plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:hej dziewczynki kochane
nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscieposzłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_
Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu
bardzo się zjarałaś?
Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem
Ehhh ten twój facet!!!!!!
A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie? -
sylwia1985 wrote:Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem
Mnie tez ostatnio zgaga męczy. Nigdy w życiu nie miewałam, a teraz od paru m-cy co jakiś czas się pojawia. Paskudne uczucie.
Polecam rennie. Ostatnio spróbowałam owocowy smakJakas nowa linia wyszła. Nie wiem czy to lepsze w smaku od tego miętowego. Wg mnie oba są niedobre, ale jem bo pomaga.
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem
Ehhh ten twój facet!!!!!!
A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie?
Zaznacze jak bede juz w domu bo na tabledzie jakos nie moge zaznaczc ie wiem czemuu -
nick nieaktualny
-
sylwia twoj nie chce a moj znowu na odwrót chce a mielismy sie nie starac.
mi sie wydaje ze moj chce sie przyzwyczaic do tej mysli i tak sobie wmawia ze sie nie staramy ale jak sie uda to bedzie zadowolonyShagga_80, Muska, Mała, Libra, Fedra, Dodi, natusia, gadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny
Na ten termin owulacji wyznaczony przez ovu patrz przez palce , szczególnie w początkowych cyklach obserwacji - to bardziej statystyka
A tak na marginesie, to radziłabym Ci dziś postarać się jednak "uwieść" Męża, bo coś ostatnio zaniedbaliście się -
sylwia1985 wrote:Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny
heh u mnie w dzien byl wysoce płodny sluz tzn wodnisty a na wieczór przy serduszkowaniu sucho jak na pustyni
he -
A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
Pozytywne to wszystko
I wesołe czasem
Fajnie tu jest
Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco
Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.
No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorekBlondi22, Libra, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
Pozytywne to wszystko
I wesołe czasem
Fajnie tu jest
Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco
Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.
No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorek
Jak Ci praca przeszkadza, to rzuć Ją, heheheLibra, Beata, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
Pewnie skończył Ci się bezpłatny okres premium...ale zaznaczać tempki, śluz i szyjkę możesz...tyle,że wykres będziesz widziała czarno-biały (podobno,bo ja jeszcze tak nie miałam odkąd tu jestem). -
Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam
Wszystkie funkcje znaczy jakie? -
sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam
Wszystkie funkcje znaczy jakie?
Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu -
nick nieaktualnyMała wrote:sylwia1985 wrote:Blondi22 wrote:sylwia1985 wrote:Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko
Wszystkie funkcje znaczy jakie?
Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu
Jak możesz, Sylwia, to poczytaj sobie:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/co-obejmuje-abonament-premium-jaka-jest-roznica-pomiedzy-dostepem-podstawowym-a-premium,18.html
Ale myślę,że w skrócie Ci to wyjaśniłyśmy czym się różnią te pakietyMała lubi tę wiadomość