka macicy tez nabrzmiała, taka dzwiwna. Czy kiedykolwiek miałyscie podobnie? plissss pomozcie:))
ja mam tak w okresie okołoowulacyjnym
dzieki Libra, byc mozer to jest tego przyczyna, zobaczymy co bedzie dalej, poczekam co mi tem pokaze, bo jak do tej pory, robiac tesy owulacyjne trochu mi namieszały w głowie:)Libra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Rucia wrote:2 kreski odnoście nabrzmiałej pochwy ja tak mam. Czasami cieżko mi włożyć termometr.
Nie wiem czym to jest spowodowane. Nigdy nie szukałam informacji na ten temat.
ja tez tak mam od wczoraj nawet ledwo moglam szyjke zbadac a już nie wspomne jak P musiał wczoraj sie pomeczyc zeby mu sie udało heh -
Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
ehh Libruś dzięki za uświadomienie , ehh i znowu przypał, byłam pewna ż e 5 to mało a ona mi jeszcze doradziła na 6 bo zimne łóżko
a ze ja wogóle na solarium raczej nie chodz eto się nie znam, teraz tez nie zamierzałam jak sie staramy, ale skoro chwila przerwy, relaksu (heheeh) to trzeba wykorzystac ten czas jakoś dla siebie
p.s. i zamówiłam sobie kostium będe chodzić na basen! (o ile nie zabraknie mi odwagi)
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Muska wrote:Beata wrote:hej dziewczynki kochane
nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscieposzłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_
Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu
bardzo się zjarałaś?
Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.
o kurde....!!! naprawdę to ja nie miałam pojęcia słyszałam że dziewczyny chodza na 10-15 a ja że własnie mam raczej jasna cerę i wrażliwą to myslałam że 5 to będzie malutko :a dziś cierpię
Ja nie mam wrażliwej cery, nie mam problemów z opalaniem itd...ale jak kiedyś (wieki temu - przed ślubem ostatni raz) chodziłam na solarkę to na początku jak brałam 5 minut (a nie mam jasnej cery) to też z dzień cierpiałam...ale cóż, pozostaje Ci przecierpieć terazBeata lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?
o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
musze zapytać wojka googleShagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:sylwia twoj nie chce a moj znowu na odwrót chce a mielismy sie nie starac.
mi sie wydaje ze moj chce sie przyzwyczaic do tej mysli i tak sobie wmawia ze sie nie staramy ale jak sie uda to bedzie zadowolony
tak pewnie jest Blondi bo jak widac faceci nie lubią czuć presji
a jak przy okazji wyjdzie to superShagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
ehh Libruś dzięki za uświadomienie , ehh i znowu przypał, byłam pewna ż e 5 to mało a ona mi jeszcze doradziła na 6 bo zimne łóżko
a ze ja wogóle na solarium raczej nie chodz eto się nie znam, teraz tez nie zamierzałam jak sie staramy, ale skoro chwila przerwy, relaksu (heheeh) to trzeba wykorzystac ten czas jakoś dla siebie
p.s. i zamówiłam sobie kostium będe chodzić na basen! (o ile nie zabraknie mi odwagi)
No no...podoba mi się Twoje nastawienieBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
zawsze pisze tu jak mam jakies pytanie i tym razem znowu tak jest:). Od tego cyklu zaczęłam mierzyc temperature, w dalszym ciagu sprawdzam sluz( i tu pojawia sie maly problem, bo na moje oko to go nie ma w cale) i oczywiscie sprawdzam szyjke I TU MOJE PYTANIE.Wczoraj wieczorem podczas badania, miałam problem z włozeniem palca poniewaz było tam tak ciasno jak nigdy( nawet w poprzednim cyklu nie zaobserwowałam czegos takiego) wrazenia było takie jakby scianki pochwy były nabrzmiałe jakby chciały wyjsc na zewnatrz, szyjka macicy tez nabrzmiała, taka dzwiwna. Czy kiedykolwiek miałyscie podobnie? plissss pomozcie:))
dzieki Libra, byc mozer to jest tego przyczyna, zobaczymy co bedzie dalej, poczekam co mi tem pokaze, bo jak do tej pory, robiac tesy owulacyjne trochu mi namieszały w głowie:)
mi testy z allegro nie wychodząmuszę się przerzucić na te sprawdzone z apteki:)
właśnie... ponowię pytanie... chce któraś testy owulacyjne w prezencie:)? -
nick nieaktualnyLibra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
dzieki Libra, byc mozer to jest tego przyczyna, zobaczymy co bedzie dalej, poczekam co mi tem pokaze, bo jak do tej pory, robiac tesy owulacyjne trochu mi namieszały w głowie:)
właśnie... ponowię pytanie... chce któraś testy owulacyjne w prezencie:)?
A chcesz 4 testy z apteki?
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą
a ja też bym chciała na basen:) ale nie mogębo jak pójdę ze dwa razy to zarza mam infekcję (przy starankach nie wskazaną
)
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
chętnie:) -
nick nieaktualnyLibra wrote:Shagga_80 wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Witam Was wszystkie cieplutko:)
chętnie:)
Podaj adres na priva i może jeszcze dziś Ci wyślę, jak dam radę
Mam te Lh test:
http://www.doz.pl/apteka/p2947-LH_Test_owulacyjny_1_opakowanie__5_testow
Ale bez jednego -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Ja też jestem ciekawa co dziś się okaże u mnie
I swoją drogą,to nie wiem jak ja wytrzymałam te ostatnie 3 tygodnie!!!!
Zmykam zrobić sobie drugie śniadanko...a potem mam jeszcze bananka, coby wytrzymać jakoś w pracy bez mdłości
sZAGUŚ A NA KTÓRĄ IDZIESZ? siedze dziś z Toba jak na szpilkach i czekam na wieści
Kochana, na 17Jeszcze 6h i 22 min
to zajrzę specjalnie wieczorkiem, choć obiecałam sobie że już w domu nie właczam ovu
ale nie wytrzymam do rana o nie..Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
sylwia1985 wrote:Effcia28 wrote:sylwia1985 wrote:no i pogryzlam sie ze swoim - zapewne juz po serduszkowaniu i teraz bedzie pare cichych dni i tak minie owulka i nici z tego...
a co się stało?
poprostu mowie do niego"kochanie moze bysmy sie pokochali"bo owulka tuz tuz a on ze zmeczony po pracy i ma inne sprawy na glowie wiec zrobilo mi sie przykro i mu wszystko wygarnelam bo nie wytrzymalam i teraz mam..
No to kobieto tym tekstem to tak jakbyś sobie w kolano strzeliła....
nie mówi się do faceta ze zbliża się owulka i trzeba się pokochać to działa jak jak informacja że przyjdzie znienawidzona teściowa albo ksiądz po kolędzie wtedy chłop ucieka...Libra, anna_w, Beata, Dodi, natusia, Mała, gadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi