Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hej dziewczynki kochane
    nie ponadrabiam co napisałyscie z rana, bo mam opuchniete powieki i buzię
    zgadnijcie od czego.... od solarium!j ato mam zawsze i ze wszystkim szczęscie :P poszłam tylko na 6 min(a i tak chciałam na 5 ale babka mi doradziła że łóżko zimne)_

Becia na 6 minut w zimie? fiu fiu ;)
    bardzo się zjarałaś?
    Ja tam w zimie na 2, max 3 minutki na najnizsze temperatury jak już. Tyle, że ja bladzioch straszny jestem.

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem zjada mi litery ale pisze na tabledzie wiec wybaczcie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem

Ehhh ten twój facet!!!!!!
    A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Hejka wszystkim no i tak jak pisalam serduchowania wczoraj nie bylo mierzylam rano tempke i 36, 8 dziwne to i jakos tak mi sucho ak narazie zobaczymy pozniej i nadal bola ajniki i piersi i ta okropna zgaga poorostu masakra i na dodatek w pracy jetem

Mnie tez ostatnio zgaga męczy. Nigdy w życiu nie miewałam, a teraz od paru m-cy co jakiś czas się pojawia. Paskudne uczucie.

Polecam rennie. Ostatnio spróbowałam owocowy smak ;) Jakas nowa linia wyszła. Nie wiem czy to lepsze w smaku od tego miętowego. Wg mnie oba są niedobre, ale jem bo pomaga.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Ehhh ten twój facet!!!!!!
    A czemu nie zaznaczyłaś dzisiejszej tempki na wykresie?

Zaznacze jak bede juz w domu bo na tabledzie jakos nie moge zaznaczc ie wiem czemuu

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem straszny bladzioch... jak dostanę @ to też planuję się wybrać na solarium, ale ja to chodzę tak na 3-5 min. zimą

Muska, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia twoj nie chce a moj znowu na odwrót chce a mielismy sie nie starac.
    mi sie wydaje ze moj chce sie przyzwyczaic do tej mysli i tak sobie wmawia ze sie nie staramy ale jak sie uda to bedzie zadowolony ;)

nick nieaktualny, Muska, Mała, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, natusia, nick nieaktualny, Nina82 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Nie wiem dziwne to wszystko dzis powinam miec ovulke z prognozy ovufriend a u sucho jak narazie moze bede miala cykl bezowulacyjny

Na ten termin owulacji wyznaczony przez ovu patrz przez palce , szczególnie w początkowych cyklach obserwacji - to bardziej statystyka :)
    A tak na marginesie, to radziłabym Ci dziś postarać się jednak "uwieść" Męża, bo coś ostatnio zaniedbaliście się ;)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

heh u mnie w dzien byl wysoce płodny sluz tzn wodnisty a na wieczór przy serduszkowaniu sucho jak na pustyni
    he ;)

a.png
    a.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
    Pozytywne to wszystko :)
    I wesołe czasem :)
    Fajnie tu jest :)

Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco ;)
    Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.

No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorek :)

Blondi22, nick nieaktualny, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Muska ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A w ogóle to czytam wasze posty uwaznie i sie ekscytuję tymi badaniami, fasolkami, wizytami u lekarezy i tym co mówią.
    Pozytywne to wszystko :)
    I wesołe czasem :)
    Fajnie tu jest :)

Tylko ta moja praca mi przeszkadza w szytaniu na bieżąco ;)
    Najwyżej będe tu z doskoku dzisiaj, zależy jak sobie ułożę robotę i czy się wyrobię.

No to jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam dobry humorek :)

Jak Ci praca przeszkadza, to rzuć Ją, hehehe ;)

nick nieaktualny, Beata, Fedra, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Czemu jak wchodze na swoj wykres to pisze dziaj dostepne w abonamencie premium to znaczy ze trzeba go wykupic czy mozna normalnie zaznaczac wszystko

w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Pewnie skończył Ci się bezpłatny okres premium...ale zaznaczać tempki, śluz i szyjkę możesz...tyle,że wykres będziesz widziała czarno-biały (podobno,bo ja jeszcze tak nie miałam odkąd tu jestem).

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

w pakiecie premium masz wszytkie funkcje a jak go nie wykupisz to mozesz tylko rzeczy na wykresie zaznaczać . ja tak mam

Wszystkie funkcje znaczy jakie?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio mnie tak tu nerwy ponosze, że to rozważam.
    Ale jeść tez lubię ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Blondi22 wrote:
    sylwia1985 wrote:

Na kolorowo, detektor itd. Ja na początku czytałam instrukcję, wszystko pisze bodajże w pytaniach i odpowiedziach ovu

Jak możesz, Sylwia, to poczytaj sobie:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/co-obejmuje-abonament-premium-jaka-jest-roznica-pomiedzy-dostepem-podstawowym-a-premium,18.html
    Ale myślę,że w skrócie Ci to wyjaśniłyśmy czym się różnią te pakiety :)

Mała lubi tę wiadomość

‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ