X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    2 kreski wrote:
    Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia

Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?

o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
    musze zapytać wojka google ;)

blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :p

ok dam znac ;)
    heh
    ja nie dosc że ciasno to jeszcze szyjka taka dziwna jak by polowa jej wydluzona i taka duża

a.png
    a.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Beata wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    2 kreski wrote:
    Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia

Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?

o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)

blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :p

ok dam znac ;)
    heh
    ja nie dosc że ciasno to jeszcze szyjka taka dziwna jak by polowa jej wydluzona i taka duża

no wlasnie tez tak mam jak ty Blondi, miałam wrazenie ze mija szyjka przypomina policzki napopmowane powietrzem :)taka dziwna, w poprzednim cyklu czegos takiego nie miałam

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Beata wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    2 kreski wrote:

na temat rozpulchnionej pochwy w necie przynajmniej ja nic ciekawego nie znalazlam:/jesli juz to powiązane z ciaza, a na to przynajmniej w moim przypadku jest za wczasnie i to nawet spro za wczesnie. Dzisuaj jeszcze nie sprawdzałam, zobaczymy jak bedzie wieczorkiem

no ja mam rozpulchniona ale u mnie wolki też jeszcze nie było wiec mozliwe ze tak przed owulacja jest

a.png
    a.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    2 kreski wrote:
    Beata wrote:
    Blondi22 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    2 kreski wrote:

na temat rozpulchnionej pochwy w necie przynajmniej ja nic ciekawego nie znalazlam:/jesli juz to powiązane z ciaza, a na to przynajmniej w moim przypadku jest za wczasnie i to nawet spro za wczesnie. Dzisuaj jeszcze nie sprawdzałam, zobaczymy jak bedzie wieczorkiem

no ja mam rozpulchniona ale u mnie wolki też jeszcze nie było wiec mozliwe ze tak przed owulacja jest

no nic, jesli cos znajdziecie to dajcie znac, ja zmykam po moja corcie do szkoły:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Fedruś !!!!!!!!!!!!!!!!

Zmień mi proszę @ na 02.03 :)

A tak w ogóle, to chyba sporo tam zmian należałoby wprowadzić, co?
    Dziewczynki, nie spać - zgłaszać prośby do Administratorki Fedry :D

no ja sama chętnie bym popoprawiała tabelkę ale czekam cierpliwie na znaki i od fasolek i niestety od tych do których małpiszon przyszedł :/

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle to dzień dobry :)
    nadgoniłam Was co nie było takie trudne bo ostatnio to jakoś szybko mi idzie :P

nie odnosze się do Waszych wypowiedzi zalajkowałam co poniektóre bo wszystko w temacie zostało powiedziane :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:27

Shagga_80, Rucia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie
    Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
    ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
    Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
    Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
    Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
    kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
    Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
    Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
    AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
    sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
    kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
    a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
    Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
    gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
    natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
    Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania

wklejam poglądowo żeby naocznie uświadomić co poniekturym brak aktualizacji :P

P.S. prosze o zweryfikowanie terminów @ :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:41

Libra, Shagga_80, gocha04, Beata, natusia, Nina82 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:
    Fedruś !!!!!!!!!!!!!!!!

Zmień mi proszę @ na 02.03 :)

A tak w ogóle, to chyba sporo tam zmian należałoby wprowadzić, co?
    Dziewczynki, nie spać - zgłaszać prośby do Administratorki Fedry :D

no ja sama chętnie bym popoprawiała tabelkę ale czekam cierpliwie na znaki i od fasolek i niestety od tych do których małpiszon przyszedł :/

Ja myślę,że żadna nie obraziłaby się, gdybyś porządziła się!! Hehehe...a tak na marginesie to ja uważam,że niepotwierdzone fasolki (choćby betą czy wizytą u gina) można by opisywać jako oczekujące na potwierdzenie czy coś...bo wg mnie nieco się bałagan robi, gdy widać całą masę babeczek z przeterminowaną datą @...takie moje zdanie,ale niech rada starszych się wypowie :D

Fedra, anna_w, Libra, gocha04, Beata, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra tak się zastanawiam co zrobić z Lusią w tabeli... nie pokazuje się już u Nas.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam zrobić sobie maluśką kanapeczkę, bo coś ssie mnie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra tak się zastanawiam co zrobić z Lusią w tabeli... nie pokazuje się już u Nas.

ooo to kolejny temat do przedyskutowania :D
    Jestem za...niestety,ale Lusia już nas chyba nie potrzebuje

Rucia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też własnie o Lusi sie zastanawiałam już dawno nie zagladala

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

jak widać po tabelcę stosuję tu dyktaturę :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie
    Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
    ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
    Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
    Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
    Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
    kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
    Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
    Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
    Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
    AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
    sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
    kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
    a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
    Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
    gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
    natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
    Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania

wklejam poglądowo żeby naocznie uświadomić co poniekturym brak aktualizacji :P

P.S. prosze o zweryfikowanie terminów @ :P

I mnie wydaje się,że żadna nie obrazi się, co :) ?
    Jak coś to może być na mnie....ale uważajcie z bluzgami,bo wiecie mogę myszy zesłać :D

Fedra, Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

jak widać po tabelcę stosuję tu dyktaturę :P

I tak trzymać :)
    Reguły są jasne - trzeba się udzielać i już !

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czystek w tabeli ciąg dalszy :D

No właśnie Shaggi - dziś masz wizytę, ciekawe czy wyjdzie coś z tymi bliźniakami :D

Ja standardowo w tym tygodniu mam nawał pracy z powodu choroby koleżanki, ale już tylko jutro i fruuuu na weekend :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

No właśnie Shaggi - dziś masz wizytę, ciekawe czy wyjdzie coś z tymi bliźniakami :D

Ja standardowo w tym tygodniu mam nawał pracy z powodu choroby koleżanki, ale już tylko jutro i fruuuu na weekend :)

Ja też mam dziś nawet sporo pracy...ale co z tego, skoro nie mogę myśleć o niczym innym poza wizytą u ginki...więc jak radziłam Muśce, jak mi praca przeszkadza to rzucam ją w kąt :D

Fedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

usunęłam Dziewczyny z końca tabelki mam nadzieję ze się nie pogniewają ale z tego co wiem starania u nich zawieszone jeśli coś pokręciłam to mnie oświecie to uzupełnie jak być powinno :)

Mayusia trzymaj się dzielnie kiedyś to się musi w końcu skończyć :) pomyśl że jak pójdziesz na chorobowe to inni będa odwalać za Ciebie robotę :)

Beata, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:

usunęłam Dziewczyny z końca tabelki mam nadzieję ze się nie pogniewają ale z tego co wiem starania u nich zawieszone jeśli coś pokręciłam to mnie oświecie to uzupełnie jak być powinno :)

Mayusia trzymaj się dzielnie kiedyś to się musi w końcu skończyć :) pomyśl że jak pójdziesz na chorobowe to inni będa odwalać za Ciebie robotę :)

No BA! Czekają mnie miodowe dni, a nawet miesiące - teraz, jak przedłużyli urlop macierzyński z 4,5 miesiąca do roku... A na zwolnienie to pewnie pójdę dopiero od września, jeśli się będę dobrze czuła.

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohooo, no i opierdzielanie się skończyło...wrócił Szef i tylko patrzeć jak zasiądzie ze mną...ehhh...przecież radzę sobie bez Niego :(

Mauysia, pogratulować postawy :)
    Mnie wybaczcie Rodacy ...resztę skasowałam, w końcu nie wiadomo, kto to czyta :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:54

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 1654 1655 1656 1657 1658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ