X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej dziewczynki kochane
    nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
    zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscie :P poszłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_

Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu ;)
    bardzo się zjarałaś?
    Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem zjada mi litery ale pisze na tabledzie wiec wybaczcie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem

Ehhh ten twój facet!!!!!!
    A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem

Mnie tez ostatnio zgaga męczy. Nigdy w życiu nie miewałam, a teraz od paru m-cy co jakiś czas się pojawia. Paskudne uczucie.

Polecam rennie. Ostatnio spróbowałam owocowy smak ;) Jakas nowa linia wyszła. Nie wiem czy to lepsze w smaku od tego miętowego. Wg mnie oba są niedobre, ale jem bo pomaga.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Ehhh ten twój facet!!!!!!
    A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie?

Zaznacze jak bede juz w domu bo na tabledzie jakos nie moge zaznaczc ie wiem czemuu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą

Muska, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia twoj nie chce a moj znowu na odwrót chce a mielismy sie nie starac.
    mi sie wydaje ze moj chce sie przyzwyczaic do tej mysli i tak sobie wmawia ze sie nie staramy ale jak sie uda to bedzie zadowolony ;)

Shagga_80, Muska, Mała, Libra, Fedra, Dodi, natusia, gadgeta, Nina82 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny

Na ten termin owulacji wyznaczony przez ovu patrz przez palce , szczególnie w początkowych cyklach obserwacji - to bardziej statystyka :)
    A tak na marginesie, to radziłabym Ci dziś postarać się jednak "uwieść" Męża, bo coś ostatnio zaniedbaliście się ;)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

heh u mnie w dzien byl wysoce płodny sluz tzn wodnisty a na wieczór przy serduszkowaniu sucho jak na pustyni
    he ;)

a.png
    a.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
    Pozytywne to wszystko :)
    I wesołe czasem :)
    Fajnie tu jest :)

Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco ;)
    Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.

No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorek :)

Blondi22, Libra, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Muska ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
    Pozytywne to wszystko :)
    I wesołe czasem :)
    Fajnie tu jest :)

Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco ;)
    Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.

No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorek :)

Jak Ci praca przeszkadza, to rzuć Ją, hehehe ;)

Libra, Beata, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko

w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Pewnie skończył Ci się bezpłatny okres premium...ale zaznaczać tempki, śluz i szyjkę możesz...tyle,że wykres będziesz widziała czarno-biały (podobno,bo ja jeszcze tak nie miałam odkąd tu jestem).

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam

Wszystkie funkcje znaczy jakie?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio mnie tak tu nerwy ponosze, że to rozważam.
    Ale jeść tez lubię ;)

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu

Jak możesz, Sylwia, to poczytaj sobie:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/co-obejmuje-abonament-premium-jaka-jest-roznica-pomiedzy-dostepem-podstawowym-a-premium,18.html
    Ale myślę,że w skrócie Ci to wyjaśniłyśmy czym się różnią te pakiety :)

Mała lubi tę wiadomość

‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ