plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?
o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
musze zapytać wojka google
blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :p
ok dam znac
heh
ja nie dosc że ciasno to jeszcze szyjka taka dziwna jak by polowa jej wydluzona i taka duża -
Blondi22 wrote:Beata wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
Ale jak poczytasz co dziewczyny pisały to dowiesz się,że dziewczyny mają tak w czasie okołoowulacyjnym a Ty, w którym dniu cyklu jesteś?
o kurcze ja nawet tego nie wiedziłam czyli jak wczoraj u mnie tak było to znaczy że owulacja moze bedzie jeszcze;)
blondi jak coś wygooglasz to daj kochana znac, bo ja tez tak miałam wczoraj a u mni estatystycznie sporo za wcześnie na ovu, i nie chciałabym przegapic :p
ok dam znac
heh
ja nie dosc że ciasno to jeszcze szyjka taka dziwna jak by polowa jej wydluzona i taka duża
no wlasnie tez tak mam jak ty Blondi, miałam wrazenie ze mija szyjka przypomina policzki napopmowane powietrzem :)taka dziwna, w poprzednim cyklu czegos takiego nie miałam06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:Beata wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
na temat rozpulchnionej pochwy w necie przynajmniej ja nic ciekawego nie znalazlam:/jesli juz to powiązane z ciaza, a na to przynajmniej w moim przypadku jest za wczasnie i to nawet spro za wczesnie. Dzisuaj jeszcze nie sprawdzałam, zobaczymy jak bedzie wieczorkiem
no ja mam rozpulchniona ale u mnie wolki też jeszcze nie było wiec mozliwe ze tak przed owulacja jest -
Blondi22 wrote:2 kreski wrote:Beata wrote:Blondi22 wrote:Shagga_80 wrote:2 kreski wrote:Własnie tojest dziwne, bo jestem juz po jednym porodzie, szersza sie po n im n ie zrobiłam, było ok:))). Natomiast to co zaobserwowałam wczoraj mnie zaskoczyło. Po dzisiejszym rannym sexiku moj mezczyzna tez powiedział ze jakos tak ciasno sie zrobiło. Dlatego mnie to zastanawia
na temat rozpulchnionej pochwy w necie przynajmniej ja nic ciekawego nie znalazlam:/jesli juz to powiązane z ciaza, a na to przynajmniej w moim przypadku jest za wczasnie i to nawet spro za wczesnie. Dzisuaj jeszcze nie sprawdzałam, zobaczymy jak bedzie wieczorkiem
no ja mam rozpulchniona ale u mnie wolki też jeszcze nie było wiec mozliwe ze tak przed owulacja jest
no nic, jesli cos znajdziecie to dajcie znac, ja zmykam po moja corcie do szkoły:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Fedruś !!!!!!!!!!!!!!!!
Zmień mi proszę @ na 02.03
A tak w ogóle, to chyba sporo tam zmian należałoby wprowadzić, co?
Dziewczynki, nie spać - zgłaszać prośby do Administratorki Fedry
no ja sama chętnie bym popoprawiała tabelkę ale czekam cierpliwie na znaki i od fasolek i niestety od tych do których małpiszon przyszedłLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a tak w ogóle to dzień dobry
nadgoniłam Was co nie było takie trudne bo ostatnio to jakoś szybko mi idzie
nie odnosze się do Waszych wypowiedzi zalajkowałam co poniektóre bo wszystko w temacie zostało powiedzianeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:27
Shagga_80, Rucia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
wklejam poglądowo żeby naocznie uświadomić co poniekturym brak aktualizacji
P.S. prosze o zweryfikowanie terminów @Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:41
Libra, Shagga_80, gocha04, Beata, natusia, Nina82 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Fedruś !!!!!!!!!!!!!!!!
Zmień mi proszę @ na 02.03
A tak w ogóle, to chyba sporo tam zmian należałoby wprowadzić, co?
Dziewczynki, nie spać - zgłaszać prośby do Administratorki Fedry
no ja sama chętnie bym popoprawiała tabelkę ale czekam cierpliwie na znaki i od fasolek i niestety od tych do których małpiszon przyszedł
Ja myślę,że żadna nie obraziłaby się, gdybyś porządziła się!! Hehehe...a tak na marginesie to ja uważam,że niepotwierdzone fasolki (choćby betą czy wizytą u gina) można by opisywać jako oczekujące na potwierdzenie czy coś...bo wg mnie nieco się bałagan robi, gdy widać całą masę babeczek z przeterminowaną datą @...takie moje zdanie,ale niech rada starszych się wypowieFedra, anna_w, Libra, gocha04, Beata, Dodi, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Fedra tak się zastanawiam co zrobić z Lusią w tabeli... nie pokazuje się już u Nas.
ooo to kolejny temat do przedyskutowania
Jestem za...niestety,ale Lusia już nas chyba nie potrzebuje
jak widać po tabelcę stosuję tu dyktaturę17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie
Malvinka...............4......25laT…..OCZEKUJE NA POTW….dolnośląskie
ann2224………... 8…..28lat…… OCZEKUJE NA POTW …wielkopolskie
Nina82…………..10…..30lat……OCZEKUJE NA POTW…. śląskie
Libra.....................5..... 30lat............26.02..................łódzkie
Rucia....................16....26lat............02.03..................mazowieckie
kopciuszek126.....15....29lat............01.03..................łódzkie
Amicizia ................2.....26lat...........01.03..................małopolskie
Dodi ......................4.....29lat...........01.03..................śląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03..................opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
kiti.........................5......25lat............12.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
wklejam poglądowo żeby naocznie uświadomić co poniekturym brak aktualizacji
P.S. prosze o zweryfikowanie terminów @
I mnie wydaje się,że żadna nie obrazi się, co?
Jak coś to może być na mnie....ale uważajcie z bluzgami,bo wiecie mogę myszy zesłaćFedra, Libra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Fedra tak się zastanawiam co zrobić z Lusią w tabeli... nie pokazuje się już u Nas.
ooo to kolejny temat do przedyskutowania
Jestem za...niestety,ale Lusia już nas chyba nie potrzebuje
jak widać po tabelcę stosuję tu dyktaturę
I tak trzymać
Reguły są jasne - trzeba się udzielać i już ! -
Czystek w tabeli ciąg dalszy
No właśnie Shaggi - dziś masz wizytę, ciekawe czy wyjdzie coś z tymi bliźniakami
Ja standardowo w tym tygodniu mam nawał pracy z powodu choroby koleżanki, ale już tylko jutro i fruuuu na weekendShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Czystek w tabeli ciąg dalszy
No właśnie Shaggi - dziś masz wizytę, ciekawe czy wyjdzie coś z tymi bliźniakami
Ja standardowo w tym tygodniu mam nawał pracy z powodu choroby koleżanki, ale już tylko jutro i fruuuu na weekend
Ja też mam dziś nawet sporo pracy...ale co z tego, skoro nie mogę myśleć o niczym innym poza wizytą u ginki...więc jak radziłam Muśce, jak mi praca przeszkadza to rzucam ją w kątFedra, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Czystek w tabeli ciąg dalszy
Ja standardowo w tym tygodniu mam nawał pracy z powodu choroby koleżanki, ale już tylko jutro i fruuuu na weekend
usunęłam Dziewczyny z końca tabelki mam nadzieję ze się nie pogniewają ale z tego co wiem starania u nich zawieszone jeśli coś pokręciłam to mnie oświecie to uzupełnie jak być powinno
Mayusia trzymaj się dzielnie kiedyś to się musi w końcu skończyćpomyśl że jak pójdziesz na chorobowe to inni będa odwalać za Ciebie robotę
Beata, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:mauysia wrote:Czystek w tabeli ciąg dalszy
usunęłam Dziewczyny z końca tabelki mam nadzieję ze się nie pogniewają ale z tego co wiem starania u nich zawieszone jeśli coś pokręciłam to mnie oświecie to uzupełnie jak być powinno
Mayusia trzymaj się dzielnie kiedyś to się musi w końcu skończyćpomyśl że jak pójdziesz na chorobowe to inni będa odwalać za Ciebie robotę
No BA! Czekają mnie miodowe dni, a nawet miesiące - teraz, jak przedłużyli urlop macierzyński z 4,5 miesiąca do roku... A na zwolnienie to pewnie pójdę dopiero od września, jeśli się będę dobrze czuła.Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOhooo, no i opierdzielanie się skończyło...wrócił Szef i tylko patrzeć jak zasiądzie ze mną...ehhh...przecież radzę sobie bez Niego
Mauysia, pogratulować postawy
Mnie wybaczcie Rodacy ...resztę skasowałam, w końcu nie wiadomo, kto to czytaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 10:54
Fedra, Libra lubią tę wiadomość